Mitt i vardagen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pseodo Nym (baggbole@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 2 jun kl. 00:23
Läst: 13662 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 40 röster, snittbetyg 5,25
Jag var inte på något bra humör denna kväll. Jag hade sett fram emot att få sitta hemma framför TV´n med Lotta, min flickvän, hon och hennes syster Antonia var ute och handlade lite kvällsmat. Antonia skulle provjobba som sjuksköterska på Lottas jobb och för enkelhetens skull så fick hon sova hemma hos oss första natten. Efter en halvtimme var de tillbaka och Liselotte sken emot mig och böjde sig fram.
– Gud vad jag är kåt ikväll. Viskade hon i mitt öra.
– Det kan bli lite svårt ikväll när vi har gäster. Svarar jag.
Förutom Antonia hade vi ytterligare besök den natten så Antonia skulle ligga i vår säng, Lotta tyckte det var ju helt naturligt eftersom de var systrar.

– Måste bara ta en snabbdusch, ursäktar sig Lotta och jag tänker i samma sekund varför sa hon om det!
– Ok jag går och lägger mig. Svarar jag och går in i sovrummet.
– Är det OK om jag kommer in? Hör jag Antonia utanför dörren.
– Ja, visst, jag är inte den som är den, svarar jag iklädd endast kalsonger.
– Hoppsan här är vi lättklädda. Säger Antonia när hon kommer in.
– Det ska väl du också bli. Säger jag och kramar henne
– Jag vill och jag vet att du vill men vi smyger lite, okej. Viskade hon. Jag nickade och Antonia bad mig hjälpa henne med blixtlåset på hennes jeans, det hade fastnat. Vi fick upp det och hon lät dem falla till golvet. Nu hade hon hade bara t-shirt, strumpor och trosor under. Jag tittar på hennes kropp. Låren är vackert gyllenbruna och brösten ser fasta och aningen spetsiga ut där de gömmer sig under t-shirten.

– Gillar du vad du ser? Frågade Antonia och jag nickade. Hon tar sin hand och smeker utanpå kalsongerna.
– Ta av dig dem. Log hon.
– Du hade planerat det här, eller hur? Sa jag till henne.
Jag får ett brett leende och en nick till svar. Hon lyfter upp tröjan och drar den över huvudet retfullt låter hon trosorna glida ner en aning, och jag ser lite av könshåren. Bröstvårtorna är mörka och står rakt ut och brösten ser helt otroliga ut. Hennes blick glider sakta neråt och jag ser hennes mun formas till ett o, hennes blick åter möter min och hela hennes ansikte lyser av glädje. Jag inser att mitt könsorgan har vaknat till liv ordentligt och att kalsongerna vid det här laget liknar ett cirkustält. Kuken står hård rakt ut och jag låter ena handen räta upp den, men samtidigt för att visa mitt uppskattande. Hon svarar genom att dra ner trosorna lite till. Hårtofsen där nere är mörk och jag måste känna på den. Jag faller på knä framför henne och kysser hennes mage mjukt. Jag sträcker fram tungan för att smaka på henne. Hon ryser till när min tunga nuddar hennes klitoris och hon lägger sin ena hand på mitt huvud. Tungan styr jag neråt och in i henne och med jämna tag slickar jag henne. Hon stönar och för ner ett par fingrar och börjar massera sig själv på klittan. Jag övergår till att suga och sedan omväxlande slicka henne. Hon trycker mitt huvud hårdare mot hennes underliv. Det känns som hela huvudet är på väg in, men jag lyckas ändå få lite luft och tar hjälp av mina fingrar att smeka undersidan av hennes fitta och bakåt. Plötsligt så rycker hon till och stöter mig ifrån sig.

– Lotta kommer. Väser hon nervöst.
Jag reser mig upp och torkar bort vätan runt munnen och skyndar mig bort till sängen där jag kryper ner under täcket, cirkustältet har jag lagt på sidan. Det var också i grevens tid. Just som jag lagt mig öppnades dörren och Lotta steg in. Hon var nyduschad och förutom sitt vita nattlinne och var hon helt naken.

– Hej, sade Lotta och log mot oss. Vad håller ni på med?
– Ingenting, bara lär känna varandra lite grand, svarade Antonia och blinkade diskret mot mig.
– Vad kul, svarade Lotta, Det vore så roligt om vi kunde bli riktigt goda vänner alla tre. Det är vi nog redan på god väg med, tänkte jag.
Lotta kröp ner i sängen och tjejerna började fnittra och efter en stund busade vi alla tre i sängen. Vi låg kittlade varandra i våra sovkläder, jag i kalsonger, Lotta i nattlinne och Antonia endast iförd trosor. Det var otroligt upphetsande att se Antonias brunbrända bröst guppa omkring. Vid ett tillfälle låg Antonia ner och jag satt vid hennes sida, plötsligt anföll Lotta bakifrån. Jag ryckte till och föll framlänges så att min mun var ungefär ovanför Antonias navel. Jag nuddade hennes hud med mina läppar, genast började jag att brumma med munnen.
–Sluta! Sluta, nej, haha, fortsätt menar jag! Tjöt Antonia.

Jag gjorde det igen. Den här gången kände jag Antonias hand smeka mitt hår för att strax efteråt försöka hålla fast huvudet. Vi tittade på varandra, och trots att ingen sa något så förstod vi vad som höll på att hända mellan oss. När vi lugnat oss lite hade Lotta utvecklat leken och tyckte det var roligt att dra ner mina kalsonger. Nu stod jag rodnande naken framför Antonia som var minst lika uppeldad av skådespelet. Jag gömmer mig under täcket och låter tjejerna leta lite, samtidigt sträcker jag viftande ut mina händer och rörde vid Antonias ena bröst. Hennes hud var så otroligt len. Antonia blev nu mer och mer vågad och fick i och med Lottas kalsongdrag laglig rätt att slita i mina kallingar hon med. Hon slår bort min hand och rycker av täcket och under vilt gapskratt formligen sliter av mig mina kalsonger. Jag var kåtare än någonsin, och jag undrade hur det här skulle sluta. Min kuk är nu ordentligt styv och Antonias hand kom närmare och närmare. Antonia ställde sig upp i sängen nu skulle hon allt få tänkte jag. Jag hoppade på henne och fällde ner henne i sängen. När jag satt grensle över henne drog jag ner hennes trosor som vedergällning.
– Haha! Skrek jag. Det blev ett kort uppehåll innan Lotta drog ner mig baklänges och skrek till Antonia:
– Jag håller så tar du hans kalsonger. Lotta höll om min nakna överkropp och Antonia satte sig på mina knän och drog av mina kalsonger helt. Jag krånglade mig ur Lottas grepp och satte mig upp.
– Nu du! Sa jag och drog till mig Antonia. När jag kittlade hennes midja gned hon sitt kön mot min stake, som nu var i full frihet medvetet eller inte. Jag kände hennes mjuka blygläppar och reagerade därefter. Det blev tyst och stilla för en sekund innan hon överrumplade mig totalt med att ge mig en kyss. Den var snabb och ganska klumpig, men den tände mig ordentligt. Jag svarade med att försiktigt smeka hennes lår samtidigt som jag kände mot mitt bröst hur hennes bröstvårtor styvnade.

Nu pirrade det mycket i magen. Vår andra kyss startade ömsesidigt. Hon tryckte in sin tunga i min mun och vi började spela med våra tungor.


– Vi kanske skulle ha en trekant? Säger Lotta lågt.
– Ja varför inte. Skrattade Antonia, de sa det på skämt men jag såg något lustfyllt i deras ögon.

Jag lät mina händer glida ner utmed hennes rygg, midja och kände på hennes skinkor. Jag var tvungen att påminna mig själv om att börja andas igen efter att hennes läppar lämnat mina. Hon log och smekte mig mjukt över kinden. Lotta tryckte min styva kuk uppåt mot magen så att hon skulle kunna komma åt att slicka på kulorna. Känslan av hennes mjuka tunga på min kuk fick mig att rysa av njutning.
Hon masserade anus och smekte pungen och så tillbaka igen. Antonia bröt vår kyss och började sakta sänka sig nedåt. Hon kysste och slickade mig på halsen och ner över mitt bröst och lät tungan leka lite med min bröstvårta. Jag kunde inte låta bli att stöna till lite, hon tittade upp på mig och log ett leende av kåthet. Hon fortsatte ner på knä och stod med min kuk ett par cm ifrån sitt ansikte där stannar hon och ger Lotta en kyss och säger till mig.
– Lägg dig på rygg.
Raskt lägger jag mig till rätta i sängen. Jag smeker över Antonias bröst med min hand, och känner en tunga i nacken, det är Lotta.
– Hallå, får jag nåt, eller?
Hon vrider mitt huvud mot sej och trycker min mun mot sina bröst med uppmaningen.
– Slicka!
Jag ligger nu på sängen med Lottas bröst hängande över mitt ansikte och Antonias händer på min kuk.
– Sätt dig över mitt huvud säger jag till Lotta. Genast har jag hennes kön mitt framför mitt ansikte. Hon börjar smeka sig själv inför mig, men slutar och sticker de fuktiga fingrarna i min mun. Jag tar tag om hennes höfter samtidigt som min tunga sticks uppåt för att komma åt hennes plaskvåta fitta.
– Får jag smaka, hör jag Antonia nerifrån.
– Mm-mm, är det enda jag lyckas få fram. Jag kände hur hon placerade sina läppar på toppen av mitt ollon och tryckte till med handen på min bak. Jag lät mig villigt föras fram mot hennes väntande mun. Känslan när hennes läppar kom över kanten på ollonet och slöt sig om skaftet var nästan för mycket. Hon började sakta suga på kuken, som nu var stenhård och pulserade i takt med mina hjärtslag. Det var inga problem för henne att få kuken i munnen och att känna hennes fuktiga läppar mot blygdbenet var otroligt upphetsande. Lotta smakar underbart, och jag känner hur kåt jag blir av att slicka en tjej samtidigt som jag blir sugen av en annan tjej. Jag för in tungan i springan så långt det går och hon trycker sig emot min tunga, jag för därför in två fingrar i henne i stället och fortsätter att slicka kring klitoris. Jag låter sedan min tunga fortsätta bak mot hennes anus vilket jag ser att hon njuter av. Hon för ner sin egen hand och börjar smeka sin klitoris. Jag fortsätter att slicka kring hennes anus och pullar henne samtidigt och det tar inte lång stund innan hon kommer i en häftig orgasm. Hon sjunker ihop lite med ett brett leende på läpparna.

Antonia sög från roten ända ut till toppen och tillbaka igen. Hon använde tungan och tänderna på sätt som jag aldrig upplevt tidigare. Jag skakade i benen så skönt var det. En liten stund till och jag skulle komma i en våldsam utlösning. Det var som om hon kunde läsa mina tankar för hon höll upp med sugandet och drog bara lite lätt med fingrarna utmed skaftet, pungen, ljumskarna och vidare ner över låren. Min kuk som nu glänste av Antonias saliv, rann utmed skaftet, ner på pungen. Hon tog ena handen och masserade in ”glidmedlet” mellan mina skinkor och över anus. Jag kände hur ett finger var på väg in i mig. Det var inte helt lätt att slappna av så att hon skulle kunna komma in djupare, när upphetsningen fick mig att skälva i hela kroppen. Hon sög försiktigt på först den ena kulan, sedan på den andra, Antonia slickade över hela pungen, Hon var intresserad av anus, hon blötte ett finger i sin mun, och började mjukt massera anus, Hon hade fått in fingret och började massera min ”g-punkt” samtidigt som hon återigen lät kuken glida in mellan sina fuktiga läppar. Det var bland det skönaste jag upplevt. Hon var utan tvekan den bästa kuksugerska jag någonsin stött på, och det hon gjorde med fingret fick det verkligen att rinna till. Jag kände att när jag nu hade en naken, och kåt kvinna framför mig så ville jag smaka lite jag också. Jag var inte redo att låta min sats komma än och än en gång måste hon ha känt på sig vad jag tänkte för hon drog ut fingret och slutade suga. Antonias tunga nuddar mitt ollon och det går som kårar genom min kropp, efter en stund har hon omslutit hela kuken med sina läppar och det känns nästan som jag ska komma. Jag tvingas dra ur min kuk ur henne, med en besviken min som resultat.
– Jag vill smaka dig nu, säger jag till Antonia, så byt plats med Lotta.
– Sätt dig som Lotta satt. Säger jag till Antonia.


– Nej, nu måste jag få känna dig i mig, hör jag Antonia säga.
Hon sätter sig över mig och min kuk glider mellan hennes blygläppar. Hon tar tag i min kuk, särar på sina blygläppar och drar mitt ollon utanpå.
– Vill du in, hör jag efter en stund.
– Mm, svarar jag, och hon för sakta in min kuk i sig, hon är trängre än Lotta och otroligt skön. Jag lutar mig framåt för att ta tag om Antonias bröst, som skakar fram och tillbaka
Hon flyttade ner över mig och började rida mig. Hon red fort med en gång. Jämte oss låg nu Lotta och smekte sig själv. Antonia ökade tempot, hennes bröst som nu var blanka av svett hoppade i takt med hennes guppande. Plötsligt känner jag hur jag närmar mig en jätteorgasm, jag ökar tempot och hoppas på att tjejerna ska fatta vad som är på gång. Samtidigt som jag kommer känner jag Antonias muskler dra ihop sej. Hon lutade huvudet bakåt, slöt ögonen, öppnade munnen och stönade högt. Efter ett litet tag gick det för henne hon skakade under hela orgasmen och stönade av njutning. När jag tömt mig i Antonia drar jag ut min kuk och Antonia rullar runt och ligger hämtar andan innan hon grenslade mitt ansikte och sänkte sin våta fitta ner till min tunga. Lotta tog genast min nu spermablöta kuk i sin mun och började suga med långa tag. Antonia vänder sig om, hon lägger sig på mig och de suger mig i omgångar. Jag blev blöt i hela ansiktet när jag slickade Antonia. Jag stoppar in två fingrar i Antonia och slickar hennes anus. Denna behandling gör att hon blir helt vild, jag stoppar tummen i hennes fitta och tar hela hennes anus med tungan. Det gjorde att hon skrek ut sin andra orgasm, samtidigt som hon försöker svälja min kuk helt. När de märkte när det skulle går för mig så då började Lotta slicka min kuk. Jag sprutade några strålar i munnen på henne, sedan tog Antonia över säden. Sperman rann nedför hakorna på dem och jag flämtade medan kuken lugnade ned sig och tjejerna började kyssas. Vi låg stilla och pustade alla tre. Vi kröp ihop tätt och fortsatte att kyssas.
– Ok, det var väldigt mysigt för att vara första gången, säger Lotta, reste sig och gick på toaletten. Jag tar tag om Antonia och får en lång kyss på direkten, samtidigt tar hon tag om min kuk och börjar smeka den. Trots värmen är Antonias bröstvårtor styva och jag smeker dom. Det här är ju helt sjukt, hinner jag tänka innan Antonia tittar upp på mig med seriös blick och frågar med en ironisk ton.
– Jag vill ha mer, orkar du mer? Frågar Antonia hungrigt.
– Ja! Nickar jag fundersamt
Lotta kom tillbaka och ville sova och leken tog slut men både Antonia och jag var ordentligt upptända. Lotta tog det säkra före det osäkra och lade sig emellan Antonia och mig, fan tänkte vi. Det dröjde inte länge förens Lotta snarkade, jag hörde hur Antonia låg och stönade tyst. Hon viskade till mig att hon var kåt igen. Jag sträckte försiktigt över en arm och smekte henne. Det hjälpte inte mycket sade hon så jag smög över till andra sidan och lade mig hos henne, något som vi båda längtat efter, att få knulla utan Lotta. Jag kysste henne och smekte hennes bröst, hon stönade med slutna ögon. Jag fortsatte ner mot Antonias mage igen men den här gången kysste jag den försiktigt istället. Det var som att kyssa mjukt sammetstyg, när jag kom till naveln doppade jag ner min tungspets och lekte där. Jag flyttade ner och börjar trevande kyssa insidan av låren. Jag smekte henne över brösten och magen… kunde inte hjälpa att handen darrade. Hennes bröst var som två erotiska magneter. Antonia tar tag om mitt huvud och trycker det mot sitt kön, jag börjar slicka hennes otroligt sköna fitta. Antonia särar på sina ben och stönar nu riktigt högt. Hon puttade milt bort mig och drar mitt huvud mot sig.
- Kom och tryck in din sköna kuk i mig. Viskar hon.
Jag låter min kuk leka runt lite i busken och sen stoppar jag in min kuk i hennes fitta, Antonia stönade högljutt och jag förstod att hon fick orgasm nästan direkt.
äntligen ett underbart samlag, trots att Lotta sov bredvid oss. Det var en riktig drömavslutning på det tidigare busandet, de gick in och tvättade av oss,


Lotta från kuken och sänkte sig sakta ned på den. Lotta Snart gick det över till hångel med tungor inblandade och allt. Dom tafatta smekningarna blev mer målmedvetna, även om ingen hade vågat röra vid några "förbjudna" delar ännu. Frestelsen var enorm, Tjejerna– Vill du känna på nåt skönt, undrar Lotta Jag hann inte svara förrän hennes fingrar snuddar vid anus, jag kunde inte få fram ett ljud, så skönt var det. Efter en liten stund upphörde smekandet runt mitt anus. Jag sätter mig upp, bredvid mig sätter sig Lotta och. går ner på knä framför Lotta börjar pilla på sina bröstvårtor och jag tänker att det måste Tittar sen ner o ser Antonia i full gång med att Jag ska väl också få något? Självklart svarar jag och ställer mig på knä bakom.Hon hade inte renrakat sin fitta, men näst intill.,. Jag fortsätter att titta på Lotta som smeker sitt ena bröst med den ena handen och sin klitoris med den andra. , detta får hennes tunga att borra sej ännu djupare in i Lottas fitta. Lotta sej. Alla tre kväver sin njutning för att inte höras ut till duschen. tar bort sitt fittsaftkladdiga ansikte från Lotta. Jag sätter mig bredvid Lotta och Antonia sätter sig så att jag åter igen hamnar mitt emellan dom. Synen av detta, tillsammans med Ingers fitta som täckte mitt ansikte och Evas nu intensiva ridande gjorde att det gick för mig direkt. samtidigt Eva klev av och lade sig jämte mig, Inger böjde sig fram och tog den i munnen och fortsatte med att suga. Detta var gudomligt skönt så den slaknade aldrig. att tjejerna sitter med ansiktena mot varandra... forts kanske följer


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 40 röster, snittbetyg 5,25