En härlig eftermiddag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Linda
Inlagd: 14 mar kl. 15:07
Läst: 13484 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 5,15
Vi stod där vid knuten till pizzerian där vi nyss suttit och lunchat, för tillfället ensamma, men det kändes ändå riskabelt när han rörde vid och kysste mig, trots att han bara smekte mig stilla över kinden och inte alls på några "farliga" ställen, men det kändes väldigt intimt och spännande ändå trots att vi varit tillsammans en månad snart bara, det kändes som en evighet, vi hade hunnit med så mycket ändå.
Tankarna flög runt i huvudet på mig -tänk om någon skulle komma där förbi hörnet, skulle de se något speciellt eller bara ett vanligt nyförälskat par? Såg det konstigt ut? Såg det ut som vi utförde en sådan parningsrit som jag tyckte att det kändes som?
Han fingrar kittlade mig utefter sidorna och hans kyssar blev allt djupare, jag försvann i någon slags dimma, jag förlorade både tid och rum för en stund..
Det kändes som att jag hade varit borta hur länge som helst när han drog mig i armen och bad mig följa med honom någon annanstans lite mer avskilt..
Jag var fortfarnade lite blyg inför honom så jag sa att vi kunde gå och se någon eftermiddagsfilm på bio, han nappade på det så vi gick och kollade vad det gick för filmer, vi valde att kolla på en romantisk komedi som skulle börja klockan två, vi fick vänta i tjugo minuter.
När vi kom in i biosalongen så var det till en början bara vi där, men sen kom det in ett gång gapiga ungdomar, vi hoppades att de skulle bli lugnare när filmen började, men när filmen började blev dem om möjligt ännu gapigare, det visade sig att dom satt sig i fel salong, de skulle se skräckisen som gick i salongen bredvid..
Till sist blev vi helt enkelt ensamma i hela salongen, vi höll varandra i handen.. när ca. tjugo minuter av filmen gått la han sin hand på mitt lår, han smekte det försiktigt upp och ner.. jag höll min arm om hans hals och smekte honom långsamt i håret.. efter en stund började vi att kyssas, det var så mysigt att jag helt glömde bort att vi satt och kollade på film, handen som han hade haft på låret fortsatte uppåt och innanför min tröja, han la den på mitt ena bröst utanpå behån och smekte försiktigt min bröstvårta tills den belv hård, då fortsatte han mot mitt andra bröst, det var så härligt skönt så jag kunde inte låta bli att stöna!
Jag drog in mina händer innanför hans tröja och smekte hans mage och bröst tills han suckade av njutning, då begav sig mina händer på upptäckstfärd lite längre neråt, jag märkte hur han ryckte till, jag frågade om han fick ont, men han så att det var skönt så jag fortsatte, jag smekte honom lätt över bulan på byxan, han ryckte till även denna gång, jag smålog..
Vi hånglade allt mer intensivt, vi smekte varandra utanpå byxorna och stönade lågt.. efter en stund kände jag en hand innanför mina byxor och gylfen drogs försiktigt ner, han smekte mig försiktigt där nere med lätta fingrar, det var så himmelens skönt, han hade hela tiden ögonkontakt med mig så att vi båda kunde dela på njutningen, samtidigt som han smekte mig fortsatte jag smeka hans bula, den var jättehård nu, jag kunde nästan känna hur den växte.. jag längtade efter att få känna hans hårda lem inuti mig.. jag knäppte upp hans gylf och drog försiktigt av honom både byxor och kalsonger, han gjorde ingenting för avsluta det hela utan drog i sin tur av mig mina byxor också.. jag satte mig ner på det skräpiga golvet och började leka med min tunga över hans lem, jag tog den försiktigt i munnen och smakade på honom, det var så härligt, efter en stund bad han mig att sluta så att han inte skulle komma.. jag satte mig upp på min biostol igen, nu var det hans tur att sätta sig på golvet, hans smekte mig försiktigt och slickade i sig alla mina safter.. efter en stund reste han på sig och satte sig ovanpå mig och vi satt och kysstes en stund till, sen reste han sig halvt upp och stötte in sin hårda lem i min våta grotta, han stötte långsamt och försiktigt till en början, men sen ökade han och vi stönade och gungade tillsammans mot en gemensam explosion..
När vi vilat ut oss i varandras armar en stund så drog vi på oss våra kläder.. precis när vi fått på oss kläderna och satt oss att pusta ut på våra stolar, tändes ljuset och en av vakterna kom in och tittade att allt var i sin ordning och allt han kunde se när han kom in var två ungdomar som satt helt utmattde på varsin stol, alldeles röda i ansiktet..
Vi sprang ut ur salongen och ut på gatan, alldeles upprymda av kärlek!!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 5,15