Den heta efterfesten Del 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hetingen (gillar_bus@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.svenskporr.se
Inlagd: 28 dec kl. 16:24
Läst: 9952 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 76 röster, snittbetyg 5,39
De smekande händerna letar sig allt längre upp under min kjol. Det börjar bli vått där nere. Mmm vad skönt. Plötsligt känner jag ett par mjuka läppar mot mina egna. Kyssen blir allt ivrigare. Shit vad han kan kyssas. Har inte öppnat mina ögon så jag vet inte vem det är som kysser mig så underbart.
Helt utan förvarning försvinner alla händer från mig och den underbara kyssarens läppar försvinner. Lite förvånad öppnar jag ögonen och tittar på killarna.
- Kom, säger Michael och tar min hand.
- Vart då? frågar jag lite osäkert.
- Till sängen så klart, så det blir lite bekvämare för dig...och oss. Det sista mumlar han fram.
Jag följer nyfiket med till sängen, tätt efter kommer de andra killarna. Väl framme börjar de klä av sig. Oj oj oj vad vältränade och fina kroppar de har alla fyra.
- Ska jag hjälpa dig? viskar Daniel lite flåsande i örat på mig.
- Mmm visst, svarar jag samtidigt som jag känner hans underbara händer smeka av mig linnet. Sedan hör jag dragkedjan på kjolen dras ner sakta. Kjolen faller lätt till golvet och jag kliver ur den.
- Vänd dig om, uppmanar han.
Jag vänder mig lydigt om och med vana fingrar tar han av mig bhn och låter även den falla till golvet.
- Fan vad fin du är Carolina, jävligt sexig, säger han och studerar varje centimeter av min nästan nakna kropp. Hans blicker nästan bränner mot min hud. Värmen sprider sig snabbt genom hela kroppen coh det pirrar till.
Någon ställer sig bakom mig och trycker sin heta kropp emot min och kysser mig i nacken. Böjer huvudet lätt snett bakåt och njuter. Varma händer smeker sedan sakta av mig mina vita hipstertrosor helt i spets. Kliver ur dem och tittar snabbt upp. Rodnar nästan när jag ser de fyra läckra killarna stå nakna runt omkring mig med lite halvhårda kön. Fredrik tar min hand och leder mig till sängen där jag lägger mig bekvämt till rätta på rygg.
- Känns det ok? Vill du fortsätta? undrar Johan.
- Jadå, det känns så bra så.
- Härligt.
En efter en kryper de upp i sängen och fram till mig där jag ligger helt naken med styva bröstvårtor och ett lite bultande kön.
- Jo...asså...jag tänkte på en sak..., mumlar jag försiktigt. Jag berättade inte riktigt...ehh hela min fantasi innan...
- Jasså? Vad var det höll hemligt då? undrar Daniel nyfiket.
- Jo...eeh...kan ni inte...eller någon av er...ta något och knyta för mina ögon med...ja som en ögonbindel? Hör hur jag darrar lite rösten när jag säger det. Kan inte fatta att jag vågade det.
Det blir lite tyst. Åh, nej de vill säkert inte, varför sa jag det, dumma mig.
- Min halsduk kan nog funka, svarar Fredrik till slut. Varför sa du inte det innan?
- Jag trodde inte ni skulle vilja fortsätta då, svarar jag tyst.
- Klart vi vill, nu blev det ju ännu mer spännande, säger Johan med ett leende på läpparna.
Lättad slappnar jag av och väntar på att Fredrik ska komma tillbaka med halsduken. Blundar och undrar om jag inte drömmer. Känner av alkoholen lite grann när jag blundar. Något lite svalt och lent rör mig i ansiktet och jag förstår att det är Fredrisk halsduk som han försöker knyta fast. Jag reser på mig lite för att underlätta för honom.
- Sitter den bra? Är det för hårt eller för löst? undrar han lite oroligt.
- Den sitter perfekt.
- Du måste säga till om du inte vill mer eller vi går för långt, det ska vara helt på dina villkor, fortsätter han.
- Ja det är klart, svarar jag självsäkert. Känns betryggande att de är så omtänksamma.
Det pirrar i mig där jag ligger helt blottad, det rä en ovanlig men härlig känsla. Det är precis som jag fantiserat om, eller nej, det är mycket bättre. Sekunden senare känner jag varma och lite ivriga händer på flera ställen på min kropp. Insidan av låren, magen och brösten. Någon kysser mig försiktigt, men kyssarna blir snabbt ivrigare. Hungriga läppar och tungor söker sig till mina bröst och jag känner hur jag börjar flämta och andetagen blir allt snabbare. Händerna som upphetsande smekt hela insidan av mina lår särar försiktigt på mina ben för att smeka sig allt högre upp. Mina bröstvårtor är väldigt känsliga och de underbara tungor som leker med dem gör de riktigt hårda och skickar stötar genom hela kroppen.
Stönar till ganska högt då jag känner ett finger mot klitoris. De här killarna kan sin sak helt klart. De smeker mig helt rätt, hela tiden. Jag måste vara i himlen. Försiktigt till en början rör sig fingret runt den lilla knoppen för att sedan gnuggas lite hårdare. Ett par fingrar särar på blygdläpparna för att lättare komma åt. När ett finger sakta smeker öppningen för att sedan glida in stönar och flämtar jag igen. Hela kroppen fylls av små stötar från brösten och mitt underliv. Jag flämtar mer än andas normalt och kroppen börjar vrida sig av njutning. Varma händer håller fast mig så jag inte kan vrida mig och det gör mig bara mer upphetsad. Under flera minuter smeks jag med samma intensitet och jag ber inombords att de ska öka takten, men det gör dem inte. De nästan saktar ner på tempot. Jag känner att jag är riktigt våt och hela kroppen skriker efter att få explodera i en otrolig orgasm.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 76 röster, snittbetyg 5,39