I bilen vid havet...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Emil Nordgren
Inlagd: 14 sep kl. 18:56
Läst: 15321 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 30 röster, snittbetyg 2,13
Det var Lördagkväll och jag och min älskling hade bestämt oss för att stanna hemma och ha en gosig myskväll hemma i soffan för en gångs skull.
Vi åkte ner till affären i vår öppna jeep för att inhandla lite godsaker samt diverse basvaror för att kunna baka en kladdkaka, vad den sedan skulle användas till överlåter jag åt er fantasi.
Innan vi åkte hem igen körde vi ut till havet för att beundra solnedgången.
Väl där hetsade vi upp varandra rejält, våra kyssar och smekningar blev bara hetare och hetare till tonerna av Iron Maiden ur bilstereon.
Plagg efter plagg föll av och jag slet åt mig matkassen för att se vad som kunde användas. Jag lade ner min kille under mig i baksätet och hällde ut lite socker på hans fantastiska kropp och började ivrigt slicka i mig det söta sockret.
Han var snabbt med på noterna och plockade fram chokladsåsen vi skulle haft till glassen, som även den gick åt till våra kåta kroppar.
Min älskling tog tag i mina händer och band fast mig med hallonsnören i takbalken på Jeepen. Han knullade mig hårt och brutalt, länge och väl, tills vi exploderade i orgasm och han sprutade sin härliga vätska över mina svullna bröst.
Sedan låg vi utmattade i gräset utanför och bara njöt av varandra tills vi åkte hem till vår efterlängtande myskväll med lite mindre godsaker.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 30 röster, snittbetyg 2,13