Doktoranden

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Zyx
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 31 mar kl. 13:03
Läst: 11884 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 204 röster, snittbetyg 5,66
Jag satt på bussen hem från stan. Det var sen fredag kväll och eftersom det var tentavecka veckan som kom hade jag och polarna tagit det lugnt och bara varit på bio. Det var ganska folktomt på bussen och jag satt och småkikade runt för att se om det var någon jag kände.

Jag kunde ganska snabbt konstatera att så var inte fallet, men en tjej kände jag igen. Hon var mörk, i min ålder och väldigt söt. Jag kunde först inte placera henne, men efter lite funderingar kom jag ihåg. Hon var doktorand på en institution jag hade haft en kurs på förra terminen. Jag kom ihåg att hon hade haft hand om parallellkursen och att polarna skojat om att vi borde byta kurs.

Under tiden som jag funderade stirrade jag antagligen på henne, för plötsligt tittade hon upp och stirrade tillbaka. Jag kände rodnaden komma och tittade snabbt ut genom bussfönstret. Jag kunde fortfarande se hennes spegelbild i fönstret och till min förvåning log hon innan hon tittade bort.

Väl framme i mitt bostadsområde klev jag av lite tidigare än min normala hållplats eftersom jag vill kila in på den nattöppna macken och köpa lite frukost till morgonen därpå.

Efter att ha inhandlat lite mjölk och bröd påbörjade jag min promenad hemåt. Jag tog en genväg över ett stort gräsfält mellan två bostadsområden och eftersom jag var lite törstig öppnade jag mjölkpaketet och drack. Jag gick där och drack när en skepnad plötsligt klivar fram från vad som känns som ingenstans. Naturligtvis studsar jag till och lyckas spilla mjölk över hela mig själv.

-"Oj, förlåt. Skrämde jag dig?", hörde jag någon säga.
- "Eh, det är ingen fara", svarade jag, samtidigt som jag tänkte på hur "kul" det skulle bli med kläder som stank av gammal mjölk. Jag hade inte planerat att tvätta förrän efter tentaveckan.
-"Får jag se? Du är ju helt blöt!", hörde jag rösten småskrattande säga samtidigt som skepnaden klev närmare och in i ljuset från en gatlykta.
Jag såg nu att det var tjejen från bussen.
-"Kom, följ med mig", sade hon och tog min hand.
Vad är nu detta, tänkte jag, men förvirrad och blöt som jag var följde jag med henne.

Efter en kort promenad under vilken hon svarade enstavigt när jag försökte konversera, var vi framme vid hennes lägenhet. Vi klev in och jag kunde konstatera att hon hade lyckats få tag i en något större lägenhet som läg i anslutning till de vanliga studentlägenheterna.

-"Ta av dig kläderna."
-"Va?", svarade jag förvånat.
-"Ta av dig kläderna, så slänger jag in dem i tvättmaskinen. Jag antog att du inte hade egen tvättmaskin, sä jag tänkte att du kunde få använda min. Det var det minsta jag kunde göra efter att stora jag skrämt dig så totalt", sade hon ironiskt och log mot mig.
-"Eh", lyckades jag klämma ur mig.
-"Jag lovar att titta bort. Du kan låna några av min ex-killes kläder så länge."
-"Ok", sade jag och krängde av mig alla mina kläder utom kalsingarna. Hon tog emot dem och gick in på toaletten där tvättmaskinen antagligen var. Jag traskade in i vardagsrummet och satte mig i hennes soffa så länge. Efter ett par minuter kom hon ut från toaletten och kilade iväg mot sängkammaren.
-"Vänta här så ska jag plocka fram lite kläder".
-"Ok", sade jag och började plocka med en fjärrkontroll som låg på soffbordet. Jag satte på TV:n och zappade runt lite bland kanalerna.

Det tog en stund och jag började fundera på om hon hittade några kläder eller inte då jag hörde henne ropa från sängkammaren.
-"Kom hit".
Jag stängde av TV:n och gick mot sängkammaren. När jag öppnade dörren var det nästan helt mörkt i rummet. På sänggaveln till hennes stora säng brann några ljus.
-"Kom in och stäng dörren efter dig", sade hon ifrån ett hörn i rummet som var helt mörkt. Jag kände pulsen stiga och att ett stånd började byggas upp innanför mina kalsonger.
-"Ta av dig dina kalsonger och lägg dig på rygg i sängen och blunda".
Jag gjorde som hon sade och nu pulserade det rejält i kuken. När jag låg i sängen klev hon fram och tog mina händer och band fast dem, ganska hårt, i sängramen. Jag protesterade inte, utan kände att min upphetsning bara steg och steg.
-"Titta på mig", beordrade hon. Jag öppnade mina ögon och en otroligt sexig syn mötte mig. Istället för att leta efter kläder till mig, hade hon klätt om till ett raff-set. Svarta stay-ups, en glänsade svart korsett som framhävde hennes välformade bröst och ett par svarta minimala trosor.
-"Hur mycket vill du ha mig?", frågade hon samtidigt som hon retsamt förde en silkesscarf över mitt massiva stånd. Jag stönade till, men kunde inte komma på något bra svar.
-"Såå, inte tillräckligt ännu?", frågade hon."Det får vi göra någonting åt". Hon klättrade upp i sängen och satte sig i grensle ovanför mina ben. Jag hade en fantastisk utsikt över hennes otroligt sexiga kropp. Hon började smeka sin kropp med scarfen samtidigt som hon rörde kroppen på ett sätt som kunde väcka till liv vilken slak lem som helst. Slak lem var ju inget problem för mig i detta läget, mina dryga 20 centimeter stod som ett spett. Hon smekte sig över brösten med ena handen samtidigt som hon sög på två fingrar. Det fuktiga fingrarna sökte sig nu ner mot trosorna där de sakta smekte på utsidan. Hon spann som en katt och hennes rörelser var som en katts. Jag kände att jag höll på att bli galen av kåthet.
-"Jag måste få tag dig nu!", skrek jag nästan fram med kåthes röst.
-"Inte än", sa hon. "Än så länge är det jag som bestämmer". Hon lutade sig fram och tog tag i min vid det här laget sprängfärdiga kuk med en hand. Den andra handen höll hon kvar utanpå sin trosor. Hon slickade förföriskt sina läppar och förde dem sakta mot min lem. Först några kyssar på ollonet, sedan med tungan längs med hela kuken och till sist sög hon in ollonet i munnen. Det gick som ilningar i hela min kropp och jag spände ryggen och sköt upp kuken mot hennes sugande mun. Hon lät tungan rotera runt ollonet och sög samtidigt som hun runkade skaftet. Jag såg att hennes andra hand nu smugit sig in innanför hennes troskant och att den arbetade med hennes fitta. Hon sög och runkade, hon lät tungan virvla över ollonet, hon rispade sina naglar över min pung och mina skinkor. Jag var i sjunde himlen och fick jobba hårt för att det inte skulle gå för mig.

Med ett stort smack släppte hennes mun min kuk. Ett kort ögonblick av besvikelse från min sida ersattes av förväntan då hon klättrade upp och satte sig så att hon grenslade mitt ansikte.

-"Slicka mig och gör det ordentligt", beordrade hon. Med händerna fastbundna fick jag anstränga mig att komma åt hennes underliv. För att göra det lättare sänkte hon underlivet ännu närmare mitt ansikte och jag kunde då lätt komma åt hennes vid det här laget blöta och kåtdoftande trosor. Jag slickade trosorna och direkt stönade hon högt och slängde tillbaks huvudet. Jag fortsatte att bearbeta hennes fitta genom trosorna och försökte samtidigt få troskanten åt sidan så att jag skulle komma åt hennes klitoris med tungan. Tills slut tog hon tag i sina trosor och flyttade troskanten så att allt rosa blev åtkomligt för min frenetiskt jobbande tunga. Hennes kåtsaft smakade salt och gott och jag slickade först långsamt över hennes blygdläppar innan jag koncentrerade på hennes klitoris. Hon lutade sin överkropp tillbaka och stödde sig på en hand, medan hon smekte sina bröst med den andra. Jag lät min tunga virvla runt hennes klitoris och snart blev hennes andhämtning tungre och hon kom i en orgasm som skakade hela hennes kropp samtidigt som hon skrek rakt ut.

Med ansikte vått av hennes fittsaft såg jag hur hon nu lutade sig fram och band loss mina händer.
-"Nu får du knulla mig", sade hon och ställde sig på knä i sängen.
Jag ställde mig på knä framför henne i sängen och våra tungor och munnar möttes i en lång blöt kyss. Jag smekte hennes bröst utanpå korsetten med ena handen samtidigt som den andra handen smekte hennes fasta välformade skinkor. Jag arbetade mig sedan mot korsettens snörning och efter lite besvär fick jag äntligen loss den. Hennes välformade bröst släpptes nu för första gången lösa för mina ögon. De var fasta, lagom stora och med ganska stora vårtgårdar. Hennes bröstvårtor var styva och jag tog dem i min mun. Hon stönade tungt när jag sög hennes bröst samtidigt som jag återigen smekte hennes skinkor. Hennes ena hand hade nu återigen greppat greppat min kuk och runkade den.
-"Jag vill ta dig bakifrån", sade jag till henne och genast vände hon baken mot mig. Jag njöt av vad jag såg och låt några fingrar stryka över hennes blygdläppar innan jag sakta förde mitt ollon över hennes fittspringa. Med ett lätt tryck från min sida och ett stön från hennes körde jag in kuken halvvägs in i fittan. Jag drog därefter ut den och körde in den lite längre nästa gång. Efter några långsamma drag ut och in ökade vi takten. Vi hittade en rytm som passade båda. Min kuk glänste av fittsaft där den gick ut och in i hennes varma, fuktiga grotta. Klimax började närma sig för båda och båda stönade högt och våra andhämtningar var tunga. Svetten rann längs med min rygg, våra kroppar glänste som inoljade i sljuset från stearinljusen. Med ett högt skrik kom hon i en andra orgasm och hennes kropp skakade våldsamt i sängen framför mina ögon. Strax därefter kände jag min orgasm komma och jag fullkomligt skrek fram den.

Utmattade föll vi ihop hårt omslingrade i hennes säng. Utan ett ljud somnade vi.

Dagen efter vaknade jag ensam i sängen, men till nytvättade kläder och nygjord frukost.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 204 röster, snittbetyg 5,66