Barnvakt

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Fridan
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 1 sep kl. 22:00
Läst: 31088 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 263 röster, snittbetyg 4,48
I somras skulle jag sitta barnvakt till grannens dotter som endast var 3 år o jag skulle få 200 spänn så jag tog jobbet utan att tveka.

När fru johansson visade mig runt i huset tyckte jag att hon tittade på mig med en pilemarisk blick, men tänkte inte mer på det utan lyssnade noga vad jag skulle göra.

Hon förklarar för mig att hon blir sen o skulle vara hemma runt 3 tiden så om jag ville kunde jag sova på soffan, hon visar mig att det finns några filmer jag kunde välja mellan o sen säger hon hejdå o sticker iväg med en taxi.

När frun har gått kollar jag till lillan som redan nu ser trött ut o efter bara en liten stund somnar hon o jag sätter mig till ro vid tvn o kollar om det finns nåt att se, men som vanligt är det bara repriser sommartid så jag börjar att leta bland filmerna som fru Johansson visat mig att jag kunde kolla på.

Jag sätter på en film med Sharon Stone som jag tidigare sett i en ruskigt bra film med Michael Douglas som jag inte minns namnet på.

Denna film heter sliver o handlar om en skjuk människa som satt in kameror överallt o tjuvtittar på sina kunder på hotellet.

Filmen är sådär så tydligen somnar jag o drömmer några våta drömmar om sharon Stone som är en mycket vacker kvinna, jag drömmer om att hon smeker mig ömt mellan benen, men döm om min förvåning när jag vaknar av att mina trosor är dyblöta o att fru Johansson sitter jämye mig o smeker sig själv samtidigt som jag komer på mig själv med att ha handen innanför trosorna o smeka min våta mus.

skäms inte nu säger fru Johansson samtidigt som hon ser mig djup i ögonen o säger att jag luktar gott o är den sexigaste kvinna hon träffat.

Plötsligt lutar hon sig emot mig o kysser min hals o nafsar lite lätt på mina styva bröstvårtor utanpå tshirtin jag har på mig.

Jag svarar förvånat genom att kyssas tillbaks o gillar det som händer. Jag trycker ner henne på soffan o smeker sakta av hennes trosor, en helrakad fin fitta bara ligger framför mina ögon o väntar på att tillfredställas.

Jag slickar henne o hon kvider av kåthet, samtidigt låter hon sitt ena finger leta sig in i min våta fitta.

Jag känner en sån kåthet som jag aldrig tidigare känt, o när hon tillslut börjar att slicka mig samtidigt som hon kör fingrar in o ut i fittan kommer jag rakt i hennes ansikte o hon slickar frenetiskt o säger att jag har den finaste fittan hon sett nån gång.

vi slickar o knullar varandra med fingrar o stearinljus hela natten o jag jhar aldrig upplevt nåt bättre sex nån gång.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 263 röster, snittbetyg 4,48