Kvällspromenaden

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Janne
Rek. länk: http://www.lustboden.se
Inlagd: 3 jul kl. 21:21
Läst: 6319 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 16 röster, snittbetyg 2,31
Tar en stilla promenad genom stadens gator, kikar lite i skyltfönstren.
Månen lyser i sin fulla prakt. Stan börjar tömmas på folk.
När jag rundar ett gathörn får jag se två brunetter stå och prata med varandra. Så här på avstånd så har det ett hyggligt utseende.
Dom ropar till mig, så jag går fram å frågar vad som står på?
Dom berättar att dom inte är från stan och så har dom missat att boka in sig på något hotell. Och undrar om jag känner till något lämpligt så här på nattkröken. Men en annan är ju nyinflyttat så god koll kan man inte säga att jag har om sådana faciliteter.
Så det enda jag kan komma på så här i brådrasket är att erbjuda dom att kvarta hos mig. Med det förbehållet att jag inte har så mycket möbler så vi får samsas i min dubbelsäng. Dom funderar en stund, men känner nog att dom inte har så mycket val. För ligga på en parksoffa en hel natt i en okänd stad tänker dom inte göra.
Vi börjar promenera mot min lya, och samtalen börjar komma igång.
När vi väl kommer in så frågar dom om dom får ta en dusch, och det är ju inga problem så jag plockar fram två badlakan. Och sen så sätter jag på en kanna te. Hör hur dom fnissar ifrån badrummet, sedan kommer det en fråga om dom kunde få låna lite schampoo. Har inte det framme så jag är tvungen att gå dit å ta fram ur ett skåp. Snäll som man är gör man så gott man kan för att hålla ögonen i styr. Men det är inte så lätt när man helt plötsligt blir nerblött med duschslangen, så jag tar av mig dom blöta plaggen och kliver in till damerna.
Luriga tjejer det här för schampoot hade dom redan hittat. Så vi tvålar in varandra i mjuka rörelser över hela kroppen och nu ser jag dessa ljuvliga varelser utan en tråd på kroppen.
Bägge med minst en c-kupa kanske d. Lagom smala om midjan, rumpan läckert fast. Ja man kan säga att det är som att vinna på lotto, man vet inte när man ska vinna men när man väl gör det, gör man det rejält.
Mina händer njuter till fullo när jag får tvåla in deras läckra kroppar. Kropparna svarar med synliga signaler på min berörelse. Vårtorna styvnar, musen blir extra våt.
Min kropp svara lika synligt med ett präktigt stånd, svårt att dölja.
Efter ett tag går vi ur duschen, torkar oss och knatar in i köket för en kopp te.
Där blir vi inte sittande så länge för vi alla är trötta. Så sängen lockar.
I den stora sängen får jag ligga i mitten och en skön varelse på var sida om mig. Kan tro att det var svårt att somna, ser än idag dessa fasta bröst häva sig upp och ner samtidigt med andetagen. Smeker lite på deras kroppar, svårt att hålla fingrarna i styr efter duschens upplevelser.
Ett finger i var skåra lika blött som förut. Kysser deras sensuella munnar. Slickar lite lätt på vårtorna, styvnar så fint.
Känner någons hand runt min lem, mjuka sköna rörelser.
Resten är upp till er att låta fantasin flöda.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 16 röster, snittbetyg 2,31