skolan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: kåtisen
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 24 apr kl. 16:29
Läst: 15794 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 101 röster, snittbetyg 4,19
det var en vanlig sommar dag i maj. Jag tog som vanligt min moppe till skolan, det var en väldigt fin vårdag.. som vanligt så traskade jag in i skolan till skåpen snackade lite grann med polarna och begav mig till svenska lektionen. det va varmt ute och på våran skola fanns det många lätt klädda tjejer som gjorde mig väldigt kåt och uphettsad. men en speciell tjej Elin hette hon, hon va fanimej den sexigaste bruden på skolan jag hade ofta sexdrömmar om henne idag va hon klädd i svarta sexiga stövlar.. tighta jeans och djup urringning. så klockan slog 8:10 och jag satte mig på en ledig bänk i klassrummet jag och Elin går i samma klass men är inte så bra kompisar därför blev jag ganska förvånad när hon satte sig bredvid mig. Vi hjälpte varandra med svenskan och pratade lite om vad vi skulle göra på sommarlovet. jag fick en perfekt utsikt på hennes bröst kunde se att hon hade en svart sexig bh på sig.. och hennes bröst är stora säkert c-kupa minst. men jag försökte tänka på något annat så att jag inte får stånd pinsamt om hon skulle märka det tänkte jag. Nåja svenska lektionen va slut och vi hade rast i cirka 20 minuter, jag kilade till cafeterian och köpte en dricka och satte mig i soffan o slappnade av. då kom elin och satte sig i mitt knä jag blev ganska paff.. och veldigt kåt när hon satte ner sin sexiga rumpa på mitt knä..
- det här gillar du va? sa hon och vickade på röven
- klart att jag gör. sa jag och smekte henne över ryggen. hon svarade med att le och blinka mot mig.
mitt i det erotiska ögonblicket så sa hon att hon va tvungen att gå. visst sa jag vi ses vell senare då.
- klart att vi gör sa hon och blinkade mot mig.
jag hade svårt att förstå vad som va påväg att hända. men skoldagen flöt på och va ganska snabbt över, när jag skulle dra hem så stod hon där vid moped parkeringen och såg ut att vänta på mig.
- hejsan, kan du skjussa hem mig snälla?.
- visst kan jag det inga problem svarade jag.
jag satte mig på moppen och kickade igång den fällde ut fotstöden så att hon kunde ha fötterna på dom, hon satte sig därbak och vi drog iväg.
När vi kommit en bit från skolan så kände jag hur hon pressade sina bröst mot min rygg.. jag blev genast kåt kände hur min stolta krigare kämpade för att komma ut ur jeansen. då hände det hon började smeka min kuk utanpå jeansen.. jag fick koncentrera mig för att inte köra av vägen jag tänkte, jävlas hon med mig bara? jag körde in på en stig som ledde långt in i skogen och stannade Vände mig om och kysste hennes mjuka läppar det va underbart. hon knäppte upp mina byxor och min stora kuk ploppade ut i det fria. Hon började suga och som hon sög helt underbart hon svalde hela min kuk runkade och sög så att jag nästan kom. Men jag ville inte komma än så jag drog av hennes byxor och fick skåda en renrakad blöt fitta.. ja safterna nästan rann nerför hennes ben. hon la sig ner på gräset och jag började slicka henne hon stönade högt och ljudligt
- ooooh aaaaah jaaa Fredrik jaaa fortsätt ta mig knulla mig nu snälla Jag vill ha din stora Kuk i min Fitta och jag var inte sen att lyda jag bad henne ställa sig på alla fyra och jag pumpade in kuken bakifrån först ganska lungt sedan ökade jag takten snabbare och snabbare kände hur hennes fitta började krampa och hon kom i en enorm orgasm. jag väntade ett tag tills hon återhämtat sig från den krafiga orgasmen och sa.
- får jag ta dig i analen?
- visst får du det, men jag vill ha din sperma i min mun.

Hon ställde sig på alla fyra igen och jag började väta upp elins anal jag pressade in kuken sakta det var trångt som fan men skönt. jag på väg att komma direkt..
-aaaah elin jag kommer nu.

hon vände sig om tog tag i min kuk och runkade för allt hon va värd jag tömde mig totalt i hennes mun och hon svalde allt.

sedan skjussade jag hem henne och vi har haft heta möten minst 1 gång i veckan efter det.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 101 röster, snittbetyg 4,19