Sexlek

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Johan
Rek. länk: http://www.smsporrfilm.eu
Inlagd: 21 aug kl. 17:22
Läst: 17043 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 156 röster, snittbetyg 5,55
Som resande säljare så blir det en hel del hotellnätter, ett hotell som jag återkommer till minst en gång i veckan är föremål för denna berättelse. Det ni nu kommer att läsa är inte något romantiskt eller fint utan bara rå djurisk lusta.
Carro jobbar på hotelet som lite allt i allo, hon tar emot beställningar, gäster och fixar med konferanser, Carro o jag hade pratat massor av gånger och vi förstog båda två att vi tyckte om varandra. Det fanns dock lite problematik, Carro va sambo precis som jag och ingen tycker igentligen om att va otrogna vilket vi ofta pratade om.
Vi konstaterade dock att våra stora sexbehov förr eller senare skulle ställa till det för oss när vi som vanligt satt o pratde i loungen för oss själva.
Carro fick telefon från någon hotellkolega om någon gäst som behövde ett rum snabbt, jag tecknade till henne att jag går o knyter mig, hon nickade o gav mig en slängkyss som svar.
Jag tänkte på de stunder vi faktiskt varit nära att kliva över gränsen men stannat vid ett intensivt kyssande.
Vuxenfilm på rummet fick som vanligt ersätta mina lustar denna kväll men plötsligt ringde telefonen, det va carro som ursäktade att hon inte kunde säga godnatt, "ingen fara" sa jag "jo men jag ville ge dig en godnattkyss ju" svarade hon jag tyckte hon kunde komma upp på rummet o ge mig det då? Visst kunde hon det men först om en stund då hennes kollegas rast var över.

Efter en stunds tittande på filmen så sommnade jag naturligtvis men väcktes av att Carro kröp upp jämte mig med fjärkontrollen i handen "å va tittar du på då?" "ööö" hon la handen över min mun å log, vi låg jämte varandra å tittad på porrfilmen som snart va slut.
Carro vände sig om mot mig kysste mig hårt o suckade något om att hon ville sova en stund. Jag erbjöd självklart henne att sova jämte mig en stund " ok men ställ din telefon då max två timmar kan jag va borta, hoppas inte du är pryd?" sa hon när hon reste sig upp o tog av sig sin kjol, blus och bh innan hon gled ner jämte mig under täcket. Jag kramade henne bakifrån, hon rörde sin bak mot min lem ibland när hon kännde att jag blev hård vände hon sig om å log, stoppade in handen under mina kallingar och kysste först min mun sedan min hårda lem.

Hon sög min kuk ilånga drag, hon njöt verkligen av att tillfredställa mig, hon gled ur sina trosor, drog sina fingrar över sitt kön och stoppade in dom i munnen på mig, precis som hon ville bevisa att hon va kåt,Carro gränslade mig, hon stönade till lite när min hårda lem gled in i henne, mer hann vi inte innan hennes telefon ringde, gästen som hon ordnade rum till hade anlännt "rör dig inte " sa hon å kysste mig innan hon lyfte på luren, hon instruerade sin kollega sammtidigt som jag va djupt inne i hennes sköte, jag juckade till lite försiktigt ibland bara för at retas, hon spännde sina mörka ögon imig.

Samtalet avslutades o Carro fortsatt sin ritt som nu kom upp iett rasande tempo för att hämmnas min a juck när hon pratade i telefon, jag förstod att hon njöt mest av att själv få vara den som bestämmer tempot å ställning, hennes kropp gav henne en orgasm som inte ville ta slut , hennes ansikte förvreds på ett sätt så om jag inte visste bättre så skulle jag tro att det gjorde ont, telefonen ringde igen "datastrul jag måste gå tyvärr" sa Carro innan hon gick.
Där låg jag snopen med ett hejdundrande stånd o Carros safter runt kukroten, efter en lång stunds funderande så sommnade jag igen.

Jag vaknade av min sms signal, kom till översta planet, stod det, jag rafsade på mig ett par byxor å en tshirt å tog hissen upp. Vart? skrev jag tillbaka, rum 927, efter lite letande hittade jag 927, dörren va öppen så jag gick in i det kolsvarta rummet "kom" hörde jag långt bort i rummet, jag trevade mig fram mot vad jag förstod va en fåtölj. Carro satt där naken, hon drog ner mina byxor och sög in min lem i sin mun som genast svarade på behandlingen, hon ställde sig upp, satte ett knä på var armstöd och putade med baken, hennes djupa svankande gjorde att jag med lätthet gled in i henne, "jag är skyldig dig en utlösning" kved hon "spruta i mig nu" "inte ännu" stönade jag tillbaka "jag vill känna in orgasm igen" Carro började göra små motjuck och jag förstod att hon va nära en orgasm, mycket riktigt hon skrek till o stönade utdraget "åhhhh nu är det din tur" ömkade hon sig jag drog mig ur henne och tog henne om midjan, la henne på rygg i den stora sängen, drog upp hennes ben över mina axlar och äntrade hennes sköte ännu en gång, långsamt in och ut för att slutligen stanna djupt i henne, min sperma slungades långt in i hennes grotta under några härliga sekunder, Carro njöt av behandlingen.

"härligt" sa hon plötsligt "det värsta är bara all sperman som rinner ur mig i flera timmar, nästa gång får du komma i munnen, men denna gången ville jag kolla att du vågade" log hon. då slog det mig att hon å hennes kille skyddade sig med kondom, Carro kunde inte äta piller för blodtryckets skull.

Vi skilldes åt med en kyss, jag gick till mitt rum och funderade på det inträffade, tankarna snurrade runt i mitt huvud, tänk om hon blev gravid? Blotta tanken på detta tände mig oerhört så veckan efter träffades vi igen, Carro kom till mitt rum på natten som sist, hon va va bara ute en sväng så det fick bli en snabbis sa hon, hon drog upp sin kjol och lutade sig mot skrivbordet jag pumpade på frenetiskt tills jag kände att jag va på väg, carro sjönk ner på golvet, sög in min hårda lem i munnen och förväntade sig satsen, men istället drog jag upp henne igen placerade henne sittande på skrivbordet, tryckte in min lem i hennes sköte och berättade om mina tankar från förra gången, hon sa inget bara log och slog sina ben om min midja hon stönade högt när jag sprutade i henne igen.

Vi träffas minst en gång i vecka och är än så länge barnlösa men vem vet? Vi funderar nu på att bli ett riktigt par.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 156 röster, snittbetyg 5,55