Helgbesök

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Janne
Rek. länk: http://www.lustboden.se
Inlagd: 28 jul kl. 23:46
Läst: 6846 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 19 röster, snittbetyg 4,32
Helgbesök!

Är och hälsar på en tjejkompis över helgen. På fredagen hade hon även ordnat ett sexparty för sina väninnor. Så jag lovade att gå ut på den lokala kvarterspuben, denna kväll.
Redan när jag kom var min kompis läckert uppklädd, som värdinna ville hon ju hålla stilen uppe. Hon ser bra ut annars också, allt klär ju en skönhet-
Det skulle dröja någon timme innan hennes vänninor skulle dyka upp. Så vi släntrar in i köket för att få oss en lätt fika, snacka gamla tider, nya tider och allt runtomkring.
Det plingar på dörren, hon reser sig och går för att öppna. Där i dörren står tre av dom som ska komma.
Så jag inser att det är dags att göra sorti. Hälsar lite lätt på damerna som kom, och smiter iväg för att ta en dusch innan jag ska ut. Tyckte mig se lite blanka ögon hos damerna, så dom har nog delat på en vinare eller liknande innan dom kom, för att få igång stämningen.
När jag väl står där i den varma vattenstrålen, kan jag inte låta bli att fantisera över hur det skulle vara att få se alla dessa sköna damer, sittandes i rummet och prova varsin massageapparat,
Under tiden hör jag inte att det kommer in någon i badrummet. Någon som ville titta över sin makeup.
Så jag drar undan drapperiet, ska sträcka mig efter handduken, när våra blickar möts. För en kort sekund. Sedan vandrar hennes blick neröver min kropp, naken som jag är. Blicken fastnar på min styvnande lem, efter fantasien blev jag lite sugen och smekte den lite.
Vi säger inget till varandra, men hon böjer sig ner och fattar tag om penisen, börjar smeka den fram och tillbaka. Jag smeker hennes bara rygg, drar upp kjolen så att jag kommer åt att smeka hennes läckra rumpa. Känner att hon är utan trosor å blir ivrigare, så jag smeker ner över mot musen, den är våt. Samtidigt som hon har börjat slicka mitt ollon, en skön känsla. Hon suger in den sakta i munnen, tungan rullar hon runt med. Jag stoppar in ett finger, känner hur fittmusklerna kramar om. Vi ökar takten en aning.
Plötsligt vänder hon sig om, stoppar in min lem i sin plaskvåta mus.
Och vi får oss en skön stund tillsammans. Jag stoppar lätt in händerna innanför hennes topp och smeker hennes sköna bröst. Så kommer vi i en gemensam orgasm, bägge försöker vi stöna så tyst som möjligt, men det är inte lätt.
Hon rätar till kläderna, vi kysser varandra. Hon går ut till dom andra.
Jag ser till att raska på, hälsar glatt på alla innan jag går.
Får flera trånande blickar av dom vindrickande läckra damerna.
Släntrar ner till puben, beställer en öl och kastar lite pil.
Under tiden har sexpartyt dragit igång. Dom får se den ena efter den andra massageapparaten, självlysande, knotriga, raka, ja alla modeller, älskogsoljor med mera.
Klockan klämtar iväg, puben stänger och jag drar mig hem till min kompis lägenhet. Dörren är inte låst så jag behöver inte plinga.
Innanför dörren hör jag ljuv musik, men ingen syns till. Hon har väl glömt stereon på , tänker jag.
Eftersom hon ingen extrasäng har så delar vi på hennes.
Så jag låser igen dörren, knatar bort till sovrummet.
Därifrån hör jag fnitter och prat. Till min förvåning är flera av damerna kvar. Sitter på sängen och pratar om några av sakerna som dom köpt. Kläderna på några har börjat att hänga löst, anar att dom kanske har provat sakerna med. Detta gör att det som möter mig är läckra syner.
Eftersom jag hade tänkt att knoppa, så har jag redan börjat knäppa av mig skjortan. När damerna får syn på mig där jag står i dörren, med lysten blick.
Ber dom mig stiga in.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 19 röster, snittbetyg 4,32