Massagecykeln !

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Janne
Rek. länk: http://www.lustboden.se
Inlagd: 29 jul kl. 12:29
Läst: 11218 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 35 röster, snittbetyg 3,23
Massagecykeln !

Fick en present av mina kompisar när jag fyllde år för ett tag sedan. En sk. Motionscykel. Men det fina med den var att genom sadeln så hade dom gjort en anordning med en massagestav som kom igenom varje gång man trampade på pedalerna.
Efter ett pass på den så behövs alltid en dusch. Lagom varma strålar berörande varje kroppsdel. Lagom hårda strålar smekandes över brösten.
Duschhandtaget för jag runt över hela min kropp, strålarna smeker från topp till tå. Sakta över musen, särar lite på blygdläpparna för att skölja av den mest tränade delen.
Tar sedan lite tvål i handen börjar att tvåla in halsen, brösten extra mjukt, neröver magen runt till rumpan. Fram över igen och ner till tårna. På vägen upp igen så tvålar jag extra noga, sakta, skönt över musen. Smeker lite på clitoris.
Sköljer av mig. Strålarna varar länge över musen.
Tar schampoo för håret, passar även på till den lilla buske som sitter över musen, den är inte stor men behöver schampooneras likväl.
Fingrarna halkar lätt ner till clitoris, ett finger halkar hela vägen in i den våta grottan.
Fingret åker ut och in. Jag smeker mina härligt stora bröst, klämmer lite på vårtorna. Känner att en orgasm är nära till hands. Så jag ökar farten på fingret. Tar min andra hand till hjälp för att massera på clitoris. Orgasmen kommer.
Tvålar och sköljer av mig en sista gång.
Det blir många mil på denna cykeln!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 35 röster, snittbetyg 3,23