Födelsedagspresenten

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Sanna
Rek. länk: http://www.vuxennovell.se
Inlagd: 9 sep kl. 10:43
Läst: 18514 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 170 röster, snittbetyg 5,34
I dag fyller Sigge år, Hans tjej Mona har förberett en överraskning till honom. När han kommer hem efter dagens arbete möts han i dörren av sin sexiga tjej, hon har bara på sig en bh som går att knyta upp fram och ett par sexiga trosor som hör till. Det är en present från honom till hennes födelsedag. Hon tar honom i handen och leder in honom i badrummet, där har hon tänt massa ljus och startat upp ett varmt bubbelbad. Hon klär sakta av honom och smeker stillsamt hans kropp innan hon säger till om att han ska gå ned i vattnet. När han sitter i badet kommer hon in med ett glas väl kylt vin som hon ger till Sigge.

När han suttit och njutigt en stund tycker han sig höra röster ute i hallen, han skärper öronen för att höra men bubblandet från badkaret dränker ljuden. Så när hon kommer tillbaka frågar han vem det var hon pratade med och fick svaret att det var nog bara radion du hörde. Hon sätter sig på kanten och börjar tvätta hans kropp, hon smeker honom på alla upphetsande sätt hon kan. När hon märker att hans kuk reser sig så säger hon till honom att stiga upp.

Hon drar in honom i sovrummet och slänger kull honom på sängen, när han väl ligger på passar hon på att plocka fram handklovar som hon använder till att sätta fast både händer och fötter på honom. Nu kan han inte röra en fena, då börjar hon suga hans kuk samtidigt som hon smeker hans pung. Sen reser hon sig upp och smeker eggande sig själv.

Då helt plötsligt kliver det fram en annan tjej från ingenstans och går fram till Mona och börjar smeka henne, den nya tjejen kysser Monas bröst och smeker henne ner mot fittan. Dom står där och smeker varandra och stönar njutningsfullt, där på sängen ligger Sigge och är så kåt att han kan spricka, han skulle verkligen vilja ha händerna fria så han kan runka lite när han tittar på denna fantastiska syn.

Tjejerna ser hans jobbiga situation och kommer fram till honom. Mona sätter sig över hans ansikte så att han ska slicka henne, han börjar med det och känner att hon är ordentligt kåt. Helt plötsligt känner han varma läppar runt sin stora kuk. Den andra tjejen har börjat suga och runka honom, han blir riktigt paff eftersom Mona är väldigt svartsjuk i vanliga fall. Han ser hur Monas händer sträcker sig mot tjejens bröst och börjar massera. Efter en stund byter tjejerna plats och Mona sätter sig gränsle över Sigge han känner hur kuken halkar in i hennes våta, heta fitta. Den främmande tjejens fitta är välrakad så det är lätt att slicka henne, hon är väldigt våt och svullen. Han behöver inte slicka länge förrän son skriker av vällust hon kommer i en jätteorgasm. Mona rider honom som hon aldrig gjort tidigare, han är så nära nu, hon fortsätter att rida tills de båda får orgasm och han fyller hennes fitta med sperma.

Alla lägger sig för att hämta andan då det plötsligt kliver in en helt främmande naken man med ståkuk i rummet.

Han går fram och börjar smeka Monas bröst, Sigge känner att han blir svartsjuk, men tycker samtidigt att det ser sexigt ut med en främlings stora händer på Monas toppiga bröst. Det börjar rycka i kuken igen och ganska snart så står den i sin fulla prakt.

Då börjar den främmande tjejen att suga kuken på den andra mannen. Mona lägger sig under och börjar slicka henne, Sigge älskar synen av dessa 3 som eggar varandra. Efter ett tag så reser Mona sig upp och ställer sig så att den främmande mannen kan ta henne bakifrån, Sigge tittar trånsjukt på när hans tjej blir påsatt av en stor kuk som inte är hans egen. Den andra tjejen kryper in under Mona så att de kan slicka varandra, så håller dom på en god stund och Sigge är i upplösningstillstånd han vill också vara med. Då kommer Mona upp och sätter sig på honom och för in hans kuk i henne och börjar rida den andra tjejen ställer sig över hans ansikte än en gång så att han får slicka, så kommer killen upp bakom Mona och börjar trycka sin kuk mot Monas bakre hål. Sigge känner när den stora kuken åker in i fittan deras kukar gnids mot varandra med bara en tunn vägg mellan. Tjejen över hans ansikte får en ny orgasm och drar sig undan. Mona rider Sigge och stönar den stora kuken i hennes bak åker snabbare och snabbare ut och in, hennes bröst hoppar framför Sigges ögon. Han känner att han inte klarar mer utan släpper i väg en jättesats rakt upp i fittan.

Det går för Mona också. Den andra killen drar ut sin kuk och lägger en sats på Monas rygg.

Sigge kände att detta var den bästa födelsedag han någonsin haft.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 170 röster, snittbetyg 5,34