Katalina möter Micke del 3

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Katalina
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 8 dec kl. 10:26
Läst: 3604 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 10 röster, snittbetyg 4,70
Försoningen
Mia rusar mot mig direkt jag kommer in på jobbet. Hon har tusen frågor och jag försöker besvara dem så gott det går. Hon frågar vad som hänt och jag frågar hur menar du nu? Hon säger att jag svarar vänligt på hennes frågor, med ett skratt i rösten och snäser inte ena av henne, Har du försonats med Micke frågar hon plötsligt rakt ut.

Jag hinner inte svara utan mina rodnande kinder avslöjar mig. Äntligen utbrister hon kan vi börja arbeta utan att bli ovänner varje timme. Och hon talar om hur vidrig jag varit det senaste tiden. Vilket jag inte ens bemöter utan säger att om hon frågar dumma frågor får hon acceptera tråkiga svar. Mia fnyser men skrattar i nästa sekund. Ja du har i alla fall arbetat bort de obekväma jobben och besluten med stark otrolig beslutsamhet. Inga kunder har ens försökt att ändra på dina beslut. Vi hinner inte prata mer just då men hon slår sig ned vid lunch.

Jag kommer mig inte undan utan berättar att jag ska träffa Micke igen. Säger även att vi inte har beslutat on något än utan att vi kommer att umgås när vi känner för det och se om det finns något att bygga på. Mia replikerar eller tills ni inte tänder på varandra. Ert förhållande verkar bygga på sex kära du. Jag ler bara tillbaka och tänker tyst att det finns nog mer än det. Jag hoppar inte i säng hur som helst med folk. Sväljer hårt och rodnar i det tysta när jag tänker på fotografen och på att jag fortfarande är lite öm. I samma sekund återkallar Mias röst mig till verkligheten. Hon frågar om den snygga fotografen och jag svarar så svävande som möjligt. Det ska bli roligt att se dig göra reklam för en pansarvagn säger Mia lite väl högt.

När jag kommer till Micke ligger rummet i dunkel och på golvet står 6 st små kinaskålar och enligt honom innehåller de olika ätliga kroppsoljor. Under var och en av skålarna brinner det ett stearinljus, Micke tar min hand och klär sakta av mig. Han är redan naken och det lite dova ljuset gör honom ännu vackrare. Han lägger sina händer på mina axlar och får ner mig på knä med mina händer vilandes på mina lår. Micke går runt mig flera varv, tittar på mig, stannar upp bakom mig, böjer sig ner och viskar i mitt öra att jag är bländande vacker.

Han går fram till den första skålen, tar den, går fram till mig, tar lite olja på sina fingrar, lägger fingrarna på min kind. Han smörjer in hela mitt ansikte, min hals med oljan och ställer tillbaka skålen. Han ställer sig på knä framför mig, böjer sig sakta fram, slickar min kind, slickar den ren från oljan, slickar min haka, min näsa, min mun, slickar min panna, min andra kind, min hals helt ren från oljan.

Han tar den andra skålen med olja. Ställer sig på knä bakom mig, fuktar sina händer i oljan, smörjer in min nacke och mina axlar med den. Jag andas tyngre nu, alla dofter i rummet får den erotiska stämningen som finns där att blomma ut. Skålen ställs tillbaka, Micke går fram till mig, sätter sig på knä bakom mig, slickar min nacke, slickar den ren från oljan, slickar min axel, slickar min andra axel helt ren från oljan.

Han hämtar den tredje skålen, går fram till mig, sätter sig på knä framför mig och häller olja på sina händer. Med varsamma händer smörjer han in mina bröst. Min andhämtning blir nu tydligare, den blir tyngre och mina ögon blir glansigare. Han går tillbaka med grytan, kommer fram till mig, ställer sig på knä framför mig, böjer sig sakta fram, slickar på min högra bröstvårta, slickar den ren från oljan, slickar mitt högra bröst, mitt vänstra bröst, min vänstra bröstvårta och slickar brösten rena från olja. Jag blundar hårt och känner hur dessa små lätta beröringarna sänder signaler till hela min kropp.

Micke hämtar den fjärde skålen, går fram till mig, tar bort mina händer från mina lår, lägger dom bakom mig, föser mig försiktigt bakåt och delar lite på mina ben. Han häller olja på min mage, lite i taget, låter oljan rinna ner, följer den med blicken, hela vägen ner. När oljan når mitt venusberg, lägger han sin hand på den, smörjer in den med oljan, smörjer in min mage, smörjer in framsidan på mina lår och återställer grytan. Han går fram till mig som sitter på knä lätt bakåtlutad, med lätt särade ben och ställer sig på knä framför mig. Han böjer sig sakta fram, slickar min mage, låter sin tunga slicka bort all olja från den, slickar mitt vänstra lår och mitt högra lår rent från olja. Fortsätter att slicka över mitt venusberg, mitt lena rakade venusberg och han stönade till när mina dofter når hans näsa och när min fukt och värme når hans mun.

Micke hämtar den femte skålen, ställer sig på knä bakom mig, föser mig försiktigt framåt, fram så jag står på alla fyra med lätt särade ben. Han droppar olja på min rumpa, på mitt ryggslut och mellan mina skinkor. Han ställer åter tillbaka skålen, sätter sig på knä bakom mig, sakta böjer han mig fram, låter sin tunga leta upp dropparna med olja, smörjer ut oljan med sin tunga, först på mitt ryggslut, sen på min högra skinka, min vänstra skinka och sedan begraver han hela mitt ansikte mellan dina skinkor. Hans tunga letar, letar efter dropparna av olja och hittar igen dem, smörjer ut dem och finner min kärleksgrottas öppning. Han smörjer in min öppning och mitt anus

Han hämtar den sista skålen, går fram till mig, ställer sig framför mig, greppar om sin lem och häller olja over den. Jag står fortfarande på alla fyra, framför honom, mina glansiga ögon tittade hela tiden på hans oljiga lem, ser hur han smörjer in den, hur blank den blir. Micke ställer tillbaka skålen och kommer fram till mig. Han står framför mig, greppar sin lem, för fram den till min mun och jag slickar på den, så sensuellt, så erotiskt och så skönt. Micke står med sina händer bakom sin rygg, tittar ner på mig, ser min tunga, ser hur den slickar hans lem ren från oljan, ser hur jag tar hans ollon i min mun, ser och känner hur jag suger. Han känner hur jag tar honom djupare i munnen, känner min saliv rinna ner längst skaftet på hans lem.

Under tiden har jag hunnit tänka, reser mig upp och går fram till grytorna. Jag tar ett av stearinljusen i hand och föser ner Micke som står på knä och bakåtlutat. Jag ställer mig över hans ansikte, sakta för jag ner mitt sköte över hans mun och sakta smeker mina bröst med min fria hand. Den andra handen håller jag ljuset i.

Mickes mun öppnar sig, hans tunga finner det den sökte, blandningen av oljan och mina kärlekssafter gör honom nästan berusad. Försiktigt kysser han mina läppar, försiktigt slickar han min mus. Jag tar ljuset jag har i handen, för det ner det till min klitta där möts den av Mickes mun. Jag stoppar in ljuset i hans mun, lät honom slicka på det, suga på det, blöta ner det innan jag för ljuset till mina blygdläppar, låter det glida lite mellan dom, stannar upp när jag kom fram till knappen- klittan. Sakta smeker jag min knapp med ljuset, samtidigt som hans tunga slickar mig och plötsligt låter jag ljuset glida djupt in i mig, håller det stilla. Tar ut det och låter Micke smaka på det och lika plötsligt kliver jag av honom. Jag lägger mig ner, lägger mig på sidan och Micke kryper fram till mig, sätter sig till rätta mellan mina ben. Han böjer sig fram, kysser mig och hans lem har hittar min öppning, med en stöt är han inne i mig, djupt inne i mig. Hans läppar släpper inte taget om min mun, hans tunga leker med min, hans hand söker sig till min knapp, hittar den och smekte den. Han hör på mina stön, mitt sätt att andas och vrida kroppen att jag var nära. Han ökar takten på stötarna i mig, längre, djupare, hårdare och jag känner att han också är nära. Han släpper mina läppar med sina, tittar upp och jag känner hur jag kommer i en enormt skön långsam våg. Mickes kropp stelnar till och när han känner min orgasm, ger han efter och vi kommer samtidigt. Rummet svartnade i våra ögon, tiden står stilla, Han sköljer en våg av vätska i mig, den blandar sig med mina safter. Micke sjunker ner över mig, hans lem ville aldrig sluta tömma. Hans läppar sökte upp mina igen....vi kysstes....så ömt...men ändå så intensivt....

Jag har eldat bastun så den är varm säger Micke efter dyningarna. Men först bör du duscha bort all olja. Efter duschen tar han min hand och drar in mig i bastun. Det är varmt och faktiskt rätt skönt att sitta där en stund. Han blöter min kropp ordentligt och säger att jag ska lägga mig ner på britsen. Efter en stund kommer han in, har med sig kall skinka, melon, persikor och potatis och sill. Några kalla öl tar han också med in. När vi ätit en stund så sprättar han ölen och ber mig lägga mig igen. Han häller den kalla drycken över min navel och dricker ur. Han häller över mitt kön och jag rycker till av den kalla strålen som sköljer över mitt varma/heta kön. Titta vad du gör med mig säger han och visar upp sin lem. Den har börjat växa igen.

Synen av hans tilltagande lem får mig automatiskt att föra min hand mellan mina ben. Han tar fort bort dem igen och säger att han vill se mig. Kan du sära på dig säger han, jag vill se dina läppar din klitta. Han gnider med fingrarna på var sin sida av mitt kön och leker med burkens kant mot mina bröstvårtor som genast svarar på behandlingen. De är redan styva men blir värre när den kalla burken närmar sig. Jag ser att han håller på med något bakom ena steget på britsen och plötsligt visar han något för mig. Det ser ut som en stor genomskinlig dildo. Jag hinner inget säga förrän han sitter framför mig och särar kraftigt på mina ben. Han böjer sig fram och leker kraftigt med sin tunga över min klitta och jag stönar högt. Plötsligt känner jag något kallt mellan mina ben, något kallt som tränger in i mig, något som nästan bränner mig och jag kippar efter andan. Det är skönt otroligt skönt och jag försöker dra ihop mina ben men stoppas av att Micke sitter mellan dem. Det iskalla trycks sakta in i mig. Mina väggar ger med sig och tar emot denna tingest. Micke penetrerar mig med något som öppnar mig, gnider hårt mot mina varma inre muskler som direkt börjar krampa får att båda sluka och bearbeta dildon som förs in i mig.

Micke håller stilla och säger att Katalina är duktig, hans mun hittar en bröstvårta, en hand det andra bröstet och den andra handen tar han mig i håret och håller mitt huvud bakåt. Samtidigt trycker han in dildon i hela sin längd med knät och jag skriker till av att samtidigt känna hans hand kupa sig över mitt bröst, hans tänder raffsa lite mot den andra bröstvårtan och att jag sitter fast. Han låter mig bara ligga och jag känner hur det börjar rinna ur mig, kallt mellan mina skinkor, min klitta darrar och det känns som om jag vill komma men kylan gör att det blir fördröjt. Micke släpper mitt hår och drar dildon ur mig. När den först landar på min mage fattar jag att dildon är en fryst istapp och min hud blir knottrig av kylan. Dildon smälter i bastuvärmen och Micke för den över revbenen och mot mina bröst. Han låter isspetsen leka med bröstvårtorna innan han stoppar in dem i min mun.

Samma sak händer i min mun som i mitt kön, jag blir lätt avdomnad av kylan. Micke passar på att smeka upp mina armar ovanför huvudet medan han uppmanar mig att suga på den. Han håller mig hårt med en hand och tar bort isttappen ur min mun. Tar sedan mig hårt i båda handlederna håller mig tillbaka och kysser mig. Han stönar hårt när min iskalla tunga möter hans och i samma ögon blick stöter han sig in i mitt iskalla kön. Han släpper genast min mun och vrålar åhhhh ut i bastun när hans övervarma lem tränger in i mitt iskalla kön. Han håller mig hårt i bänken och jag försöker stöta mina höfter mot honom för kontrasten av varmt och kallt skickar direkt lustpilar mot mitt huvud och fötter. Och vi kommer samtidigt i en sådan explosionsartad orgasm, så olik den vi hade fått några timmar före. Vi låg kvar i varandra tills bastun slocknade. Och Micke viskade..förlåt..är jag förlåten…

Jag svarar att han är förlåten och att det finns något som jag vill berätta för honom. Och jag berättar om känslan att bli tagen av en främmande man. Känslan av skam och skuld som kolliderar med känslan av lust och kåthet. Jag erkänner för honom att jag inte visste att jag gillade det som jag gjorde men att jag inte vill utsättas för det igen. Om jag nu inte är mogen för det tillägger jag eftersom jag vet hur lusten hade brunnit i min kropp efter att få bli tagen. Så egentligen så har jag mest varit arg på mig själv som gillade situationen. Min vrede hade inte bara göra med att han hade utsatt mig för det hela. Men säger jag, jag har planerat att utsätta dig för samma sak så du riktigt förstår att du inte får göra om det. Jag förstår det svarar bara Micke stilla.

Efter ett tag var vi ivrigt inne i ett samtal on vad vi fascineras av. I varannan mening gav vi utlopp för våra ord:
Den lilla blomman som tränger sig genom betong – i det som finns liv finns det hopp även om förutsättningarna ser omöjliga ut.
Svenskt kallt stål - som vid värme förvandlas till mjuka lena linjer som smeker ens hand och sinne.
Regndroppar - som likt tårar rensar upp naturens själsliga skafferi även om moder jord blir förgiftad.
Ren ilska - som ger mig hopp om att man inte är likgiltig inför det man står för.
Musik – som framkallar små minnen och som fyller en med lugn i maggropen eller får pulsen i galopp.
Lust – den som överrumplar en, kittlar till, får mig vaken, sensuell och ödmjuk
Solens strålar – det kalla nordiska ljuset som smeker sand och fastnar på ekans slitna trä och gör det levande.
Dig - i denna stund som fångar mitt intresse och öppnar min själ.

Samhörigheten, att lätta lite mer på vilka vi var som personer kändes som om vi var på gång med en bra nystrat.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 10 röster, snittbetyg 4,70