Min önskan om att bli dominerad blev hans önskan om att få ha analsex..

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kristina
Rek. länk: http://www.smsporrfilm.eu
Inlagd: 17 aug kl. 21:35
Läst: 15705 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 71 röster, snittbetyg 5,20
Jag minns hur allting började. Det började med en önskan att bli förödmjukad. En längtan efter den svidande känsla man vet infinner sig efter ett slag eller ett hårt ord. Det var vad jag var van vid, så självklart hade det blivit något jag behövde.
Mobbad större delen av mitt liv, försummad, utnyttjad, hånad...var det konstigt att jag sökte hänsynslöshet i din kärlek? Var det konstigt att jag ville se dig le åt mina tårar då och då?
Du var inte speciellt intresserad av att förödmjuka mig. Du älskade mig, och jag dig. Du hade svårt att förstå hur jag kunde älska dig och älska din kärlek till mig, och samtidigt ha begär efter att må dåligt under din påverkan.
Jag minns att jag medvetet gjorde allt för att du skulle bli arg på mig, allt för att ditt tålamod skulle brista och du skulle visa upp din dominanta, argsinta sida. Jag struntade i att diska trots att det var min tur, jag slasade runt i mjukisbyxor hela dagarna, jag skrattade inte åt något av dina skämt. I början tänkte du nog inte på det, du var alltid så full av tålamod och förståelse. Men efter ett tag började jag se något i dina ögon som liknade återhållen ilska. Som en gnista, långt där inne, en gnista du gjorde allt för att kväva med din kärlek till mig.
En dag hade jag lovat dig att göra matlådan till ditt jobb dagen därpå. Jag hade varit hemma hela dagen och haft all tid i världen på mig. Men jag struntade i det, utan ägnade lojt timmarna framför teven. När du kom hem gick du direkt ut i köket och såg tveksam ut. Du frågade mig om jag hade lagat mat. Jag svarade som det var, att nej, det hade jag inte hunnit. Du bet ihop käkarna, knöt nävarna (men skyndade dig att stoppa ner händerna i fickorna när du såg att jag iakttog dig). Sedan gick du snabbt in i sovrummet. Jag gick tillbaka till vardagsrummet och skulle precis besviket lägga mig på soffan igen.
Då plötsligt var du bakom mig, grep tag i mina båda handleder och höll dem i ett fast grepp bakom min rygg. Du surrade något runt dem, ett skärp kanske? Jag kunde inte se något för lika snabbt som du hade surrat handlederna hade jag plötsligt en ögonbindel för ögonen.
- Älskling, vad gör du? mumlade jag, alltför medveten om vad du gjorde. Genast kände jag hur det började pirra mellan benen och hur kåtsafterna började rinna till.
- Varför envisas du med att jävlas med mig hela jävla tiden? morrade du i mitt öra. Jag rös av beröringen och dina hårda ord.
Dina ord var inte det enda på dig som var hårt. Din kuk låg fortfarande bakom både jeans och kalsonger, men ändå kände jag den stenhårt mot ena skinkan. Det flimrade framför ögonen på mig, jag blev matt i knävecken av upphetsning.
- Förlåt mig, sa jag tveksamt. Jag ville ju inte att du skulle sluta med behandlingen.
Som tur var verkade du inte ha några planer på att sluta. Istället grep du hårt om min nacke, lät naglarna borra sig in i huden, hårt, hänsynslöst. Jag flämtade till.
- Det här är sista gången du går emot mig i någonting, fattar du det? sa du med eftertryck.
Jag nickade, oförmögen att få fram ett enda ord. Då lät du ena handen vara kvar runt min nacke. Den andra handen använde du till att knäppa upp mina jeans. Jag kved lite, väl medveten om att mina egna safter hade gjort mina trosor pinsamt blöta. Du märkte det också, när du stack ner handen innanför trosorna. Du skrattade lite hånfullt i mitt öra och nafsade mig ömt på halsen.
- Blir du verkligen kåt av att någon har makten över dig? sa du hänfört.
- Mm..., svarade jag generat.
Du verkade fundera ett tag, för du blev tyst en lång stund. Sedan slet du av mig byxorna och trosorna med händerna. Även om jag hade velat hindra dig (vilket jag inte ville) så hade du surrat mina händer så hårt att jag aldrig hade kunnat göra något åt din burdusa behandling.
Du gick ner på knä framför mig, särade mina blygdläppar och började suga i dig av alla mina safter. Jag stönade högt och pressade mitt underliv mot ditt ansikte. Du sörplade högljutt, som för att få mig att förstå hur kåt jag hade blivit av din dominanta uppvisning. Det ilade i hela kroppen när du slickade mig i långa, vana drag. Med jämna mellanrum bytte du taktik, ibland lät du tungan virvla snabbt runt klittan, ibland stack du den ut och in i fittan, djupt, så att jag skulle bli ännu mer sugen på din kuk. Ganska snart kände jag att jag var nära att komma.
- Jag kommer nu älskling, viskade jag och spände hela kroppen.
Då drog du dig undan. Jag kommer aldrig att glömma känslan av total besvikelse och desperation som sköljde över mig istället för den förväntade orgasmvågen.
- Men! utbrast jag.
- Håll käften! vrålade du och lät en örfil landa på min vänstra kind. Hur många gånger har inte du låtit mig hoppas en massa för att sedan ta tillbaka allt? Nu vet du hur det känns, slyna!
Jag flämtade, både av besvikelse och upphetsning. Du var tydligen fast besluten att låta mig lida. Det gillade jag.
- Det är min tur att njuta nu, sa du och log. Jag kunde inte se dig le, men jag visste att du gjorde det, jag kunde höra det på din röst.
Jag undrade vad du skulle göra härnäst. Hela jag var spänd som en pilbågssträng. En del av mig började tänka att det här faktiskt var lite läskigt och inte lika kul längre. Varför blev du aldrig ditt vanliga, gulliga jag igen? Jag log nervöst och sänkte huvudet. Plötsligt kände jag mig naken inför dina ögon.
- Du ville bli dominerad, viskade du och gick runt mig, sakta, varv på varv, som en tiger på jakt. Då ska du få bli dominerad...
När du var bakom mig lät du plötsligt två fingrar glida in mellan mina skinkor. Du körde upp dem i min stjärt, hårt och abrupt. Jag kved till, för det var verkligen inte skönt. Det sved jättemycket. Du skrattade högt och tröck in ett finger till, sedan ännu ett. Jag pep av smärtan och försökte vrida mig bort ifrån dig, men du höll mig i ett stadigt grepp med den andra armen.
- Jag vet vad du tycker om, sötnos, sa du. Du tycker om när man smeker dina bröst med tungan, när man kysser dina öron lätt, lätt, fjäderlätt, när man viskar till dig att du är en slyna som inte förtjänar något annat än dålig behandling, när man kommer i din mun...
Jag grimaserade lite. Dina fingrar kändes som stålspjut i mitt inre, och jag kunde inte komma ifrån känslan hur jag än försökte. Det var en overklig känsla.
- Och jag vet vad du inte tycker om, fortsatte du.
Jag frös till is av dina ord, för nu visste jag vad det var du var ute efter. Du ville äga min stjärt, något du aldrig hade fått göra förut. Du hade redan tagit över den med dina fingrar, men hur ont skulle det inte göra när din mer än tjugo centimeter långa kuk trängde in där? Jag skakade snabbt på huvudet och bet mig i läppen.
- Du får inte...du, du...
- Får inte vad? Ta det som är mitt? Vi bor ihop, och du har förnedrat mig tillräckligt. Nu är det min tur att förnedra dig.
Du lyfte plötsligt upp mig, lika lätt som om jag hade varit ett paket mjölk. Du bar mig ett par meter och sedan släppte du ner mig på vardagsrumssoffan. Jag slog i armen i vardagsrumsbordet, det gjorde ruskigt ont och skulle säkert lämna ett blåmärke, men du verkade inte bry dig. Tvärtom suckade du lite, som om du blivit besviken över att skadorna inte blev värre än så.
Jag hade kunnat resa mig upp ur soffan, jag var ju trots allt inte bunden kring fötterna. Men någonting fick mig att ligga kvar. Antagligen vetskapen om att det inte var lönt att streta emot. Jag var i ditt våld nu och du skulle inte bara låta mig fly.
Jag hörde hur du knäppte upp byxorna och lät dem falla till golvet. Sedan måste du ha tagit av dig kalsongerna också, för en stund senare kände jag din hårda kuk mot mina skinkor. Jag låg platt på mage i soffan, det var en ganska obekväm ställning, särskilt med händerna bundna bakom ryggen.
Jag hörde att du började bli upphetsad nu, för din andhämtning lät konstig och ryckig, ungefär som om du hade sprungit en bit. Jag kunde känna hur ditt ollon lämnade små blöta spår på min stjärt. Aldrig hade jag upplevt dig så kåt och hård.
- Jag tar dig nu, sa du enkelt. Bit ihop bara och tänk på något annat om det gör för ont. För något glidmedel kan du glömma.
Jag trodde inte att det skulle göra så ont, dina fingrar hade ju trots allt värmt upp mig. Oj, vad fel jag hade. När du sakta började pressa dig in var jag tvungen att bita i soffkarmen för att inte skrika rakt ut. Tårar rann ur mina ögon och klibbade fast på insidan av ögonbindeln.
- Så ja...viskade du och stötte djupare och djupare in. Mmm, fan va skön du är när du inte vill älskling...
Du höll händerna hårt om mina höfter och grävde dig in i min lilla stjärt. Jag såg nästan rött av smärtan och jag grät ljudligt nu. Kunde inte hålla tillbaka längre. Tyvärr verkade det bara göra dig mer upphetsad, för du fortsatte din grymma lek.
- Ååå du anar inte hur länge jag har velat förnedra dig på det här sättet gumman, sa du och lutade dig över mig och kysste mig på huvudet. Ditt lilla stjärthål är så härligt lent och fint, det välkomnar mig verkligen...hur känns det att din kropp tar emot mig fastän du inte vill det?
Dina ord sved nästan lika mycket som din kuk i min stjärt, och jag var stum av smärtan. Du hade inte väntat dig något svar utan återgick till att stöta korta, hårda stötar. För varje stöt stönade du rakt ut, som ett djur som längtat efter något länge och äntligen fått det. Till slut låg jag likgiltig, som en urkramad disktrasa. Orkade inte streta emot, gråta eller känna något längre. Men plötsligt slutade du.
- Åå älskling, jag står faktiskt inte ut med att se dig så här, sa du. Jag blir så avundsjuk...jag vill ju också ha något hårt i stjärten förstår du väl.
Jag rynkade pannan innanför ögonbindeln. Nej, jag förstod ingenting. Vad menade du?
Du gick ut ur rummet och kom tillbaka efter ett tag. Du tog av mig ögonbindeln, knöt upp skärpet och visade mig vad du hade hämtat. En buttplugg. Jag tittade oförstående på den, begrep ingenting alls.
- Det skulle vara så skönt om du kunde ge mig den här, viskade du och såg mig i ögonen. Din blick var kåt och längtande, jag kunde inte säga nej, för nu förstod jag vad du menade.
Jag tog tveksamt buttpluggen i händerna. Du ställde dig på alla fyra i soffan med stjärten mot mig. Jag kände mig onekligen lite fånig, men jag hade ändå bestämt mig för att göra som du ville.
Jag spottade lite på buttpluggen, för jag tänkte att trots den smärta du precis hade åsamkat mig ville jag inte göra detsamma mot dig. Jag var trots allt fortfarande den undergivna. Sedan särade jag lite på dina skinkor och lät pluggen glida in i din stjärt. Du grep hårt i soffkarmen med händerna och lät mig förstå hur skönt det var för dig genom att flämta och stöna för varje centimeter den försvann in i ditt stjärthål. Jag rodnade våldsamt, men kände samtidigt hur det började pirra i fittan igen. Jag hade upptäckt många nya fetischer på sistone, men det här hade jag aldrig anat.
- Fan vad skönt du gör det för mig sötnos, det är så härligt att vara uppfylld med hjälp av dig. Dra den in och ut några gånger.
Jag gjorde som du sa, lät buttpluggen glida ut och in och sedan ut och in igen. Du gjorde motjuck med stjärten och kved av njutning samtidigt. Men plötsligt slutade du, vände dig om, fortfarande med pluggen i stjärten och la dig på rygg i soffan.
- Mmm, nu är den långt inne i min stjärt älskling, sa du och log mot mig. Får jag vara det i din stjärt också?
Jag bleknade lite, men nickade till slut. Antagligen skulle det inte göra lika ont nu när du redan hade varit inne i mig en stund. Jag tittade på din kuk som stod som ett spjut rakt upp i luften. Den rörde sig inte ens, utan var riktigt stenhård. Att tro att det inte skulle kännas något var naivt. Jag gick fram till dig och ställde mig ovanför dig i soffan. Sedan sänkte jag mig långsamt ner över din kuk, tills den tröck mot mitt stjärthål. Den här gången krävdes det inte mycket för att du skulle börja sjunka in i mig. Jag hade ju trots allt redan blivit tagen där en gång redan. Jag kved lite, det var fortfarande långt ifrån skönt, men gjorde åtminstone inte lika ont längre. Och ditt ansikte, fullt av njutning, fick mig att glömma min egen smärta. Jag bestämde mig för att gå in för att göra det skönt för dig.
Sakta började jag röra mig upp och ner på din stora kuk, ända ut till ollonets spets och sedan in igen. Sedan varvade jag med små, snabba juck upp och ner.
- Ååå älskling, fan vad skönt, när du gör så där trycker du in pluggen längre i min stjärt, det ilar så skönt i hela kroppen.
Du pratade osammanhängande av kåtheten och jag förstod egentligen inte varför du brydde dig om att prata överhuvudtaget. Men dina ord eggade mig och fick mig att rida din kuk snabbare och snabbare. Du blundade och höll om mina höfter med händerna. Då och då stönade du högt och bet dig i läppen. Ibland tittade du upp för att iaktta mig rida din kuk i mitt stjärthål. Efter bara ett par minuter visste jag att du skulle komma. Du såg mig djupt in i ögonen och viskade, knappt hörbart:
- Åå gumman, jag, nu, åh...åh gud!!
Dina fingrar borrade sig in i min midja och dina stötar in i min stjärt blev vildare och snabbare samtidigt som jag kände hur du hårdnade lite till. Du tömde dig i mitt stjärthål i långa, sköna drag. Jag fortsatte rida dig tills jag var säker på att varje droppe var tömd, sedan klev jag av din kuk och iakttog dig där du låg. Du såg ut som ett litet barn, oskyldig, hjälplös och lycklig. Du log mot mig och kisade lite. Sedan slöt du ögonen och somnade på bara någon minut i soffan, samtidigt som din kuk slaknade. Det verkade inte som om du ville att jag skulle ta bort buttpluggen så jag lät den sitta kvar, satte mig bredvid dig, la upp dina ben i mitt knä och tittade på ett avsnitt av Desperate Housewives.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 71 röster, snittbetyg 5,20