Den ömma festen del 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: J
Rek. länk: http://www.sexkontaktannons.se
Inlagd: 16 aug kl. 18:00
Läst: 19937 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 150 röster, snittbetyg 5,64
Jonas såg lika förskräckt ut som jag när vår gemensamma vän beodrade mig att ta hans lem i munnen, Jonas stönade högt när min tunga virvlade runt ollonkanten. I ögonvrån såg jag Anna hångla upp en kille som jag kände igen sedan tidigare på lekplatsen, han slank vigt ur sina tunna byxor o det fjädrande ståndet nuddade min kind, jag bytte lem och kände en frän smak av sperman som fannas kvar på hans ollon.
Anna drog mig bakåt i håret, jag kved till lite när hennes andra hand tog mig runt halsen, hon spottade mig i ansiktet, kysste mig och placerade mitt huvud under hennes blöta sköte, "slicka mig" röt hon jag kände den söta doften o salta smaken av sperman som varit i hennes sköte, jag tänkte på de tre killar som pumpat henne full med sperman jag nu slickade i mig.
Halvliggande i soffan med Anna över mig kände jag en hård lem penetrera mitt sköte, det gick inte helt oväntat lätt med tanke på att jag va plaskvåt.

Tydligen va det Jonas som började, för jag kände en ny betydligt större kuk i mig efter en stund o han bröt lite på ryska eller något när han pratade med Anna, det va oerhört skönt min kropp vibrerade tungt när min första orgasm rann igenom min kropp. "stopp" skrek Anna plötsligt "lägg henne på bordet så hon får suga lite"

starka armar lyfte upp mig på bordet och en hård blött lem som förmodligen varit i Anna trycktes in i min mun. Det va den andra killens lem som jag sög på sammtidigt som Anna runkade honom allt fortare, plötsligt känner jag hur sperma sprutas i mitt svalg, Anna maserar ur de sista dropparna för att sedan böja sig ner o kyssa mig o slicka i sig av det goda i min mun.

Rid honom" viskade hon i mit öra och pekade på Jonas som satt i soffan , jag besteg hans påle kysste honom ömt. Anna satte sig nedanför oss på golvet, hon studerade oss när jag allt fortare red Jonas, hennes hand smekte mina skinkor, jag ryckte till lite när hon brutalt ryckte ur Jonas ur mig ¨slukade hans blöta lem. Jonas himlade med ögonen när Anna tryckte in han i mig igen, Anna bestämde takten med händerna på mina höfter, fortare o fortare, Jonas vrålade till kort när jag kände hur hanns sperma slungades långt in i mig.

Nu trodde jag att hon va nöjd men inte, nu ska du tuktas till ite flinade hon, hon tog mig i håret drog mig ut ur stugan o bort mot lekplatsen "mina kläder?" kved jag hjälplöst, "dom behöver du inte dit du ska" skrattade Anna.
Hon busvisslade på Folket som stog runt de nedgrävda plankorna som utgjorde gränsen för lekplatsen, Anna puttade ner mig i gräset i lekplatsen och direkt kände jag händer som smekte mig på brösten över mage o ben.

Det som sedan hände har länge efter fyllt mig med åtrå, tre killar turades om att fylla mitt sköte¨å min mun med tjocka härliga kukar, Jag fick en stor blöt lem med kondom på i munnen, gummit slet jag av och lät honom spruta mig på hals o bröst, den andra sprutade mig på magen och den tredje sprutade i munnen på Anna som genast efter att hon mjölkat ur allt kysste mig och delade med sig av den varma säden.

Min kropp ömmade, så här mycket sex hade jag inte haft sedan... jag minns inte när. Anna och jag är bästa vänninor idag, Jonas å jag är ett par med ett barn som förmodligen blev till i stugan under Annas ledning, Anna som hoppades på befruktning jobbar fortfarande på det, men hitills utan resultat.
Det enda negativa med att delta i denna fest va en lång o smärtsamm skilsmässa men det va det värt.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 150 röster, snittbetyg 5,64