Länktande Älskare.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Flisan.
Inlagd: 26 mar kl. 01:46
Läst: 9571 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 42 röster, snittbetyg 5,00
Jag och Robert har inte kännt varandra speciellt länge, men ändå är vi sådanna som skulle kunna vara födda samtidigt, levat tillsammans, hela livet. Han är den underbaraste vännen jag har, och just den här kvällen skulle bara stärka de känslorna ännu mera. Nog hade vi haft sex förut och så, men sedan slutade vi umgås på ett par månader, och då vi sedan tog upp kontakten igen har det varit som att vi är två nykära tonåringar, som knappt vågar röra varandra...
Varje gång vi träffats efter detta, har jag längtat så efter hans silkesmjuka läppar, och hans händer, som verkar ta på det mest ömtåliga glas då han berör min hud..
Vi hade bestämts för att träffas, som vanligt efter han hade varit på fest, men den här gången vart det annorlunda. Då vi sågs, brukar det mest vara så att han somnar så fort vi satt oss i soffan, vaknar, är bakis och sedan går hem, men inte nu.
Jag hade gått och haft en pirrande känsla i kroppen hela dagen, och inte kunnat låtit bli att låta fantasierna skena iväg om vad som skulle hända senare, då han kom till min lägenhet. Jag tappade upp ett bad, tände några ljus och satte på lite erotisk musik runt tolvslaget och bara önskade att han legat där, i de skummande vattnet med mig. Vattnet var varmt, nästan så jag brände mig då jag lade mig ner i badkaret, och fyllt med härligt, fluffigt skum, så ingenting annat än mitt huvud syntes. Jag blundade och lutade mitt huvud bakot, log för mig själv då jag tänkte vad jag och Robert skulle gjort nu, om han var där med mig. varje gång jag föreställde mig hans läppar mot mina så pirrade det till längs ryggraden och snart kunde jag inte låta bli att ta till mina händer till att göra fanatiserna ännu mera intensiva... Jag lät min högra hand smeka mitt lår, det var så lent, som silke, under mina fingrar, handen fördes lätt, över den tunna huden på mitt innerlår, och upp som en fjäder över mitt sköte, och vidare upp till mina stora, fylliga bröst. Jag smekte över den styva bröstvårtan på de vänstra bröstet och kramade sedan om det, mjukt. Det pirrade i min svank och jag kunde inte låta bli att stöna till lite lätt. Jag öppnade sakta ögonen, och sträckte mig efter duschen. Jag satte på det varma vattnet, och smekte hela min kropp med den masserande duschstrålen. Den fick sakta treva från mina bröst ner till mitt sköte, som bara väntade stark beröring. Det var varmt, och strålen var ganska hård, men ändå mjuk mot min klitoris. Jag förde den i cirkelrörelser över hela mitt sköte medans vänstra handen masserade mitt bröst. Jag stönade tyst. Fantiserade om hur det var Roberts mun som kysste mig mellan mina ben, och hur hans tunga letade sig upp och ned och hur jag möttes av hans trygga, men kåta blick.. Då orgasmen var nära föreställde jag mig hans stora, hårda kuk förandes in och ut i mig, hårt, men hela tiden hans blick på mig, och hans läppar överallt från hals till mun.
Det blev intensivare och intensivare och tillslut spändes alla mina muskler i mitt underliv ihop till en kraftig, pulserande orgasm. Jag slappnade av i hela kroppen och bara log för mig själv. Då jag slog upp ögonen vart jag nästan besviken av att han inte var där, att han inte låg där i vattnet bredvid mig och kysste mig. Jag ställde mig upp och tappade ur vattnet. Jag var aldeles vimsig av den intensiva orgasmen. Jag duschade av min kropp och tvålade in mig ordentligt, så skummet rann över hela min kropp, som mjuka, smekande händer över min hals, rygg, mellan mina skinkor och ner över benen. Jag shamponerade håret med doft av rosor, sköljde ur, och gick ut ur duschen, bara längtande efter att han skulle komma. Timmarna gick men jag klädde aldrig på mig. Den här kvällen skulle jag få det jag ville ha, iallafall så skulle han bli kåt av att se mig då han steg in genom dörren, det var jag bestämd för! Jag sminkade mig så fint jag kunde och sprutade på mig mild, sensuell parym. Jag hade hela tiden den pirrande känslan i kroppen, och då jag satte mig för att titta på tv, befann sig mina händer på helt andra ställen än på täcket. Mitt sköte var vamt och lent, och ajg ville bara att han skulle komma och låta honoms passande händer smeka det. De var som gjorda för mig, med dess mjuka beröring. Tillslut ringde han, och bad mig komma ut och öppna åt honom, eftersom portdörren var låst. Jag försökte låta så kåt som möjligt då jag svarade i telefonen, och jag ska inte säga att jag inte tror att han hörde min lustfyllda stämma. Jag gick ut i bara handduk och öppnade porten åt honom. Han sa ingenting om att jag bara hade handduk, och jag sa hellet ingenting om det, men hans blick studerande min kropp från topp till tå, och han var ovanlgit närgången. Han påpekade att jag luktade gott och var fin i håret, som jag bara låtit torka som det var. Jag försökte fånga honoms blick, och dela med mig av mina lustar med hjälp av ögonen, vilket jag verkar lyckats med. TIllsammans, satte vi oss bredvid varandra i soffan tittandes på någon film jag inte minns någotning av. Det pirrade i min ryggrad och stämningen var både nervös och fulld av längtan och lust. Jag visste att han ville, det kändes i luften. Jag visste, att han ville ha mig, att han ville sluka min kropp, förföra mig där i mörkret.
Jag visste itne hur jag skulle lirka fram "första steget" men tillslut gned jag min nacke och förklarade hur ont jag hade, att jag hade försökt lindra det med en dusch, men duschstrålen var tydligen inte tillräckligt hård. Han var tydligen helt med på noterna och frågade om jag ville ha massade, och jag tackade mer än gärna ja, till att låta honoms händer smeka min nacke.
Jag satte mig på golvet mellan hans ben, och han placerande sina stora nävar på mina axlar, och började massera, mjukt och varmt. Det pirrade till i mitt nakna underliv. Jag stönade till och bad honm massera lite hårdare. Han löd och tröck till hårt med sina fingrar. Mina ögon hade äntligen fäst sig på tvn, och passande nog så var det just en het sexscen som pågick, vilket bara gjorde mig mer upphetsad. Just då jag funderade över om han tänker göra nåt mer än bara massera mig, fördes hans hand ner, till bröstet under handduken. Han var helt försiktig och rörde bara silkeslätt med handen mot min styva bröstvårta. Jag rös till.. Han lutade sig fram, förde undan mitt hår från min hals och kysste den ömt, medans hans hand lätt, lätt snuddade mitt bröst. Då jag vred mtt huvud och lät mina läppar möta honoms föll handduken av och hela min nakna, lena kropp blottades. Jag vände mig om och lade mina armar runt hans hals. Hans ena hans låg på min midja, medans den andra lekte med sina fingrar i mitt hår. Jag hade längtat så länge, och ville inte annat än att älska med honom nu, hela natten. Jag ställde mig upp och lutade mig över honom, fortfarande kyssandes. Hans händer drog ned mig över honom, och mina smekte av honom hans tighta t-shit. Hans andedräkt var blandad med lite alkohol, vilket bara gjorde mig ännu mera upphetsat. Han var inte på något vis full, bara smått berusad. han tog tag i mitt ena bröst och masserade det mjukt och jag lät mina händer smeka honoms nacke och rygg. Hans hur var som perfekt under mian händer.
Han flyttade sig och tröck lite lätt ned mig på soffan, med honom över sig. Han kysste min hals fjäderlätt, och gick sakta nedåt med munnen, ner till mina bröst. Han hade ofta påpekat hur mcyekt han älskar mina bröst, och hans kyssar fick mig verkligen att inse att han faktiskt gjorde det. Han kysste mina bröst och tog bröstvårtan i munnen och naffsade försiktigt. hans hand smekte insidan av mitt lår, sakta upp åt mitt drypande, pulserande sköte. Som kittlande solstrålar smekte han över hela mitt underliv, för att sedan gå ner med sina läppar på mig... Han kysste mig runt om hela underlivet och de var nu lite intensivare kyssar än de på min hals. Jag stönade till och då han lät sin tunga reta min klitoris, klöste mina naglar honoms axel, vilket tydligen fick honom att tända ännu mera. Min kropp kved, av njutning. Det pulserade överallt i mig, men såklart mest mellan mina ben. Han slickade mitt sköte upp och ned och varje gång hans tunga mötte klitoris tröck han till lite hårdare med tungan. Jag särade ännu mera på benen och hans tunga letade sig snart in i mig. Då jag var nära att komma reste han sig upp och tog av sig sina byxor, där se största ståndet jag någonsin skådat visade sig. Han lade sig över mig och kysste min mun igen, så ömt, så kärleksfullt. Vi låg där och kramades och kysstes ett tag, tills han förde in sin stora, hårda kuk i mitt varma, blöta sköte. Vi båda stönade och mina naglar kördes in i hans rygg varje gång jag var nära. Precis då han kysste mig i den mest intensivaste kyssen jag någonsin fått, kände jag hur hela min underkropp spändes för att sedan explodera i den djupaste orgasmen jag någonsin fått. Samtidigt som han själv också stönade sig igenom en lång orgasm. Vi bara blundande, och snart lade han sig bakom mig, med hans armar runt min midja, han pussade mig i nacken och spenderade resten av natten i varandras armar.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 42 röster, snittbetyg 5,00