Sommarhuset

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Scs (scs@spray.se)
Rek. länk: http://www.moviesbysms.net/?refid=161
Inlagd: 22 sep kl. 23:26
Läst: 19219 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 128 röster, snittbetyg 5,13
Sommmarhuset

Det var en varm vecka i mitten av juli och jag hade varit några dagar hos min föräldrar i Småland och hälsat på. De hade just köpt en gammal gård och det fanns mycket där att laga och fixa med. Huset ligger som ”ändhållplats” efter vägen vilket innebär att man måste passera alla grannar på vägen upp dit. När jag kom på onsdagen vinkade jag till alla som jag såg efter vägen, jag brukar göra så när jag är ute på landet. Bland annat var det en tjej i 25-årsåldern som låg ute på en gräsmatta och solade.

Nåväl, förgående kväll hade mina föräldrar åkt in till stan för att tvätta och uträtta lite andra ärenden, de skulle inte hinna ut igen denna dag trodde de. Själv steg jag upp vid sju på morgongen och drog igång med gräsklippningen när det fortfarande var lite svalt. Gräsmattan var sto r och efter tre timmars intensivt klippande så var det äntligen klart. Svetten låg som en tjock hinna över hela kroppen och jag kände att det skulle vara skönt med en dusch. Till saken hör det att varmvattenberedaren är trasig så man får antingen duscha kallt eller koka upp vatten och skölja sig med. Jag bestämmde mig för att tappa upp vatten i några hinkar och låta det stå i solen för att i alla fall bli lite ljummet. Därefter drog jag igång trimmern och tog en varv runt gården. När jag var klar så kännde jag på vattnet som fortfarande var isande kallt.

Eftersom huset låg längst ut efter vägen, 500 m från närmaste granne, hade jag inte sett någon annan människa. Solen var riktigt varm nu och jag ställde fram en solstol på gaveln av huset. Därefter gick jag till klädstrecket och hängde upp overallen jag haft på mig tidigare, lika bra att hänga upp kallingarna också tänkte jag, de är ju helt genomblöta. Satte mig sedan ner i solstolen och kände solen smeka min nakna kropp. Lemmen reagerade ganska snart på att ha blivit utsläppt i frihet. Det var länge sedan den fick göra sitt jobb nu, det tog slut med tjejen här tidigare i våras. Med ett par drag över lemmen var han nästan upp i full storlek. Just som jag satt där och njöt som bäst hörde jag en kvinnoröst.

- Jasså, här sitter du och har det bra

Jag blev helt överrumplad men såg i alla fall att det var tjejen som låg och solade när jag kom. Lite förlägen fick jag fram ett hej samtidigt som jag försökte skyla min resta lem.

- Inte behöver du vara blyg för mig, sa hon då. Det är ju inte någon ny uppfinning du har där precis.
- Nää, sa jag och drog med tveksamhet undan handen från mitt skrev.
- Hej, Sara heter jag.
- Hej, Pelle.
- Jag bor i första huset efter vägen och jag har varit ute på en liten cykeltur. Tänkte att jag skulle åka upp och hälsa på de nya grannarna när jag ändå var ute och rörde på mig.
- Ja, det var ju ett väl valt tillfälle.
- Visst, sa hon med ett leende på läpparna.

Efter att vi pratat vidare en stund undrade hon om soffan var ledig.

- Känn dig som hemma, svarade jag då.

Hon drog nu av sig den lilla toppen hon haft på sig tidigare och fram tittade två välformade och fasta bröst. Därefter drog hon ner de små röda shortsen och till min glädje hade hon inget på sig under.

Min lem styvnade nu till i en rasande fart och värkte och ville leka.

Hon lade sig på rygg och jag kunde från solstolen se att hon nästan var helt renrakad med endast en liten välfriserad ljus tofs kvar ovanför springan.

Vi låg där en stund och pratade, med tiden gled samtalet in på allt mer på sex. Jag hörde att hon fick en annan andning och när jag tittade upp på henne så låg hon med ett finger inne i fittan som nu glänste av safterna. Även brösten var påverkade och vårtorna stog upp som hallon i mitten av vårtgårdarna,

Jag reste mig nu upp och satte mig till rätta mellan hennes ben som hon nu villigt särade på. Väl framme med tungan drog jag några drag på insidan av låren för att reta henne lite. Då började hon kvida och bad att jag skulle slicka hennes fitta. Efter några minuters stimulering med tungan och fingrarna kom hon så i en lång utdragen orgasm som fick henne att skaka som ett asplöv. När vågorn av orgasmen hade svallat ut bad hon mig att komma fram med kuken så att hon kunde suga den. Med kuken inne i hennes gudomliga mun och blicken på hennes ljuvliga kropp kände jag ganska snart att det var dags att lätta på trycket. När hon kände att det började närma sig drog hon ut kuken ur munnen och lät den stå fritt i solkenet utan minsta beröring, därefter sa hon.

- Jag vill att du knullar min fitta bakifrån och sprutar över min rygg.

Därpå ställde jag henne upp så att hon lutade sig mot soffan och riktigt svankade mot mig. Detta kan inte hålla länge tänkte jag, samtidigt som jag riktade in mig på hennes helt blöta skåra och sakta trängde in i henne. Redan efter ett några stötar skrek hon ut sin orgasm så att fågarna lyft från träden med ett vilt flaxande. När hennes orgasm hade ebbat ut kom jag och sköt ut min sats över hennes rygg och ända upp till huvudet.

Vi gick för att tvätta oss i vattnet som nu hade blivit ljummet. Efter en mycket noggrann rengöring av det heligaste organet kom jag ännu en gång, nu i hennes mun.

Efter en liten middag var det dags för henne att cykla hem men hon undrade om jag inte ville med och ”bada” någon dag...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 128 röster, snittbetyg 5,13