systerdottern

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: matte
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 17 feb kl. 18:11
Läst: 32520 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 182 röster, snittbetyg 3,28
det var en helt vanlig dag då jag gick omkring i dem vackra 50-talskvarteren. jag var ute och sålde bingolotter för mitt fotbollslag. vår tränare hade sagt att vi aldrig fick gå in i en lägenhet/villa när vi sålde lotter. jag knackade på en dörr i en trappuppgång.
en äldre kvinna öppnade dörren. jag gissade att hon var runt 50. 165 lång kanske. hon hade endast en vit T-shirt. jag kunde se hennes bröstvårtor genom T-shirten,
inga byxar endast ett bar röda stringtrosor. jag tvekade lite innan jag frågade:
ehh...ja...jag kommer från kvarterest fotbollklubb och vi säljer lotter till vår klubbkassa. längre hann jag inte hon tog tag i min T-shirt och drog mig in i hallen och låste dörren. hon drog mig in i sovrummet och puttade mig i sängen. kvinnan drog av mina shorts och underkläder. rev sönder min T-shirt. nu kommer hon väll suga av mig och tvinga mig slicka hennes saftiga fitta tänkte jag men icke.
kvinnan ropade ett namn, Denise kom hit! en tjej kom in i rummet och stirrade på mig. jag kollade på henne och såg att det var min klasskamrat som jag hatade allra mest. hon tog tag om denise och drog av henne hennes nattlinne. jag kollade på min kuk och såg att jag hade världens stånd. lägg dig på sängen Denise! rött den äldre kvinnan. Denise la sig på sängan. nu kollade kvinnan på mig och sa: knulla min lilla systerdotter nu!
hårt och våldsamt. jag som tyckte denise var klassens snyggaste tjej hade drömt om det här ögonblicket många gånger men nu när jag hade chansen så ville jag inte.
kvinnan puttade ner mig från sängen och tog fram ett par handbojor som hon satte fast denises ben och armar i sängen. så nu är det din tur unge man, sa kvinnan och log förtjust mot mig. jag ställde mig på alla fyra över Denise och förde mitt ollon mot hennes fitta.
jag var nere nån centimeter i fittan då den äldre kvinnan tryckte ner mig hastigt. Denise vrålade till. nu var jag helt inne med kuken. kvinnan tog upp ett rep som låg på nattduksbordet. hon tog repet under sängen och över min häck och samma sak flera varv. hon surrade denise och mig hårt mot varandra. sådär, sa kvinnan och log. jag satt fast i min klasskamrat med min kuk i hennes fitta. jag försökte komma ur Denises trånga våta fitta men jag satt för hårt surrad. denise var på väg att få en ordentlig orgasm. jag hade inte märkt att jag var på väg att spruta in all min sperma i Denises trånga våta fitta. jag försökte hålla imot men tillslut så sprutade sperman in i hennes trånga fitta. Den äldre kvinnan skrattade där hon stod vid sängens kortsida. den äldre kvinnan tog av sig sina nu dyngsura stringtrosor. hon satte sig på min och som hon skulle rida min häck. denise vrålade till av smärta. jag kände hur fittsafterna rann ner på mig och ner längskroppen. dom var nu vid min kuk. dom rann längs kuken och in i denises fitta.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 182 röster, snittbetyg 3,28