Klädd i svart

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Delta
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 7 feb kl. 17:15
Läst: 12935 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 55 röster, snittbetyg 4,33
Klädd i svart.



Hör att det är tyst uppifrån sovrummet en trappa upp. Jag går sista varvet och släcker lamor.
Kollar om dörren är låst och att brasan brinner lugnt.
Går upp för trappan och in till bad- rummet för att tvätta av mig. Borstar tänderna och sköljer min mun med munskölj, fan va starkt! Låter ljummet vatten strila på min mandom, tar lite tvålolja och tvättar min kuk, mm… den blir lite styv och blir alldeles blank och len av oljan.
Att den är nyrakad gör inte saken bättre. Drar med handen i mjuka rörelser fram och tillbaka, det känns skönt, runkar lite till. Känner mej kåt, tänker på dej där inne.
När jag kommer in i sovrummet så ligger du i ett svagt sken från lampan på mage med armarna under kudden. Du ligger med lätt särade ben iklädd svarta stay-ups, små svarta spetstrosor och en fin svart bh, du har somnat.
Ställer mej bakom dej och beskådar din skönhet, min kuk pirrar. Jag tar den i min hand och börjar sakta runka den, den styvnar. Kuken står hårt upp och jag känner dur det dunkar i den. Hö vaknar till, tittar bakåt och ser mej. Med ett leende lyfter du upp din stjärt och drar fram knäna så att du ligger framåt på huk. Jag sträcker fram min hand och smeker din skinka.
Låter mitt finger smyga utefter troskanten, in mellan skinkorna, ner mot ditt sköte, du är så fuktig. Jag böjer mig fram, kysser uppifrån troskanten, ner på sidan, rakt över och kysser dej ovanpå trosan mellan skinkorna, du gnyr och visar att du gillar detta. Jag tar mitt finger och lyfter försiktigt bort trosan som täcker din grotta och låter min tunga beröra din hud mellan anus och din saftiga grotta, du är len och slät. Jag låter den treva med lätta beröringar.
Tungan söker sej upp mot ditt anus och du särar mer på dina ben, vill att jag leker mer med tungan. Min saliv låter tungspetsen sakta blöta ner runt omkring anus och jag trycker lätt med tungan i hålet samtidigt som jag känner att du släpper på spännet i muskeln, du gillar mina rörelser och kvider mer av njutning. Låter tungan rotera runt och slickar upp och ner.
Jag låter min tunga passera ner mot ditt sköte. Slickar på utsidan av din ena blygläpp, ner utefter sidan, tungan vibrerar av kåthet och du känner min andedräkt. Fortsätter ner fram till din klitoris som jag stannar till vid och låter tungspetsen rotera sakta runt. Den är hård och spänd och jag känner din fittas doft av åtrå. Fortsätter upp efter den andra sidans blygläpp och kommer fram till din grotta igen som nu är mycket böt. Skjuter in min tunga i din grotta och låter den rotera sakta, känner värmen runt omkring den.
Din smak gör att min kuk dunkar hårt. Kukskaftet står hårt och villigt. Jag tar ut tungan och låter den smeka hala ditt kön upp och ner. Det blir intensivare och intensivare, smakar hela din fitta, varmt, kladdigt skönt. Reser mej upp och står alldeles nära dej.
Jag låter mitt ollon fuktas av ditt blöta sköte. Lyfter kuken upp så att dina blygläppar säras, det är lent och varmt, du känner mitt ollon hur det trevar sig mot ditt anus.
Jag stannar just vid öppningen och trycker lite lätt. Du kvider och trycker lite försiktigt tillbaka. Trycker lite till och ollonet börjar sakta komma längre in, försiktigt.
Jag tar tillbaka min kuk och sträcker mig efter en flaska med väldoftande olja och droppar på min kuk. Smörjer ut oljan med sköna drag, runkar liten för att det är så skönt med glansigheten. Låter mitt ollon trycka mot ditt anus igen och ringen ger vika lite sakta.
Ollonet slinker in en bit, trycker lite till och du tycker tillbaka. Nu åker hela ollonet in och du pressar tillbaka mer och mer. Du juckar emot och får halva kuken att glida in och ut i kraftiga stön. Du ställer dej upp på alla fyra och juckar mjuk fram och tillbaka i långa drag. Samtidigt låter du dina fingrar känna på din svullna klitoris. Du masserar klitoris med roterande rörelser, blöter dina fingrar i ditt sköte, fortsätter att onanera din klitoris. Jag tar sakta ut kuken som nu är välsmord av oljan. Tycker den ner mot dina fingrar och klitoris, låter ollonet rotera runt och onanera åt dej, du håller i min kuk som en massagestav.

Du styr nu kuken mot din fittas öppning och med vällust glider den in i den varma böta grottan, vi knullar intensivt samtidigt som du smeker dej. Du stönar, juckar, kvider, gnyr, jag låter min kuk åka ut och in intensivare och intensivare. Det smackar när dom blöta könen slår mot varandra och båda två känner att orgasmen är på väg. Jag får ryckningar i min kuk. Trycker den i hårda stötar in i din fitta, hårt, hårt, hårt och din kropp skälver i ryckningar. Fittan börjar krama runt min pumpande kuk och vi kommer i en hård kåt orgasm samtidigt, du känner fittsaften börja rinna efter ditt ben när kuken dunkar in sin sperma.
Vid varje sprut trycker jag min kuk hårt in i din fitta som håller ett krampaktigt tag runt kuk skaftet. Du klämmer ut det sista av våra safter som blandar sig i ditt sköte…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 55 röster, snittbetyg 4,33