Skönt på stranden

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kåt kille
Rek. länk: http://gay6.se
Inlagd: 30 maj kl. 11:13
Läst: 15298 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 102 röster, snittbetyg 5,35
Jag hade gjort slut med min tjej sedan 7 år och var jättekåt utan att komma mig för att leta efter någon ny tjej . Runka själ ger ju inte så mycket heller .
En dag när jag åkte ner till badet så stod det en annan kille vid sin bil och vi tittade på varandra lite ovant för mig som kände hur det liksom tände till .
väl nere på den helt tomma stranden så lade jag mig så nära honom jag kunde utan att verka påträngande .
Jag visste ju inte hur han var igentligen , men kände en kåthet i luften . Efter ett tag tog han av sig och låg och solade näck , så jag drog av mig mina badbyxor men lät dom vara kvar runt mitt ena ben så han skulle förstå att det var inte för att sola som jag tog av mig .Det gav gensvar för jag såg att hans kuk började resa sig och då blev jag djärvare och började liksom tankspritt smeka min kuk och som det bara var nga buskar mellan oss så såg jag att han såg vad jag gjorde .
och jag tänkte att nu får det bli som hur det vill och jag vände mig mot honom och runkade riktigt rejäla tag så han kunde verkligen inte ta misste på vad jag gjorde . Nu reste han på sig och tog en handuk om sig och när han gick förbi mig så råkade hans handuk glida upp och han visade sin stående kuk för mig på bara ngn meters avstånd , en härlig kuk som svajade när han gick förbi . Nu eller aldrig så har jag min chans att få prova på killsex tänkte jag och sade inbjudande "
Hej vilken härlig dag att sola naken på ,och det verkar vara bara vi här "
Han hejade tillbaka och sade att det är skönt att vara själva .
Ja gärna för mig svarade jag .
Han gick tillbaka till sin plats och läste en tidning medan han lite förstrött runkade sin kuk som stod rakt upp. Jag började också titta i en bok jag hade med mig och han frågade vad jag läste , teknik svarade jag tråkigt , jag har porrtidning med mig om du vill låna den svarade han . Gärna svarade jag tog på mig badbyxorna och gick över till honom och satte mig .
Ta av dig badbyxorna det är mycket skönare så sade han gärna sade jag och reste mig upp och drog av mig byxorna tätt intill hans huvud satte mig ner och började bläddra i porrtidnigen han gav mig , stannade upp på bilder med killar och kommneterade deras kukar samtidigt som jag började runka kuken bakom tidningen men med rörelser som gjorde att jag rörde vid hans ben .När jag märkte hur han började andas häftigare så tog jag undan tidningen och lät honom verkligen få se hur kåt jag var .
vilken fin kuk du har sade han , du får gärna runka mig svarade jag och gud vad härligt det var .
Jag drog handen längs hans lår och tog så tag i hans kuk och runkade sakta och njutningsfullt och fick lust att ta den i munnen , jag böjde mig fram och lät tungan fladra över hans ollon och sög sen in härligheten riktigt långt in i munnen .
Efter en stunds skönt sugande och smaskande på hans kuk så sade han nu vill jag göra det skönt för dig .
Nu har jag min chans tänkte jag och svarade
Sätt på mig , knulla mig precis som du vill , men sätt på mig snälla du .
Vi gick in en bit i skogen och jag lade mig över ett fallet träd vände upp mig ordentligt och sade , nå men kom då upp på mig ser du inte att jag är redo att få kuk i mig .
Han smekte mitt killfitta och förde så in först ett och sedan två fingarar i en härlig fingepulla och så
äntligen ! kände jag hur han började krypa på mig och jag fångade upp hans härliga kuk och styrde den rätt in i mig , kände den tränga in och så började han ge mig en riktig omgång med allt hårade juck och jag mötte allt ad jag kunde och höll duktigt isär mina skinkor så att jag inte skulle missa en milimeter av hans kuk och så stönade han , jag kommer nu , ja gör det, härligt låt satsen spruta in i ditt glatta gummi så slickar jag din kuk ren sedan stönade jag och han tog ett rejält tag om mina axlar och gav mig några riktigt härliga slutjuck i min nu ömma mansfitta och kunde bara stöna när han vände mig om och sög av mig tills jag kom i ett härligt sprut i hans mun och vi slutade med att tungkyssas och min sperma virvlade runt i hans mun och ran ut nedför våra kinder
Men vad skönt .
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 102 röster, snittbetyg 5,35