Veckan börjar bra!

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Tapani Kansa
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 7 maj kl. 20:53
Läst: 10847 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 34 röster, snittbetyg 5,29
Måndag morgon och solen skiner och det är ganska varmt ute. Musiken ljuder från stereon och det är lugnt i huset. Nilla har just ätit frukost, kaffe och bulla och hon läser tidningen.
Telefonen ringer och Nilla svarar glatt. Det är Tapani som frågar om hon har tid att åka och hjälpa till med lite data support. Ja om det inte är så svårt svarar Nilla.
Nä det är bara att ställa in e-post programmet och justera grafiken, kolla att tangentbord och mouse fungerar. Installera Adobe och Antivirus sen skall den vara OK.
Tapani sa att kunden kommer och hämtar med bil för han var i närheten i annat ärende.
Det ringer på dörren och en trevlig herre frågar om hon är klar att följa med. Nilla tar på sig jackan och skorna och följer utan att veta vad som skall hända på kontoret.
De kommer fram till firman och hon blir visad till datorn som skall fixas. Mannen säger att hon får jobba ifred med den medan han går och kokar kaffe i fika rummet. När hon blir klar med datorn så kollar hon en extra gång att e-posten fungerar. Allt i sin ordning och hon stänger av datorn.
Plötsligt blir det mörkt i hela lokalen, hon sitter kvar en stund och mannen kommer med en ficklampa i handen och ledsagar henne till fika rummet. Där sitter det några killar och fikar, Nilla får kaffe och blir bjuden på tårta till. Strömmen kommer tillbaka och det blir ljust i lokalerna.
Efter ett tag frågar en av killarna om hon vill gå en guidad tur på firman. Ja det vore ju trevligt svara Nilla.
De går runt i lokalerna och sen säger killen hon kan kolla de alldeles nya personalutrymmena, Gym och solarium och bastu avdelning
Dessa är en trappa ner och killen låser upp dörren ner till Gymmet. Där får hon se en massa olika redskap och hon sätter sig på styrketräningsbänken och mannen frågar om hon vill testa. Sätt fötterna där så låser jag fast med läderremmar så att man  kan träna sittupps enklare.
Hon gör några sittupps och mannen säger att sätta händerna i lyftstången som också har handremmar. Hon får hjälp att fixa fast händerna och mannen sätter några kilo på stången och hon testar att lyfta. Det funkar ju bra säger killen! Nilla kan bara hålla med och killen monterar några kilo till på skoj.
Nu räcker det sa Nilla och sa att hon kunde testa mera någon annan gång.
Killen lossar henne från handskarna och fotstöden. De går runt i lokalen och kollar på bastun och relax- avdelningen.
Nilla tycker att det ser modernt och snyggt ut. De går upp till kontorsavdelningen och mannen som hämtat henne säger att hon kan komma in på kontoret hans. Han stänger dörren och klickar till i låset. Jag satte dörr info till upptaget sa mannen som nu presenterade sig som Kurth. Det var bra att du kunde komma hit så snabbt nu kan jag läsa mailen och allt fungerar. Vad kostar en sådan här utryckning?
Ja sa att det var så lite, och om jag fick skjuts hem igen så är det bra. Kurth sa att då får du väl använda gymmet och bastu delen varje vecka under kvällen när den är ledig. Du kan få portkoden till Gymmet här, han skrev koden på sitt visitkort och lämnade över till mig.
Han frågade om jag hade bråttom hem? Nä det är ingen panik för den skull. Kurth sa att han skulle fixa några grejer först så skulle han skjutsa hem mig.
Han började knappa på datorn och frågade om jag kunde kolla en sak. Jag gick fram och lutade mig fram mot skärmen och frågade vad det var? Ja det verkar som tangentbordet hänger sig! Jag böjde mig ner mot datorns baksida drog ut kabeln och skulle just sätta tillbaka den, när jag kände Kurths hand som smekte mig på rumpan lätt. Jag harklade och sa att det skall fixas till när kabeln är på plats igen.
Han märkte naturligtvis att jag inte hade några trosor på mig och hans fingrar började leka runt blygdläpparna.
Jag stönade till av den närgångna behandlingen, han fortsatte med behandlingen och jag böjde mig framöver bordet och han drog kjolen av mig och började kyssa min rumpa och sedan började han slicka mig runt blygdläpparna och sedan körde han in tungan djupt i den nu rejält kåta fittan.
”Vad du är trång och fin, du smakar djuvligt” sa han och drog ner sina byxor i ett nafs. Han var snabbt redo med kuken och lekte med den vid blygdläpparna och gjorde mig ännu kåtare.
Sedan frågade han om han skulle använd kondom?
”Nä det känns nog skönare utan” sa jag stönande. Han körde då in den grova pålen och jag var tvungen och bita mig i handen för att inte skrika rakt ut av kåthet. Kurth sa skrockande att det var en riktigt skön och trång kåtfitta som nu fick rejält med kuk!
Jag var snart på väg och darrade och skakade till när Kurth körde för fulla muggar, jag bad honom köra hårdare för nu kommer jag och började skaka och vibrera under honom. Han pumpade in sin sperma och lät den var inne ett tag. Han drog ut kuken och torkade snabbt av kuken och torkade min mutta med papper.
Kurth skrattade till och frågade om jag kunde serva hans dator oftare? Ja det skulle nog gå att ordna om jag fick låna gymmet och bastun när den var ledig. Ja det får du gärna! Jag rättade till klädseln och Kurth sa att han skulle köra hem mig. Det skulle kanske bli några gym pass i veckan tänkte jag!
Jag fick åka med limousinen hem och han följde med in i huset och frågade om hon var ensam hemma. Han var inte lite fräck men Nilla sa att Tapani inte kommer hem förrän på fredag! Då får jag väl bjuda dig på restaurang på tisdag kväll som tack för servicen sa han med en glimt i ögat. Ja det  vore trevligt sa Nilla.
Hon följde Kurth ut i hallen och låste dörren efter Kurth.
Tisdag:
Frukost och kaffe med sockerkaka, läser tidningen. Hon sätter igång datorn för att  kolla mailen och hon har fått mail från firman. Gymmet är ledigt från kl 17.00 och hon tänker då ta tillfället och träna lite.
Hon jobbar med datorn nästan hela dagen och far sedan vid 15:30 tiden till staden och shoppar en ny blues mm. Sedan ser hon på klockan att det är dags att gå på gymmet.
Hon kodar in sig på gymmet och går ner till omklädningsrummet och klär på sig träningslinne och shorts.
Går in på gymmet och blir glatt överraskad för där är ju en kille som kan hjälpa henne med tyngderna på träningsbänken tänker hon.
Ja hon lägger sig på bänken och killen som heter Christer hjälper henne fast i både fötter och händer. Nilla tränar med små vikter ett tag sedan kommer Christer och sätter mera vikter på stången.
När hon känner att det räcker så ber hon Christer lossa hennes händer och fötter. Ja det går bra säger killen och lossar hennes fötter och skrattar till. Nu får hon träna lite annat också, drar upp hennes ben och lyfter hennes rumpa så att han snabbt kan dra av mina shorts. Han blev lite överraskad att jag inte hade några trosor på mig. Men det var en söt liten mus du har skrockade han. Jag protesterade och bad honom lossa på mina händer som satt fast. Nä du först skall jag massera dig lite, och han började smeka mig runt muttan och blygdläpparna. Snart hade han fått mig kåt på riktigt och han slickade fittan ingående, Jag bönade och bad om att få händerna fria. Ja på ett villkor att du badar bastu med mig sedan sa Christer.
Han tog av sina tränings kläder och fortsatte med slickandet tills jag var så kåt att jag bad honom köra in kuken för fan.
Han ställde sig redo med kuken och styrde in den mellan blygdläpparna som var ordentligt svullna av kåthet. Han sa att här behövdes inget glidmedel för nu är kåtfittan rejält blöt. Sedan körde han in kuken i botten och jag vibrerade till i en orgasm våg nästan genast . Christer kunde köra hårt som jag tyckte om och snart kom jag igen samtidigt som han kom in i mig. Han låg ett tag inne i mig och sedan ställde han sig upp och lossade mina händer. Vi gick till duschen och bastun, det blev en bra bastu med massage och lite till.
Nilla kom sedan ihåg att hon skulle bli bjuden på mat av Christer så hon duschade och drog på sig sina snygga kläder hon köpt under shoppingrundan.
Gick till restaurangen och väntade på Kurth, medan hon väntade så tog hon en öl i baren.
Kurth kom i tid och de åt och Kurth smekte henne på knäna medan de åt. Nilla frågade om de skulle fara hem till henne efter maten för att dricka en kopp kaffe och fika lite. Ja det skulle passa bra sa Kurth och skrockande fråga om det ingick extra service också? Nilla bara log och sa att det vet man inte förrän efter kaffet!
De tog en taxi till Nillas lägenhet och Nilla kokade kaffe och värmde några bullar medan Kurth satt i rummet och kollade på vår DVD samling och valde ut en film han tänkte kolla.
Vi drack upp kaffet och Kurths valda film startade. Oj! sa Kurth när han såg vem som spelade med i filmen.
Han hade ju valt filmen: Instruktörerna ger hel kropps massage och lite till. Han kom och satte sig alldeles tätt vid mig och blev rejält tänd på Nilla när han såg hur handlingen utspelades i filmen. Kurth smekte av mig blusen och började kyssa mina bröst, sedan drog han av mig min kjol och mer hade jag inte på mig.
Han blev väldigt överraskad av att jag var så lätt klädd. Händerna började utforska hela min kropp med smekningar och jag blev ju kåt när han smekte mig överallt. Han ställde mig på alla fyra i soffan och började slicka min fitta, han sa att fittan smakar gott som tårta!
Han styrde efter ett tag in sin springare in den kåta fittan som redan fått sig en omgång med kuk idag.
Det kändes skönt med en stor härlig kåtkuk i i fittan igen. Snart närmade jag min första orgasm för kvällen och Kurth körde hårt och metodiskt utan paus. Medan jag darrade, skakade och fick orgasm efter orgasm. Snart skjuter jag sa Kurth och pumpade ännu hårdare med kuken, jag kom på samma gång som han sprutade in sin spermalast i fittans botten.
Vi vilade en stund tills Kurth sa at nu står pållen igen och nu  låg jag på rygg med benen uppdragna mot Kurths axlar och han började knulla mig med samma härliga snabba och hårda drag. Jag kände snart att nu börjar orgasm vågorna komma igen. Jag sa till Kurth att köra hårdare och hårdare tills jag kommer igen. Han var inte nödbedd utan han körde kuken i botten det hårdaste han kunde och ut och in. Han sprutade sperman i samma ögonblick som jag skrek ut min orgasm. Kurth fortsatte eter ett tag att köra med kuken som fortfarande var hård och jag kom gång på gång.
Vilken underbar betalnig för servicen tänkte jag.
Vi sommnade och vi vaknade av att tidningsbudet slängde in tidningen i brevlådeinkastet.
Onsdag:
Kurth smekte mig kåt igen och han lyfte upp mig på alla fyra och slickade min fitta kåt på kuk. Han körde in sin hårda påle och knullade mig riktigt som ett odjur. Han berömde min sköna kåta fitta och snart kom vi påsamma gång. Vi tog en gemansam dusch och smektes och krmades lite. Jag kokade kaffe och åt lite välbehövlig frukost med Kurth. Han tackade för den fina servicen, kramade mig och gick trallande till jobbet.
Sätter igång datorn och jobbar någon timme. Kollar e-mailen och har fått ett meddelande från Christer som frågar om det känns bra? Han frågar om det blir några träningspass mer denna vecka?
Svarar att det kan nog bli träningspass torsdag kväll!
Han svara direkt att han bokar tid kl 17:30 för träningen så att ingen annan bokar den tiden.
Stänger avdatorn och lagar lite lunch och Tapani ringer och kollar läget. Han säger att han längtar hem till sin älskade hustru som säkert har långtråkigt om kvällarna. Ja säger att det har gått bra ( och jag säger ingenting om herr besöket häromkvällen) och att jag jobbar med datorn mest hela tiden. Tapani skulle komma vid 17 tiden på fredag.
Puss och Kram älskling säger vi till varandra och avslutar samtalet.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 34 röster, snittbetyg 5,29