blind date 3

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Queenie
Rek. länk: http://www.erotikguiden.eu
Inlagd: 17 dec kl. 15:15
Läst: 7249 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 43 röster, snittbetyg 4,67
Stängde ytterdörren bakom mig och för första gången fick jag se hans magnifika baksida. Det halvlånga bruna håret räckte strax nedanför kragen på skinnjackan som han höll på att ta av sig för att hänga upp på en vit galge. När han böjde sig för att knäppa upp dragkedjan i kängorna fick jag en perfekt överblick över de fasta skinkorna som han klämt in i ett par tajta svarta jeans. Rysningar av förväntan gick som en våg genom min kropp, då han åter sträckte ut alla sina närmare 190 centimetrar, och visade upp den perfekta kroppen. Han var snygg på ett farligt sätt och trots att jag mest av allt ville slita av mig kläderna och trycka ner honom i sängen så fanns det något som höll mig tillbaka…
Var jag egentligen riktigt klok? Ta hem en främmande kille bara för att ha sex?!
Visst, det skulle säkert bli en het, vild och oförglömlig natt, med massor av njutning och orgasmer men det var dock en främling som jag tagit hem…
Tänk om jag skulle vakna dagen efter, död!
Joakim verkade känna av min tvekan. Varligt kupade han sin hand runt min haka och tvingade varsamt upp den, så att min oroliga blick kunde möta hans mörk bruna, där varken oro eller ånger fanns, utan bara förståelse och en gnutta upphetsning.
– Har du ändrat dig och vill att jag går, så gör jag det… Men jag lovar att vara försiktig...

Vadå, vara försiktig? Det enda stället han skulle gå till var sovrummet! Inte tänkte jag låta denna fullblodshingst lämna min lägenhet i outrättat ärende, inte när jag hela dagen gått omkring med brinnande kropp och en rinnande fitta i längtan efter något riktigt hårt som kunde ge mig en riktig sjudundrandes orgasm!
Här skulle testas hur mycket sängen höll för!!
Genast märkte han förändringen i mina ögon. Från orolig till beslutsam och hans egen blick mörknade samtidigt som han log ett snett leende, där bara ena mungipan rörde sig mot öronen, och med leende i rösten frågade han:.
– Var vill du ha mig?
Jag snurrade honom ett halvt varv, så han hamnade med ryggen mot mig. Ställde mig på tå, nafsade lätt i hans öronsnibb och viskade i hans öra:
– Jag vill ha dig väldigt naken och på rygg i min säng… …
Med de orden lät jag min hand röra sig över hans rygg i en lätt strykning, för att slutligen hamna mot hans svank och en tryckning med handen markerade hållet han skulle förflytta sig åt. Lydigt gick han mot vardagsrummet och den lilla intilliggande sovskrubben där sängen fortfarande befann sig i obäddat tillstånd.
Tanken ”jag borde städat undan något” rasslade genom min hjärna när jag inte bara såg den obäddade sängen utan även delar av min underklädesgarderob ligga i små glittrande silkespölar på golvet. Gick det att skylla på att jag var en stressad kvinna, eller? Medan jag oroade mig över röran så hade Joakim hittat något som jag råkat glömma framme, på sängbordet.
-Brukar du leka med denna? Frågade han och höll upp en beige dildo, mot mig. Utan att vänta på svar skruvade han på reglaget och genast började dildon brumma och vibrera…
– Har du flera leksaker? Frågade han och knöt näven runt dildon och brummandet minskade i ljudstyrka. I väntan på att jag skulle svara började han långsamt röra den knutna handen upp och ner längst med den vibrerande dildon. I hans hand såg den nästan äkta ut och genast började tankarna på de närmaste timmarna att snurra i huvudet. Samtidigt som jag långsamt gick mot honom svarade jag:
– Ett litet lager av olika trevliga saker, har jag hunnit samla ihop. Vibrerande leksaker är roligare än vanliga stearinljus…
Tillräckligt nära för att känna spetsen av den brummande dildon mot magen stannade jag och lyfte blicken mot hans. –…men inget kan ersätta den riktiga varan….
Med de orden lade jag högerhanden mot dragkedjan i jeansen och började lagom hårt massera könet som börjat hårdna. Med långfingret följde jag förhårdnaden från rot till topp och tillbaka igen. Joakims ögon mörknade betydligt och en höftjuckning mot min hand kändes.
Nu hade allvaret börjat och makten att bestämma händelseförloppet överlät han åt mig. Med saknad lämnade min hand den hårdnande staken och förde händerna till den instoppade t-shirten i jeanslinningen. Något brutalt drog jag upp tröjan till strax under halsgropen och hans överkropp låg nu helt synlig framför mina hungriga ögon. Utan bröstbehåring och med begynnande magrutor, var han till och med snyggare än jag tänkt mig och tanken på att pressa mina läppar och tunga mot denna kropp var så salivdrypande att bara tanken fick alla kroppens safter att snabbt rinna till.
Det som dock fick mig att av glad överraskning sucka till, var den lilla silverringen som dinglade från hans högra bröstvårta.
En intimsmyckad rockare… Kunde jag ha fått något bättre?

Utan tvekan sträckte jag ut tungan och lät den glida över vårtan och smycket. Metallen kändes kall mot min tungspets och jag började glupskt nafsa i vårtan. Joakim som nu släppt dildon på sängen och tryckte mitt huvud närmare sin hårda, svullna vårta. Han darrade till som av köld och stönade lågt. Med andra handen drog han sin t-shirt över huvudet och var med ens bar bröstad. Han förde in händerna i mina mörka huvudlockar och såg de falla som ett vattenfall över sina händer längst med min rygg. Det fanns ingen stress i hans rörelser då han förde händerna över mina bröst och längst med min sida till höften och linnekanten. Ett par fingrar förde han in under linnet och fick kontakt med min bara hud, innan han drog upp linnet och förde det över mitt huvud. Han började treva utefter min ryggrad för att slutligen finna målet för sin fingrar, bandet på min röda bh. Snabbt och vant knäppte han loss hakarna och strax därpå kände jag det öda plagget dala till golvet. Han pressade mig närmare sin kropp och jag kände hans hårda kön mot min mage och mina styva bröstvårtor mot hans hårda bröstkorg. Mina läppar hade övergett hans bröstvårtor för att i stället med korta kyssar göra ett spår över bröstet, nyckelbenet och halsen till hans lätt särade läppar. En snabb, hård och krävande kyss följde och våra tungor dansade en namnlös ringdans med varandra, alltmedan han tryckte mig hårt mot sig och smekte mig över ryggen och ner över kjolen som hårt spände mot min bak. Med hårt grepp tryckte han handen mot mitt beklädda säte och lyfte mig något så hans hårda kuk kom att trycka mot mitt sköte. Den kändes hård som sten och min rinnande fitta värkte än mer efter att få fyllas.
Jag varken ville eller klarade av att vänta mycket längre…

Släppte kontakten med hans kropp genom att ta ett kort steg bakåt och med handen mot hans bröstkorg puttade jag omkull honom, så han kom att hamna på rygg mitt i sängen med armarna utsträckta från kroppen. Tyngden fick säng fjädringen att knarra något i protest, i övrigt hördes bara våra egna andetag i rummet. Nu fanns Joakim där han hörde hemma och där jag velat ha honom, platt på rygg, endast klädd i svarta jeans. För att få riktigt fart på leken och i försök att få luften att börja glöda än mer, satte jag mig på hans knä med hans smalben mellan mina ben. Jeanstyget skavde mot min troslösa fitta och det sträva tyget mot min klitoris höll på att driva mig till vansinne. Med en lätt darrande hand drog jag pekfingertoppen längst med gylfens metall upp till knappen. Hårdheten under tyget rörde oroligt på sig vid kontakten och visade att den ville ut i frihet. Raskt knäppte jag upp knappen och drog ner dragkedjan. Han bar inget under och så fort jylfen var nere vippade en stor blodfylld kuk ut och lade sig strax tillrätta mot magen. Jag kunde inte motstå frestelsen utan böjde mig ner och greppade staken med båda händerna. Den var hård, men ändå otroligt len och tycktes pulsera av lusta…
Jag började röra handen i en skruvande upp och nergående rörelse, en liten genomskinnlig droppe bildades raskt uppe på ollonet och han lät ge ifrån sig ett morrande ljud av njutning, samtidigt som han lyfte den jeansklädda baken från underlaget ett par centimeter, som för att känna mer av min hand. Lekte med könet ett tag, ömsom hårt och ömsom mjukt. Att se honom njuta av min behandling tände mig och jag kunde knappt vänta med att få känna hans hårda stake i mig, men jag fortsatte trots allt med handens skruvrörelse parallellt som jag lät handen omsluta den hårlösa pungen och krama kulorna varligt. Behandlingen fick honom att vrida sig lite oroligt och stöna, samtidigt som jag fortsatte att gnugga mitt eget blodfyllda sköte mot hans jeansklädda ben.
Utan förvarning välte han mig plötsligt och rollerna var ombytta. Jag låg fastnaglad under hans fasta kropp och jag kände hans hårdhet mot mitt skrev. Hans andning var tung och ansträngd, och hjärtats slag verkade eka mellan väggarna, men i övrigt var han stilla.
Jag ville ha mer än bara hans kropp över mig, jag var mer än redo att känna hans långa härliga kuk inuti mig och började i ryckiga stötar röra mitt underliv mot hans. Rösten var hes av upphetsning när han viskade:
-Nu är det min tur… jag ska göra dig så kåt att du kommer att skrika efter befrielse… Minsta ljud eller rörelse från dig och jag kommer att sluta. Förstår du regeln?

Jag nickade, oförmögen att göra något annat och i ett långsamt försök att driva mig till vansinnes rand började han hetsa mig genom att kyssa och slicka varje centimeter av min kropp, noga med att inte komma alltför nära min heta, skvalande och pulserande fitta som fortfarande täcktes av den muskorta skinnkjolen. Han masserade mina bröst, nafsade, sög och
snärtade bröstvårtan med tungan. Han till och med kysste mina fotsulor och sög på mina tår och trots att jag aldrig tidigare upplevt det som upphetsande, fick det nästan mig att flaxa över kanten men i sista sekunden, slutade han och nöjde sig med att studera den darrande och kvidande högen som var resterna av mig, bara för att starta om hela behandlingen så fort jag lugnat ner mig.
Hela min kropp fick en behandling som flera gånger om skulle skickat mig över kanten, om han inte vid varje ofrivilligt stön och suck från min sida gjort verklighet av hoten och slutade med sin orala beröring. Överallt på samma gång, verkade hans händer vara och när jag rörde mig för att känna mer av dom slutade han och satt händerna i madrassen vid sidan om mig och väntade medan jag tvingade mig att ligga stilla utan att röra en fena.
Aldrig hade jag varit med om något liknande, Jag var som en enda stor vibrerande g-punkt där varje millimeter på kroppen verkade vara en erogen zon. Hela jag pulserade, hjärtat dunkade som efter ett hundra meters lopp och på lakanet under mig hade en mindre sjö av fittsafter bildats. Efter vad som upplevdes som en hel evighet lade han sig tillrätta mellan mina ben och trängde in med en enda stöt som nådde ända in i mig. Denna första beröring med min övermogna klitta fick skriket att växa i min hals, ryggen välva sig som en hästsko och varenda muskel i kroppen att knyta sig. Medan han hårt stötte sin kuk i mig, kom jag i en jordskredsorgasm som varade längre än jag någonsin tidigare upplevt.
Fortfarande i orgasmens efterdyningar och med en hjärna som fyllts av bomull, kände jag hur hans stötar blev ännu djupare och oregelbundna och med kroppen i kramp, halsen sträckt mot taket och könet djupt förankrad i mitt inre där muskelsammandragningarna fortfarande höll på, vrålade han ut sin utlösning.

Fortfarande fastnaglad under hans kropp som för stunden var så avslappnad att lätta snarkningar hördes från honom, somnade jag själv.
Hade jag vetat vad som väntade morgonen efter, hade jag nog inte varit så snabb med att få Joakim i säng.

Fortsättning följer.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 43 röster, snittbetyg 4,67