Den heta efterfesten Del 1

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hetingen (gillar_bus@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.erotikguiden.eu
Inlagd: 26 dec kl. 22:11
Läst: 12855 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 79 röster, snittbetyg 5,30
Klockan var tre och nattklubben vi var på stängde. Plötsligt kommer några riktigt läckra killar fram och frågar om vi ska med på efterfest.
- Ja, det gör jag gärna, svarar jag lite flirtigt.
- Nej, jag orkar inte, svarar min kompis.
- Men vad tråkig du är, jaja då går jag själv då, gonatt.
Jag vänder mig mot killarna och ler som svar. De fattar vinken och vi går tillsammans upp till den enes hotellrum. Jag känner hur det börjar pirra i mig, berusad som jag är ser jag en massa erotiska bilder poppa upp på näthinnan. Mina blickar fastnar gång på gång på deras mer privata delar. Försöker låta bli men det är svårt.
Hotellrummet är riktigt flott, vid ena väggen står en stor härlig säng. Men han bodde väl här själv?
Slår mig ner i soffan och två av killarna är inte sena med att sätta sig jämte på varsin sida. De andra två sätter sig på varsin stol på andra sidan bordet. Blir lite nervös och blyg. Jag ensam med fyra läckra killar, hur ska detta sluta. Ler åt egna tankar.
- Lite vin till damen?
Jag nickar försiktigt till svar, osäker på om jag verkligen skulle dricka mer. Killen som bor i rummet tar fram ett glas och häller upp vitt vin från en flaska som väldigt exlusiv ut. Smuttar lite grann. Det var rätt sött lite syrligt vin. Han fortsätter hälla upp till sig själv och de andra killarna.
- Lite musik kanske, föreslår den läckra blonda killen.
Lite sensuell musik börjar strömma ut från högtalarna. Jag ler lite grann och börjar fråga dem var de kommer ifrån.
- Göteborg allihop, svarar killen som visar sig heta Fredrik.
- Jag, Johan och Michael jobbar ihop och Fredrik är min kusin, svarar den blonda otroligt läckra killen som presenterade sig som Daniel. Är du från stan?
- Ja, jag är uppvuxen här, svarar jag medans allas blickar är som klistrade åt mitt håll. Blir lite nervös och känner nästan hur jag rodnar.
Vi kallpratar om lite allt möjligt i en halvtimme kanske. En känsla av spänning blir allt starkare och starkare. Känner hur jag börjar lite varm i hela kroppen. Deras blickar blir allt intensivare ju längre samtalet pågår. Efter en kort stunds tystnad avbryter Johan med att fråga:
- Någon som är sugen på lite Sanning och Konsekvens?
Killarna svarar snabbt ja och allas blickar vänds mot mig igen.
- Eeh, ja jo det kan vi väl, svarar jag osäkert. Åh herregud vad har jag gett mig in på tänker jag samtidigt som jag anar små leende på deras läppar.
Sakerna på bordet plockas bort och Fredrik tar den tomma vinflaskan och snurrar den. Den stannar på Johan.
- Sanning eller Konsekvens?
- Sanning.- Hur tänd är du på Carolina på en skala från 1 till 10? flinar Fredrik och blinkar menande mot mig.
Jag stelnar till men försöker dölja det.
- en stark 9:a, svarar Johan självsäkert utan att ta blicken från mig.
Rodnaden börjar sprida sig och jag blir tvungen att titta bort ett litet tag.
Jag tittar upp igen när jag hör hur flaskan snurrar igen. Hjärtat börjar slå snabbare i takt med att flaskan snurrar saktare. Med en liten lättnad stannar den på Michael.
- Sanning eller Konsekvens?
- Konsekvens.
- Kyss Carolina i 20 sekunder. Michael vänder sig mot mig och börjar kyssa mig. Lite försiktigt i början men sen allt ivrigare. Jag är lite chockad men kysser villigt tillbaka. Gud vilka mjuka läppar, och som han kysser, shit! Hjärtat slår allt snabbare. Sekunderna tar slut snabbare än jag egentligen ville. När kyssen är slut snurras flaskan igen. Jag sitter lite omtumlad på min plats i soffan mellan Michael och Fredrik. Hjärtat hoppar till när jag ser att flaskan stannar på mig. Försöker ta mig samman.
- Sanning eller Konsekvens?
- Sanning, svarar jag lite försiktigt.
- Vilken är din hetaste fantasi? frågar Michael. Återigen har jag allas blickar på mig.
- Eeh, jaha...vad ska man säg...eller alltså..., stammar jag fram. Tystnar lite för att tänka till och berättar sedan i detalj hur jag vill bli tillfredsställd av flera killar samtidigt. Lite rodnande tittar snurrar jag flaskan medans en susning går genom rummet.
- Sanning eller Konsekvens? frågar jag Daniel som flaskan hamnat på.
- Konsekvens.
Vad ska jag nu säga då, hoppades på att han skulle välja Sanning?
- Rör mig där du vill smeka mig nu. Sa jag det där högt?! Hjärtat bankar på samtidigt som jag nästan ångrar vad jag sagt.
Daniel reser sig och går fram till mig och för sakta in ena handen innanför mitt linne och kupar handen om mitt högra bröst. Chockad flämtar jag till. I de andras blickar kan jag ana en viss kåthet tränga fram. Det pirrar i hela mig och jag vet inte vad jag ska göra. Sakta tar han bort sin hand och sätter sig på stolen igen till synes helt oberörd och snurrar flaskan. Nej, inte nu igen tänker jag då flaskan återigen stannar på mig.
- Sanning eller Konsekvens?
Tar några djupa andetag innan jag svarar.
- Konsekvens. Även om jag är väldigt nervös så är jag nyfiken på vart det hela kommer sluta nånstans.
- Sug på ditt finger som om det vore...ja du vet, uppmanar Daniel med glimten i ögat.
Lite nervöst för jag mitt finger och slickar lite på det. Sluter ögonen för att kunna leva mig in det hela bättre men nästan mer för att slippa se killarnas lite kåta blickar. Sakta slickar jag längs hela fingret innan jag låter det glida in. Föreställer mig att det är en av killarnas kön och slickar och suger mer intensivt på mitt finger. En härligt pirrig känsla sprider sig i kroppen. Blir fårvånade nog ganska kåt av att låtsas suga av en kille. Kommer på mig själv med att stöna lite halvhögt. Avslutar och öppnar ögonen. Nu råder det ingen tvekan om att killarna är kåta.
- Wow, vilken uppvisning, utbrister Michael.
- Eeh tack, svarar jag och känner hur rodnaden sprider sig över kinderna.
Flaskan snurras igen och jag fattar det knappt när den stannar på mig igen. Tanken om att det är fixat slår mig. Fast det går ju inte, eller?
- Falskan verkar gilla dig, Sanning eller Konsekvens?
- Sanning, svarar jag tyst.
Det blir tyst en lång stund. Hoppas inte alla hör hur snabbt mitt hjärta bultar. Men säg nåt då!
- Vill du fortsätta leka eller ska vi sluta nu?
- Jag...vill fortsätta...leka.
Alla ler lite diskret.
- Härligt, mumlar någon lite tyst.
Stämningen blir allt hetare. Dricker lite mer vin. Ställer ner glaset och lutar mig tillbaka för att sätta mig mer bekvämt. Samtidigt känner jag en hand på insidan av högra mitt lår. Stelnar snabbt till för att sedan njuta av den varma handen. De smeker sig sakta allt längre upp under min kjol. Tittar lite försiktigt på de andra. Deras blickar är som fastklistrade på handen på mitt lår. Då känner jag en hand på mitt andra lår. Sakta smeker den mitt lår först ner mot knät för att sen röra sig uppåt. Benen glider sakta isär av sig själva. Gud vad skönt det var. Jag blundar och lutar huvudet bakåt för att njuta mer. Snart letar sig en hand in under mitt linne och innaför min bh. Flämtar lite lätt. Med vana fingrar smeks min bröstvårta och den styvnar snabbt. Det här trodde jag aldrig skulle hända då jag ensam följde med de läckra killarna upp på rummet. Men oj vad jag är glad att jag gjorde det.
Ytterligare en hand letar sig in under linnet. Lätt smeks min andra bröstvårta styv. Hör hur andetagen hos de smekande killarna blir allt djupar och snabbare. Tittar upp en sekund och möts av fyra par ögon, blanka av kåthet. Flämtar till och ser hur det börjat växa innanför killarnas tajta byxor. Det pirrar ännu mer i mig. Är det verkligen sant? Det verkar som om min fantasi kommer bli verklighet.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 79 röster, snittbetyg 5,30