Första gången i bastun

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Ante W
Inlagd: 6 jan kl. 11:46
Läst: 27377 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 310 röster, snittbetyg 5,55
Vattengympan var slut, jag såg fram emot en dusch och avslutningsvis en stund i bastun. Eftersom jag är den enda killen i vattengympagruppen, har jag hela omklädningsrummet för mig själv på lördagsförmiddagarna.

Jag tar av mig badbyxorna och sköljer och vrider av dem, och ställer mig i duschen.
Medan jag tvålar in mig tänker jag på den äldre damen son stod bredvid mig i vattnet, hennes stora byst och de stora bröstvårtorna som putade rakt ut genom baddräkten. Jag känner att kuken börjar bli styvare och tvålar lite extra är nere, drar tillbaka förhuden och gnider lite lätt på det blottade ollonet.

Jag har vid ett antal tillfällen lagt mig på laven i bastun och haft en skön stund med mig själv förut, och så var set tänkt nu också.

Kuken är nu ungefär halvstyv, jag går in i bastun, där belysningen är lite halvdunkel, till min förvåning ser jag att det sitter en ung kille på sådär 16-17 år längst i hörnet.

Jag undrar om han har sett mig genom glasrutan på dörren när jag höll på och duschade och smekte mig själv, nåja, det var i alla fall för sent att dölja halvståndet, det hade nog känts löjligt att plötsligt täcka över det med händerna.

Vi hejar på varandra, jag sätter mig en bit ifrån och ser att han håller benen i kors och händerna är korsade över könen. Det är uppenbart att även han har lekt med sin lilla snopp, och nu försöker dölja ståndet.

Jag har aldrig varit intresserad av killar, inte ens haft tanken på att kunna ha sex med en kille, men nu kändes det något konstigt i luften, min nyfikenhet på att se hans stånd blev allt för stor. Någonstans hörde jag bara min röst frågandes:
- Jag har aldrig sett en annan killes erektion på nära håll, kan inte du visa din kuk för mig.
Killen såg först lite förvånad ut, men sedan lyfte han det ena benet från det andra, särade på dem och tog bort sina händer från könet.

Han hade full erektion. Kuken var cirka 15 cm, ganska tjock och stod rätt upp mot taket. Jag blev upphetsad av det jag såg, vad är det som händer? Jag kunde inte låta bli att greppa tag i min numera hårda kuk och smeka den samtidigt som jag tittade på hans apparat.

- Vill du att jag ska hjälpa dig?, sa han med darrande röst.

Jag tog hans hand och förde den mot min kuk, han greppade tag i den och plötsligt hade han böjt sig över den och slöt sina läppar runt ollonet. Det här var inte första gången jag blev avsugen, men vetskapen om att jag befann mig i en pojkmun gjorde mig helvild. Han slöt läpparna hårt runt ollonet och rörde huvudet upp och ner samtidigt smekte han pungen med ena handen medan den andra var omsluten kring kukskaftet och gjorde små runkrörelser.
Det tog inte många minuter innan jag kände att orgasmen var på väg, han kände ryckningarna och tog ut den från munnen, tog tag med högerhanden och runkade rytmiskt tills jag rent av exploderade och sprutade sperman långt uppe på min bröst och mage. Han mjölkade ut de sista dropparna, jag ryckte till en sista gång.

Nu fanns det ingen tvekan om vad jag ville göra näst, utan hämningar tog jag tag i hans hårda lem. Det var en konstig känsla att hålla i det lilla köttstycket, varm och härd, jag tryckte till lite och kände pulserandet. Jag började röra handen fram och tillbaka, sakta och med långa drag, varje gång ollonet kom fram när jag drog förhuden bakåt, verkade den bli blåare och större.
Jag kände hur kuken blev hårdare och större för varje drag, nu var han på gång.

Plötsligt gjorde jag det som för två timmar hade varit totalt omöjligt, kanske till och med äckligt, jag slöt mina läppar runt ollonet, sakta lät jag den glida in i min mun. Den känslan jag kände då sitter fortfarande kvar, ett år efter händelsen, här sitter jag i en offentlig bastu med en främmande killes kuk i munnen, och njuter av det!!
Jag låter mina läppar och mun känna av varje centimeter av ollonet och en bit av kukskaftet, han stönar och kvider, nu kan han inte hålla ut längre, jag låter utlösningen komma in i min mun, sperman verkar aldrig ta slut.
När han pumpat ut de sista dropparna, suger jag lite till medan kuken rycker en sista gång.

Jag märker att jag har svalt hela satsen, jag slickar rent den nu halvstyva kuken, sen går jag och duschar av mig, klär på mig och går ut. Han satt kvar i bastun, medan jag gick, vi har aldrig setts sen dess, jag kommer inte ens ihåg hur han såg ut i ansiktet.

Jag har inte provat killsex efter detta, även om jag ofta badar bastu och duschar ihop med killar, har jag inte haft någon tanke på att göra det igen. Men kanske om rätt tillfälle med rätt stämning…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 310 röster, snittbetyg 5,55