EN STUND AV KÄRLEK

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: LEMMEN
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 3 feb kl. 21:49
Läst: 11777 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 476 röster, snittbetyg 7,44
Ingela och jag har känt varann ända från den tid vi lekte ihop i sandlådan. Nu är vi både nitton år gamla och har kommit ifrån varann. Hon studerar på annan ort medan jag bor kvar i min födelsestad.

Varje dag hejar jag på Ingelas pappa. Han och jag arbetar i samma företag. Han är en stilig man. Vackra glada ögon, rak fin näsa, en ganska fyllig mun, mörkt hår, spänstig kropp. Jag har svårt att föreställa mig en vackrare karl och nog måste jag erkänna att jag blir svag i knäna varje gång jag ser honom.

Då och då samspråkar vi en liten stund med varann. Det känns så gott att prata med honom. Efter våra samtal blir jag varje gång sittande en lång stund på min kontorsstol och drömmer om honom, undrar hur det skulle vara att vara gift med honom.

Nu var det så att företaget vi jobbar på skulle fira 100-årsjubileum och alla anställda var bjudna på en resa till Stockholm. Vi skulle få bo på ett av de finaste hotellen Hotellets stora fina matsal var abonnerad av vårt företag, som också hyrt in en populär dansorkester och ett par underhållare. Vi såg alla med förväntan fram mot festligheterna.

Redan vid tolvtiden dagen då festligheterna skulle gå av stapeln steg vi anställda på tåget mot Stockholm. Jag och Ingelas pappa, Gunnar, kom att sitta bredvid varann. Det pirrade till i mig. Hade han avsiktligt valt platsen bredvid mig? Hur som helst hade vi en mycket trevlig resa ihop. Vid ett par tillfällen fick jag en bestämd känsla av att han hade något speciellt i sin blick när han tittade på mig. Ville han något med mig? Nej, så var det väl inte.

Det visade sig att Gunnar och jag fått våra rum i samma hotellkorridor, bara ett par dörrar ifrån varandra. I hissen upp kom vi överens om att börja hotellvistelsen med ett besök i hotellets badanläggning
Både Gunnar och jag hade varit förtänksamma att ta med oss baddräkter.

Det blev riktigt roligt i poolen, vi lekte som ett par barn, stänkte vatten på varann, dök ner och nöp i varandras ben. Gunnar livräddade mig. Jag tror han gjorde det för att komma tätt intill mig. Jag njöt i fulla drag och snuddade inte en enda gång vid tanken på att han var en gift man.

På väg tillbaka föreslog Gunnar att jag skulle komma in till honom för en drink Jag tackade ja men tog omvägen via mitt rum, ordnade min frisyr, bytte till push-up-bh och en starkt urringad blus. Några stänk parfym på halsen och i nacken gav mig ökad självsäkerhet.

Det var när jag steg in i hans rum som allt det himmelska började. Gunnar gav mig sitt allra vackraste leende, bredde ut sin famn. Jag tvekade en kort sekund men kryp så in i hans famn. Hans armar omslöt mig, han böjde sig ner och gav mig en kyss som inte ville ta slut. Kyssen blev djupare och djupare. Våra munnar åt varann. Hettan spred sig i min kropp. Nu visste jag, jag var hans. Han skulle få göra vad han ville med mig utan minsta protest.

- Jag älskar dig Gunnar.

Inget kunde vara sannare. Jag tvekade inte att ge honom min kärleksförklaring. För bara några timmar sedan hade det varit en omöjlighet att göra det. Nu var det den naturligaste sak i världen. Passionen styrde mig och gav mig mod.

- Du är så fin Gunnar, så vacker. Jag älskar dig.

- Och jag älskar dig Britt. Å, Britt, va go du är.

Vi klädde av oss. Ingen tvekan från någons sida. Så stod vi så där helt nakna framför varann. En kort, stilla stund förflöt när vi bara tittade på varann.

Elden behärskade nu helt min kropp. Jag ville förena mig med Gunnar på alla de sätt. Min kropp kved och längtade efter det

- Gunnar, jag vill att du är otrogen med mig. Nu, jag kan inte vänta.
- Jag vill vara otrogen, att vara det med dig är förresten ingen otrohet. Jag älskar dig Britt.

Nu kunde jag inte behärska mig mer. Jag kastade mig ner på sängen och skrek:

- Gunnar, Gunnar, kom! Älska mig. Jag älskar dig.

Hela mitt underliv var i uppror. Jag måste ha honom. Så här hade jag aldrig känt för en man tidigare. Ingen var som Gunnar.
Han måste komma in i mig. Genast. Jag förgås. Ingen man är som Gunnar. Jag måste ha honom.

- Kom Gunnar, kom, stick in honom nu, genast!

Orden forsade ur min mun

Nu kunde jag inte styra mig. Min högra hand började smeka min slidöppning och min clitoris. Gunnar såg det, tog bort min hand, ersatt den med sina läppar och tunga.
Det gjorde mig ändå vildare. Jag skjutsade undan honom, grep tag i hans lem och drog den i läge framför min vagina.

- Gunnar, Gunnar, skjut in honom! Hör du! Skjut in honom! Jag vill älska nu och alltid.

Medan Gunnar sakta och mjukt lät sin lem tränga in mig kände jag en sällsam glädje tändas. Instinktivt började jag göra rörelser med mitt underliv upp mot hans. Han sköt sin lem
ner och in i mig och jag mötte honom med motrörelser. Hans lem gled perfekt.

Det var så fullkomligt, så skönt att jag ville att det skulle hålla på i evighet. Men så märkte jag att Gunnar ökade takten. Jag såg upp i hans ansikte och förstod att han inget hellre ville än spruta i mig. Hans ivriga rörelser blev snabbare och snabbare. De förde mig till randen av en orgasm. Och den kom, väldigare och uthålligare än jag någonsin tidigare upplevt med någon. En explosion i form av fortlöpande starka spänningsupplösande kramper. Min skönaste stund på jorden.

Mitt i alltsammans kände jag Gunnars sperma landa djupt inne i mig och framkalla ytterligare orgasmer. En lyckans stund. Vi uppnådde den fullkomliga föreningen.

Fullkomligt utslagna, kravlösa i en välgörande vila nära varann låg vi i ett halvsovande tillstånd en bra stund. Så tittade jag upp och märkte att Gunnar såg på mig och jag såg att han var lycklig.

- Du har gett mig det bästa jag någonsin upplevt, Britt. Du gjorde mig fullständigt lycklig. Jag älskar dig, Britt.
- Du är det bästa som finns, Gunnar. Och den vackraste man jag sett. Jag älskar dig.

Våra munnar möttes, våra händer utforskade, våra smekningar tände oss och på nytt förenades vi i en underbar njutning.

Påföljande dag när vi satt mitt emot varandra i tåget var vi oväntat och påfallande tysta. Jag drömde mig tillbaka men funderade också över vad Gunnar kunde sitta och tänka på. Kanske kände han sorg över att behöva lämna mig, kanske kände han det påfrestande att komma hem till en hustru som förväntade sig kärlek och sex av sin man, en man som nyss varit otrogen med sin dotters tidigare lekkamrat. Jag började förstå att Gunnar och jag aldrig mer skulle uppleva vad den gångna dagen gett oss.









 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 476 röster, snittbetyg 7,44