En vintermorgon på egen hand

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hante
Inlagd: 5 jan kl. 17:29
Läst: 11667 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 25 röster, snittbetyg 4,80
Det är söndag morgon i början av januari. Termometern vid sovrumsfönstret visar – 20 grader, men inomhus är det varmt och behagligt.
Jag ligger naken under täcket och njuter av att inte behöva gå upp på ett bra tag. Jag funderar på att det var rätt längesen jag var ihop med en tjej, kanske dags att ta tag i den saken, kanske sätta in en kontaktannons?

Kroppen känns varm efter nattens sömn, jag ligger på rygg, mina händer börjar vandra från sidan upp mot magen, klämmer lite, borde kanske börja träna igen.
Högra handen börjar glida nedför magen mot naveln, låter fingret smeka på navelns insida, sen fortsätter jag mot könshåret.
Igår när jag rakade pungen, passade jag på att raka bort de mesta av könshåret, kvar blev en centimeter bred sträng från penis, några centimeter mot naveln.

Handen glider längs den lilla strängen ner mot skrevet, smeker lätt den släta pungen.
Kuken har nu börjat vakna till, jag tar litet tag på den med fingrarna, den börjar bli lite halvstyv nu.
Jag lyfter lite på den för att kunna se när den håller på och börjar växa.
Nu drar jag sakta förhuden bakåt, fortfarande med lätta beröringar med fingrarna,
nu kommer den sköna känslan när förhuden går över ollonkanten för första gängen och blottar hela ollonet.

Samtidigt har vänstra handen utforskat övriga delar av kroppen, just nu häller den på och smeker över brösten gnider lite lätt på bröstvårtorna, fortsätter mot halsen och ansiktet.

Högerhandens lek med förhuden har resulterat i en stånd som är härlig att beskåda, 16 cm kuk med blålila ollon, ådrorna längs skaften syns tydligt och pungen har krympt till två små bollar.

Nu är det inte längre lätta beröringar, utan nu greppar jag ordentligt runt i mitten på skaftet och börjar de välbekanta rörelserna, sakta bakåt och framåt. Jag börjar med långa och långsamma rörelser längs hela skaftet, så att hela ollonet göms av förhuden vid framåtrörelsen.
Det är alltid så upphetsande att se när det blålila huvudet hoppar fram vid bakåtrörelse.

Jag börjar att öka takten samtidigt som jag lutar huvudet mot taket, sluter ögonen och tänker på min mosters stora bröst och välformade bak.

Andningen har nu gått över till stönande. Hela sovrummet fylls nu av plaskande ljud när handen slår mot kukroten, från mitt stönande, samt när jag väser fram ”jag vill knulla dig, moster, jag vill smeka dina stora bröst”

Orgasmen börjar närma sig, men jag vill förlänga njutningen en stund till, byter till vänster hand och börjar om med sakta rörelser.
Så håller jag på tills det inte längre går att hålla igen, jag stönar och spänner upp kroppen så att den ena handen kan smeka skinkorna och området vid anus.
Utlösningen kommer som vulkanutbrott, jag skriker min mosters namn och känner hur första strålen av sperma flyger och landar på bröstet, sen kommer resten i pumpande rörelse och lägger sig på magen och könshåret.

När andningen har hämtat sig, kletar jag sperman över hela magen och bröstet, där får det torka. För nu ska jag slumra en stund till.

Så kan en söndagsmorgon vara hemma hos mig…..
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 25 röster, snittbetyg 4,80