Daniel

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: I want him!!
Rek. länk: http://www.moviesbysms.net/?refid=161
Inlagd: 28 sep kl. 00:41
Läst: 13489 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 85 röster, snittbetyg 4,98
Jag hade sedan ett tag tillbaka varit ganska trött på mitt förhållande. Vi var vänner, visst, men inte så mycket mer än det...

Kom på mig själv med att allt oftare ligga i sängen på morgonen, och låta en hand glida ner mellan benen, först försiktigt och mjukt med ett fuktat finger, sedan hårdare och mer bestämt. Ett bra sätt att vakna, men det är inte alltid roligt att leka ensam.

Småtrött på jobbet också, livet kändes som det bara gick på som ett löpande band, med halvtråkiga, vardagliga och samma, samma, samma rutiner. Men så en dag berättade min chef att det skulle anställas en ny personal, Daniel.35 år, hade arbetat med liknande verksamhet innan. Alltid roligt med nya personer runtomkring sig, men jag tänkte inte mer på det hela.

Tills han kom.

Underbara ljust bruna ögon, smidig solbränd kropp och med ett leende...låter klyschigt, men jag vet inte hur jag skall beskriva honom på ett bättre sätt. Han gjorde mig totalt förvirrad, sexig, kåt och idiotiskt förälskad!

Det tog inte lång tid innan hans leenden riktades allt mer mot mig och våra sms började handla allt mer om personliga saker och sexuella hintar än om jobbet. Hur skall man annars tolka sådant som "Tänkte jobba sent ikväll med dig, är du villig?" när det faktiskt inte fanns ett dugg kvar att göra på arbetsplatsen.

Det gick ett tag och ingenting hände. Började tro att han hade tröttnat och jag skämdes helt ärligt ganska mycket inför min pojkvän. Visserligen hade vi vid det här laget separerat, men ändå. Och jag kunde inte sluta tänka på Daniel!

En dag var jag tvungen att arbeta över - på riktigt. Satt själv framför datorn i kontorslokalen som var allt annat än mysig och var ganska stressad över att hinna till deadline. Telefonen surrade till, ett sms. Daniel!

"Tänkte bara höra om mötet imorgon. Kl 12 el 14? Hoppas du har det mysigt på jobbet, kanske tittar förbi"

Eller hur! Kände hur irriterad jag blev, detta var mitt projekt och min deadline, men han behövde ju inte trycka ner mig i skiten!

Fast han var ju ändå inte helt fel...någonting hos honom gjorde mig så jäkla attraherad! Kände hur det ilade till där nere och hur min fitta fuktades. Tittade mig snabbt omkring...ingen var ju här ändå vid den här tiden, så vad faan, tänkte jag. Alltid mer spännande att leka själv på nytt ställe än hemma i sängen i alla fall...

Drog upp kjolen och lät trosorna falla till golvet, petade med en knyck in dem under skrivbordshutchen med foten.

Gud vad skönt det var. Kände mig med en gång så avslappnad och med särade ben lutade jag mig tillbaka i stolen. Jag lät fingrarna glida fram och tillbaka över klitoris och in i fittan för att fukta dem ytterligare. Fingrarna cirkulerade över mitt svullna kön och det började banka och pirra på ett igenkännande sätt.

Jag slickade mig om mina torra läppar, ville inte komma än!

Kastade en blick på skrivbordet. Pennor,nycklar till hissen, en ficklampa...den sistnämda fick duga i brist på annat. Jag var så våt nu att jag utan svårigheter kunde trycka in den i mitt kön som varm och villigt slöt sig runt skaftet på lampan. Med ena handen körde jag den hårt fram och tillbaka och med andra handen fortsatte jag att smeka mig själv. Hårdare och hårdare nu. Gnuggade hårt.

Hade vid det här laget ställt mig på golvet med ena foten på stolssitsen för att komma åt riktigt bra. Jag var så nära att komma att jag inte hörde hur hissdörren öppnades...

-Vilken tur att jag kom, hörde jag en röst mumla bakom mig, du ser ut att behöva hjälp.

Jag visste att det var Daniel, kände igen hans röst vid det här laget. Hade alltid trott att en sådan här situation skulle få mig att sjunka genom jorden, men konstigt nog blev jag bara ännu mera upphetsad, ännu mera kåt.

Hans hand, som hela min kropp och hud längtat så länge efter att få känna, snuddade försiktigt vid mitt nakna lår. Han ställde sig tryckt bakom mig och lät handen glida ner. Ficklampan lade han åt sidan och lät istället först två och, när han märkte hur våt jag redan var, fyra fingrar glida in i mig. Hans varma, torra manliga hand var så otroligt skön att känna inne i och runt om mig...

Daniel tryckte ned mig mot stolen, så jag blev sittandes med ryggen mot honom. Han snurrade runt mig och jag såg in i hans vackra ögon. Han log inte nu. Munnen var allvarlig och ögonen hade en fokus. Han var helt rakt igenom jävligt kåt. Och jag kunde ju inte säga något annat jag heller...

Ska vi gå någonstans, frågade han med tung röst, fast jag vet inte hur länge jag kan vänta. Har väntat på detta sedan...Daniels ord tystades av min kyss.
Jag kysste honom djupt och begärligt samtidigt som min hand letade sig nedåt. Hans kuk var verkligen hård!

Vi kastade av oss kläderna, stannade upp och skrattade mot varanda. Allt var så otroligt upphetsande men samtidigt helt emot vad vi borde göra. Tanken på detta fick mig att känna mig ännu kåtare och det började rinna till ordentligt nu.

Med hårda kraftiga stötar trängde Daniel in i mig samtidigt som han fingerpullade mig så skönt och det dröjde inte innan det gick för oss båda. Vi sjönk ned tillsammans på det kala kontorsgolvet och darrade lika mycket av sexet som av det faktum att vi äntligen gett oss hän.

Den vackraste mannen jag nånsin mött och vi fortsatte och fortsätter, även om vi numer båda har bytt arbetsplats och faktiskt är ett par, ha riktigt kåtsex.

Och mina trosor från den kvällen, ligger antagligen kvar under skrivbordshutchen...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 85 röster, snittbetyg 4,98