Klubb sex

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anna
Rek. länk: http://www.sexkamrat.com
Inlagd: 27 okt kl. 13:05
Läst: 14223 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 128 röster, snittbetyg 5,87
Man pratar ofta om att killar drömmer om att ha två tjejer i sängen men jag är övertygad om att tjejer har minst lika många fantasier om sex med flera, ja nästan i varje fall killar kanske är lite extrema. Nä väl min dröm bestod i att bli penetrerad av flera killar under en och samma kväll och få mitt kön och min mun fyllt av sperma och var kan man få uppleva det bättre än på en sexklubb. Som singel tjej så är det ganska enkelt att få en inbjudan till någon utav de trevliga fester som hålls, att en vän och hennes man va medlemmar i just denna klubb gjorde inte saken svårare precis.

Fia (som min vän heter) hade ordnat så att jag kom med på en tema fest som hölls i Hawaii tema, min (och många andras) klädsel bestod i Bikini överdel och en hemgjord bastkjol, vi åt god mat och drack gott vin innan som på en given signal började att kyssa och smeka varandra. Fia tog mig i armen, pekade bort mot en av dörrarna längre bort i rummet. ”det är dags nu” viskade hon.

Rummets golv va belagt med madrasser, två stora soffor stod lite ensamma i detta madrass hav, genast infann sig denna sköna , pirrande känsla av kåthet i min kropp. Jag blev inte mindre kåt när Fia förklarade vad som skulle hända här inne samtidigt som hon knöt ett svart sidenband för mina ögon.
”Jag går nu ha det så trevligt” fnissade Fia innan rummet blev fullkomligt tyst, jag stod på en av madrasserna mitt i rummet och mitt underliv blötte ner mina färgglada trosor. Dörren öppnades och flera mans röster nådde min hörselgång, min andning ökade, jag flämtade till när en hand nuddade min bara mage, ”hej bara slappna av vi ska ta hand om dig” hörde jag en vänlig kvinnoröst viska i mitt öra ” vi är några tjejer här inne som hjälper till eller rättare sagt vi bestämmer vad som ska hända” fortsatte hon.

Jag kände att spänningarna blev lite angenämare än tidigare, mina kläder togs av även mina minst sagt fuktiga trosor, jag blev ombedd att ligga ner och innan jag han lägga mig till rätta kände jag hur en tunga borrade sig in i mitt sköte, mina armar sträcktes över mitt huvud, hölls fast och en kraftig lem stoppades in i min mun, allt på en gång. Jag blev lite omtöcknad av denna massiva behandling och blev samtidigt oerhört kåt.

Tungan i mitt sköte byttes mot en kuk, i min mun passerade nog sju st olika manslemmar och minst lika många hade varit inne i mig innan dom stoppades in i min mun. Det tog ett tag innan jag kunde slappna av och tillåta mig själv att få orgasm men när jag väl kom igång så kände jag hur min kropp ömsom vibrerade ömsom slappnade av. Jag red, blev tagen bakifrån, från sidan, missionären ja förmodligen alla tänkbara ställningar som finns användes för att få mig ordentligt genomknullad. Nu låg jag i missionären och flera killar byttes om att penetrera mitt nu lite ömmande sköte när kvinnorösten kom tillbaka ”Fia sa att du ville ha satserna i munnen eller i fittan stämmer det?” ”ja ” stönade jag fram samtidigt som killarna bytte plats i min mus.
Jag blev lite bryskt uppdragen från golvet och placerad liggande i en av sofforna med huvudet på ett av armstöden. Ett par varma läppar omslöt mina, en tunga virvlade runt i min mun, ett par händer höll mitt huvud i ett fast grepp, jag kände hur tungan som varit i min mun slickade min kind och mitt öra, jag förstod att det va kvinnorösten som retade mig, den första bultande kuken äntrade min mun och sekunderna senare träffade tre varma strålar sperma min gom, när han försvann ur min mun ersattes den snabbt med ytterligare en som nästan genast levererade en jättesatts i mitt giriga gap. Jag försökte verkligen svälja allt men efter tredje killen så rann sperman utmed halsen, genast kände jag hur kvinnotungan rengjorde min hals. Jag placerades nu på alla fyra på golvet och blev beordrad av kvinnorösten att lägga huvudet i golvet och puta med rumpan, genast kom en lem in i mitt kön och 20 sekunder senare kände jag hur den fylldes med varm härlig sperma, ytterligare en kuk exploderade i mig, jag tappade räkningen efter ett tag och försvann in i en sorts trans, det va så gudomligt härligt att få uppleva något som jag drömt om i hela mitt 34 åriga liv.

När jag vaknade till och ljuset åter träffade mina puppiller stod Fia där o log ”nöjd?” frågade hon ”Om, något kladdig bara” skrattade jag till svar. Hela mitt underliv va fullkomligt nedblött med den nu kalla kletiga sperman som killarna försett mitt inre med och jag rapade sperma resten av den kvällen. Nöjd och mätt såg jag fram mot nästa fest.

Anna
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 128 röster, snittbetyg 5,87