Dubbelt upp

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Sweet touch
Rek. länk: http://www.bodycontact.com
Inlagd: 5 sep kl. 14:23
Läst: 18245 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 115 röster, snittbetyg 5,43
Johan va i full gång med att penetrera Annas mus bakifrån, jag och Annas kille Håkan stod o tittade på samtidigt som vi smekte varandra.
Vi hade träffats på nätet och träffats över fika några gånger, Anna o jag hade samma fantasier, vi ville nämligen uppleva att bli fyllda av två killar efter varandra och lite andra spermakladdlekar. det tog ett tag innan jag hittade en tjej med samma böjelse som jag, men Anna är nästan extremare än mig.
Näväl, Håkan placerade mig på alla fyra jämte Anna och trängde in i mig bakifrån, en underbar känsla att älska med någon annan och desutom se på när min egen man gör det med en kompis. Johan drog sig ur och ställde sig å knä framför mig, jag sög hans kuk och fick samtidigt smaken av Annas kön i min mun, Anna kröp under mig så vi låg i en 69:a hon slickade mitt kön, sammtidigt som hon sög av sin Håkan imellanåt.

Nu kände jag hur håkans kuk blev hårdare i mig, stråle efter stråle tjock härlig sperma sprutades in i mitt kön. jag svankade så mycket jag kunde för att inte sperman skull rinna ur för fort, Johan och Håkan bytte plats, Johan trängde in i mitt drypande kön och ganska snart så kände jag hur även han kom långt inne i mig, Anna slickade av de sista resterna från Johans kön och stack sedan in sin tunga i min mus och fulkomligt sög ur all sås ur min fitta. Jag tryckte ner mitt kön mot hennes ansikte, satte mig upp och lät allt rinna ur mig.
Jag har nog aldrig varit så upphetsad i hela mitt liv, senare under kvällen fick hon samma behandling och jag fick smaka sperman. Mums
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 115 röster, snittbetyg 5,43