En annan känsla

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: mjd
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 4 apr kl. 23:04
Läst: 9770 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 45 röster, snittbetyg 4,93
En behaglig känsla spred sig genom kroppen. Den hade sitt ursprung nere i ljumsktrakten. Ju mer han vaknade till, ju mer specifik blev känslan.
Någon hade sin mun runt hans lem.
Vem det än var så kunde vederbörande sin sak ordentligt. Det var grymt skönt och han kände hur hård och stor han redan hunnit bli. Han insåg att det inte var hon, för hennes teknik kunde han mycket väl och det här var helt klart annorlunda, även om hon var den bästa han träffat på hittills.
Han valde att fortsätta att hålla ögonen stängda och bara gå upp i känslan. Han tänkte att det antagligen var hennes kompis som hade dykt upp, hon hade ju sagt att han skulle komma.
Tanken på att det var en annan man som hade hans lem i sin mun fick honom bara ändå mer tänd.
Det är nog så att det ska vara en kille till att suga av en kille på rätt sätt, tänkte han, samtidigt som han kände hur tungan cirklade runt ollonet och gav honom rysningar.
Plötsligt kände han en annan tunga på sin ena bröstvårta och det gick som en liten stöt från bröstet ut genom kroppen.
En mun på bröstet och en mun med sina läppar och tunga runt hans pulserande kuk, och händer som smekte och retades på alla dom rätta ställena.
Han lät den underbara känslan pumpa runt i kroppen och upp i huvudet. Han kände hur det redan hade börjat pirra lite lätt i händerna och upp i armarna.
Samtidigt som läppar, tunga och tänder masserade och sög på hans ollon och skaft, kände han hur fingrar masserade och smekte hans pung, ljumskar, lår och skinkor, även om det inte var så mycket av skinkorna som gick att komma åt, men ett finger gled ner mellan skinkorna och skänkte honom mer njutning.
Munnen på bröstet försvann och dök i stället upp nere i ljumsken. Nu var båda två med sina munnar på hans kuk och turades om att ta in den i munnen. Han kunde tydligt känna skillnaden mellan hennes mun och hans. Deras tekniker var helt olika, men tillsammans fick dom honom att stöna högt av välbehag.
Det var länge sedan han känt sin kuk så stor som den var nu. Han var rejält upphetsad, det var inget tvivel om den saken. Hans andning kom stötvis och flämtande med ljudliga stön emellanåt.
Nu försvann båda munnarna och han kände hur det flyttades runt i sängen. Han kände hur någon gränslade honom och han förstod snabbt att det var hon för hon gned sina fuktiga läppar över hans styva kuk. Hon böjde sig så att hon kom åt att gnida sin klitoris mot hans ollon, båda stönade högt av behandlingen.
Han förstod att hon var riktigt kåt för hans redan våta kuk blev ännu blötare av hennes safter som sipprade ut ur henne.
Hon slutade gnida sig och guidade istället hans kuk sakta in i sin varma, våta och väntande slida. Han älskade den här känslan och han visste att det var ömsesidigt.
När hon sjunkit ner så att han var ända inne till roten stannade hon upp och började att sakta röra sig aningen fram och tillbaka, samtidigt som hon kramade med slidan runt hans skaft.
Det blixtrade framför ögonen på honom, så skönt var det. Han bestämde sig för att låta henne sköta det helt och hållet själv. Han ville bara njuta.
Mannen satte sig gränsle över hans bröst och straxt kände han ett ollon mot sin bröstvårta. Det var uppenbart att även mannen var kåt för ollonet gled lätt över vårtan i sin egen kåtsaft.
Han öppnade sin mun för att visa mannen att han ville smaka på kuken. Mannen lämnade bröstvårtan och förde fram ollonet till hans läppar.
En stark, upphetsande känsla fyllde honom när han lät sina läppar glida över det blodsprängda huvudet. Han kände smaken från mannens safter och lät ännu mer av kuken glida in.
Han började suga på ollonet samtidigt som han smekte mannens pung och skaft.
Det var en djurisk kåthet som fyllde honom när han smekte och sög, den av upphetsning, stenhårda kuken. Smaken av kåtheten gjorde det ännu mer upphetsande. Det var nästan som om han sög sig själv, han kände i sin egen kuk det han gjorde med den här kuken och dom känslorna blandades med känslorna från hennes behandling.
Hon hade övergivit det lite lugna och istället börjat rida honom ordentligt. Hon var en mästare när det gällde att behålla kontrollen. Hon reste sig så att han var på gränsen till att trilla ur innan hon sjönk ner så långt att han trodde att hon skulle få in hans pung också. Ibland stannade hon kvar med ollonet precis i öppningen och lät det bara glida in och ut dom första cm.
Mannen hade flyttat sig en aning så att även hon kunde se vad som skedde och uppenbarligen gjorde det henne ännu mer upphetsad för hon ökade sin intensitet märkbart.
Själv var han helt inne i sitt sugande. Han gjorde allt han kunde för att det skulle bli så skönt som möjligt och tydligen gjorde han ett bra jobb för mannen stönade högljutt och började stöta kuken in och ut i hans mun.
Han spelade med tungan runt kanten på huvudet och sög som ett barn som suger på en bröstvårta, med en pulserande rörelse.
Dom började alla närma sig målet.
Han kände hur kuken i munnen spändes och blev aningen större. Nu kommer det, tänkte han och knappt hade han hunnit tänka klart innan han kände den första strålen med sperma slå emot gommen. Mannen stönade högt samtidigt som han tömde sig, sats efter sats i hans törstande mun. Känslan och smaken när sperman landade i munnen fick hans egen orgasm att komma.
Han lyfte upp sina höfter för att komma så djupt in i henne som möjligt och kände hur det spände till i kuken innan han sköt sin sats in i henne. Eggad av dom båda männen och deras orgasmer så kom även hon i en mäktig orgasm.
Kuken i hans mun försvann, men den där djuriska kåtheten fanns fortfarande kvar i honom. Smaken av sperma hade nästan berusat honom och han kände att han ville ha mera. Han tog tag runt hennes höfter och drog upp henne mot sig. Hon var med på noterna och hjälpte honom att placera sin fitta över hans mun.
Han började slicka i sig av sperman som hade börjat rinna ut ur henne och han kände åter den salta smaken av sperma, sin sperma den här gången. Nu var smaken en aning annorlunda eftersom den var utblandad med hennes safter, men det gjorde den bara godare. Sältan blandades upp med den lite sötare smaken av henne.
Han sög in hennes klitoris i munnen och förde samtidigt upp två fingrar i slidan på henne. Han hittade hennes g-punkt och började massera den. På samma gång hade mannen börjat slicka, suga och massera hennes bröst.
Eftersom det just hade gått för henne behövde dom inte hålla på så länge innan hon kom i ännu en härlig orgasm, och han kände hur det rann till över fingrarna. Än en gång fick han smaka hennes safter som så rikligt flödade ur henne.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 45 röster, snittbetyg 4,93