Min vackra sagoprinsessa

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Adam
Rek. länk: http://www.erotikguiden.eu
Inlagd: 3 dec kl. 23:41
Läst: 9461 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 49 röster, snittbetyg 4,29
Det här utspelade sig när jag läste på ekonom programmet i Uppsala för 1 år sedan. Jag hade länge spanat in en tjej som hade det mest fascinerande utseende och de mest vackra ögon. Hon satt ofta och såg drömmande ut genom fönstret med ett litet sorgset uttryck i ögonen. Bland den vackraste tjej jag någonsin sett det hade jag konstaterat redan första gången jag såg henne. Hon hade ett sätt att fängsla var och en hon mötte utan att ens märka det själv.
Nätterna var många där jag intensivt gett mig själv och med henne i tankarna. Undrat hur det skulle vara, hur hon skulle låta och hur hennes ansiktsutryck skulle förvridas av njutning.
Hennes långa mörka hår skulle slingra sig ner i stora vågor längs ryggen och hennes stora bruna rådjursögon skulle flämtande se på mig och villa ha mera.

Jag är inte den blyga typen som sitter längst bak själv utan har alltid haft det lätt för mig på just tjej fronten. Men med Marie var det annorlunda. Hon var så förbjudet vacker på något sätt. Som att genom att bara röra henne skulle man smutsa ner något fullkomligt… lite så brukade mina tankar gå.

Den här kvällen skulle vi på kåren och jag hade tagit ett par öl. Så såg jag henne stå där rakt framför mig. Så otroligt vacker och sensuell att varje muskel i kroppen spändes automatiskt. Utan att tänka tog jag hennes hand och drog med henne ut i trappan. Hon tittade lite räddhågset på mig men sa inget. Jag såg henne djupt i ögonen som om jag ville förmedla att jag inte hade för avsikt att få henne att känna sig rädd. Det verkade gå hem och även om hon backade lite försiktigt bakåt så lät hon mig kyssa henne mjukt och lätt. Hon tvekade någon sekund men förde sedan försiktigt och smeksamt upp sin mjuka hand under min skjorta. Hon klädde av mig tills jag stod där helt naken framför henne.
Jag gjorde detsamma med henne och först bara höll jag om henne, varmt och ömt och behandlade henne likt den sagoprinsessa hon var.

Hon flämtade lågt mot min hals och jag tog det som att hon var redo så jag lyfte försiktigt upp henne hon väggen. Hon var så lätt i mina armar och jag höll henne uppe utan svårigheter. Hon slingrade sina långa smala ben runt min midja och jag förde min mandom sakta upp och ner på insidan av hennes lår. Så förde jag sakta in den i henne utan förvarning. Det gjorde ont för henne och hon spärrade upp ögonen i en blandning av smärta och njutning. Jag tog det försiktigt och smekte henne samtidigt på klittan. Hon började stöna lågt och jag kände hur det inte var lika trångt längre. Då stångade jag in den med stor kraft och hon ryckte till. Hennes kroppsspråk tydde på att hon njöt men hennes ögon var skygga. Jag stod helt stilla för att se om hon ville att jag skulle fortsätta. Hon kramade med sina små händer kring mina ryggmuskler så jag fortsatte lugnt och försiktigt. Hon klamrade sig fast kring mig och stönade allt högre och högre. Långsamt tog jag henne där mot väggen med vetskapen att på andra sidan, där satt många människor alldeles ovetande om den vackra stunden vi just upplevde. Jag fick tårar i ögonen utav att röra henne. Hon var så vacker att jag darrade lätt i hela kroppen. Hon smekte mig kind och såg mig djupt i ögonen. Jag såg att även hon hade tårar i ögonen. Så utan att höja takten märkbart kom vi båda tillsammans. Lågt flämtande och djupt omslingrande så älskade våra kroppar allt som hände och inte bara våra kroppar våra själar älskade djupt och ömsesidigt. Efteråt föll båda ihop av ren utmattning och tillsammans låg vi där på det kalla golvet i varandras famnar. Ömheten var det mest påtagliga utav allt och vi var båda förälskade. Från den stunden har vi varit ett par och om ett år ska vi gifta oss.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 49 röster, snittbetyg 4,29