De ömma festen del 1

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: J
Inlagd: 9 aug kl. 18:10
Läst: 16328 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 161 röster, snittbetyg 5,48
Har länge önskat mig ett ohämmat sexliv, min man som är snäll, glad otrevlig kan inte tillfredställa mina behov (finns det någon tjej som känner igen sig?), sökte länge på nätet efter en aktiv älskare, det finns ju massor med kåta killar där ute.

Träffade slutligen några stycken utan göra mer än att snacka o fika ingen tände lågan på allvar, men plötsligt så dök en gammal pojkvän upp, vi hade inte snackat på säkert 10 år, han va singel nu och ville så förbli. Hela min kropp bultade när han berättade att han va medlem i en sexklubb och deltog i gangbang o andra sexfester, vi har alltid pratat öppet o vi är båda ganska grova i mun. Jag talade om min situation och han erbjöd mig att följa med och titta åtminstone.

Sagt o gjort en helg när gubben var bortrest i jobbet så följde jag med på en utomhusfest, det va sent i augusti men fortfarande varmt o skönt, alla skulle ha masker på sig annars var det valfri klädsel, kände mig upphetsad när jag kom dit , min korta klänning smet åt om mina höfter o jag kände hur alla tittade på den nya flickan.
Jag behövde inte skämmas för min figur, tränar ofta å har aldrig fött barn ännu ( hinner kanske med det också är ju bara 31 år).
Alla som va där va par utan Jonas o jag, flera kom fram å hälsade på mig där jag stod imin ensamhet efter det att jonas försvunnit bort med två par.

"hej" hörde jag bakom min rygg, " du är ny va?" "öh ja" svarade jag lite omtumlad efter att gett upp hoppet om att någon skulle prata med mig.
Hon presenterade sig som Anna o tyckte jag skulle följa med bort till "lekplatsen som dom kallade det, "det är ok om du bara vill titta först" sa hon lite fräckt " men kliver du in på denna delen så är du lovligt byte" sa hon å pekade på en en planka som utgjorde gränsen för lekplatsen.

Jag tittade på med stora ögon när tre tjejer blev våldsammt knullade av fyra killar, jag kunde inte låta bli o ta på mig själv när två av grabbarna sprutade Anna på magen, jag upptäckte att dom åtminstone använde kondom, vilket jag också påpekade när Anna kom kollade så jag inte hade svimmat, "självklart här är det skydd som gäller men det finns ett ställe där vi kör utan sa hon å flinade ska vi gå dit?, "visst" tyckte jag o försökte låta käck på rösten,vi kom till en liten stuga o när vi klev in så såg jag ett par som låg o kysste varandra på några madrasser på golvet, "här va det inte trångt med folk precis", vi satte oss på en soffa o tittade på den unga tjejen som nu sög killen med långa drag, plötsligt så kom han fram till oss o Anna greppade om hans lem o sög in den i munnen, han stönade högt, Anna tittade på mig när hon tog ur den ur munnen tog mig om nacken tryckte försiktigt mig mot det blanka ollonet, jag kände hur min puls ökade när hans lem snuddade vid mina läppar, jag öppnade munnen o sög försiktigt till en början men mer våldsammt efter hand. Tjejen i paret började smeka mina o Annas bröst, hennes händer knådade o nöp mig så jag kände hur jag blev plaskvåt mellan benen, Anna tog på mitt kön, slickade mig, bet mig och tryckte upp ett finger i mig. Killen som jag sög drog sig undan mot Anna som stod på alla fyra på golvet, han tryckte in sin lem i henne, körde ut o in några gånger innan han kom tillbaks till min mun som girigt slickade i sig Annas safter.

Jag sög honom några sekunder innan han drog sig ur, ropade på sin tjej som ställde sig på alla fyra och fick hela satsen på ryggen.

Anna satt nu jämte mig o knådade min svullna mus, flinade till över min lystan blick som nu infunnit sig, "du vill mer va?" "ja " stakade jag fram, ok "vänta här" sa hon innan hon försvann ut tilsammans med paret, jag satt nu ensam kvar i stugan, konstaterade att mina trosor va genomblöta vilket gjorde att jag tog av dom o stoppade dom i en utav klänningens fickor.

Anna kom tillbaks med tre killar i släptåg, "du får bara titta nu" log hon "du kan få hjälpa till å hålla dom hårda åt mig om du vill?" "visst" stammade jag sammtidigt som jag såg Anna ligga på knä o suga två av grabbarna, den tredje kom fram till mig o knäppte upp byxorna, jag sög upp et rejält stånd på honom, Anna red nu en av killarna, de andra låg på var sin sida å väntade på att hon skulle byta påle, hon förflyttade sin smidiga kropp mellan killarnas kön flera gånger tills en av dom varnade för annalkande utlösning.
Då reste sig Anna upp o beodrade dom att ligga kvar utan röra vid sig själva.
När hon kom o satte sig jämte mig berättade hon att här inne va det tjejerna som bestämmde och att dom snällt fick göra som dom blev tillsagda, hon viskade till mig att här va allt tillåtet tom att bli befruktad, jag hoppade till befruktad? visst log Anna, jag äter inte p piller eller nåt, min karl är impotent efter en olycka, men barn vill jag ha ändå, vem ska jag ta? kanske alla tre skrattade jag när jag insåg det komiska i tre nakna killar med stånd liggande på en madrass, "ok" Vill inte du ha då?" nej inte nu tror jag men äter inte heller p piller men jag kan hjälpa dig om du vill?" Ok sa Anna nu bestämmer du hur det ska gå till då, i min hjärna började det snurra runt bilder som aldrig tidigare förekommit där, jag bad killarna dra i gång apparaterna igen, Anna placerade jag på ett av borden, liggande på mage med benen brett isär, ordern att en utav dom skulle ta henne hårt åtlyddes med blixtens hastighet, mina händer maserade hans kulor när han sprutade sin sperma djupt i hennes grotta, nästa ropade jag å nr 2 kom fram dunkade Annas lilla kropp mot bordet i en våldsam Hastighet, även han sprutade fort in i hennes nu väldigt blaskiga kön.
Nr 3 tvekade något inför det kladdiga hålet men körde på som dom andra o skrek ut sin utlösning även han i Annas varma innre.
Dom tre grabbarna försvann ut genom dörren o Anna pustade ut i soffan, den varma sperman rann utefter hennes lår, jag fingrade lite förstrött på dom vita rännilarna med fingrarna när Jonas kom in genom dörren, Anna kände tydligen Jonas o skrattade lite när hon insåg att jag oxå gjorde det, "ok" sa Anna nu får jag bestämma över dig då?

Mer i del 2
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 161 röster, snittbetyg 5,48