Förbjuden frukt

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Johan
Rek. länk: http://www.porrkungen.se
Inlagd: 22 okt kl. 19:45
Läst: 15915 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 94 röster, snittbetyg 5,73
Anna o jag va ett par förr i tiden, men hon är gift nu och har två barn, du vet villa o Volvo köret. Vi hade nog inte prata med varandra på 5 år när hon plötsligt stod på mitt jobb och log ” hej” pep hon lite försynt ” va kul o se dig, jobbar du här?.
Vi förde ett mycket förläget samtal samtidigt som jag insåg att hon fortfarande va otroligt vacker och sexig, de långa slanka benen mötes av en lika slank mage (trots två barn) två härligt fylliga bröst och så det där fantastiska leendet som tar andan ur mig.
Vi bytte telefonnummer och vi började hålla mer och mer kontakt, jag förstod med tiden att hon inte hade ett jätteroligt förhållande precis men som många andra så bet hon ihop för barnens skull. Anna o jag har alltid haft lätt o prata och båda är mycket frispråkiga så ämnet sex förekom allt som oftast i våra samtal, vi hade ett mycket livligt sexliv under vår tid som par, Anna ville testa allt som gick att testa nästan och jag förstod underförstått att hon saknaden den tiden liten.

Efter veckor av pratande så kom hon och hälsade på mig en kväll på jobbet, jag va själv på kontoret när jag fick se denna underbara skapelse knacka på rutan utanför. För första gången kramades vi och som om en osynlig kraft dragit våra läppar mot varandra möttes vi i en lätt kyss. Vi rodnade båda av det inträffade och samtalet blev lite stelt innan hon ursäktade sig och var tvungen att åka hem.
Dagarna efter när vi pratade i telefon förklarade hon att hon ville ha mer än en kyss av mig men inte vågad, jag mitt nöt fattade inte galoppen. Anna tyckte att jag kunde komma hem till henne istället gubben jobbade och barnen sov, jag va inte nödbedd utan tio minuter senare stod jag utanför hennes dörr, hon mötte mig med ett finger för munnen som för att understryka att jag skulle va tyst, hon pekade på gillestugan en bit bort och jag förstod att hon förberett lite för ljuset va tänt i det lilla huset.

När dörren stängdes efter mig så bröts all eventuell tidigare is i lägret, vi kysstes vilt och våra händer smekte och knådade varenda millimeter av våra kroppar, Anna tog min styva lem i munnen samtidigt som hon tittade in i mina ögon, jag höll på att explodera av kåthet.
Vi la oss på sängen, jag lät min tunga gå upptäcktsfärd i hennes rakade kön, Anna kved o stönade om vartannat, henne safter blandades med min saliv och safterna bildade en stor pöl på lakanet. Hon drog mig i örat för att påvisa att nu ville hon ha kuk! Mitt ollon gled med lätthet in i henne ett utdraget gurglande från Annas mun utgjorde starskottet för en fantastisk sexupplevelse. Hennes kön drog samman samtidigt som pölen på lakanet blev ännu större, ”snälla spruta i mig” kved hon ” gör det nu snälla” ” ok men bara om du kan va helt stilla” svarade jag, hon stelnande till samtidigt som hon bet sig i handen, jag tog ut min lem drog tillbaka förhuden och penetrerade endast den yttersta biten av hennes kön, jag visste att hon blir fullkomligt tokig av denna behandling och jag kommer väldigt fort på det sättet och precis innan jag sprutar trycker jag sakta in min lem i henne. Anna kvider av vällust och jag känner hur tre fyra tjocka strålar träffar hennes inre samtidigt som hennes ben ser till att jag verkligen sprutar längst in i hennes kön.

Vi pustade en stund , älskade igen för att sen skiljas åt utan ett ord, men jag tror vi gör om det snart.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 94 röster, snittbetyg 5,73