Med sug i blicken - första gången

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Swallow (hkees@yahoo.com)
Rek. länk: http://www.smsporrfilm.eu
Inlagd: 14 aug kl. 22:27
Läst: 12084 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 4,90
Med sug i blick

Visst är det konstigt med fantasier. Det är hopplöst att ens spekulera i var de kommer ifrån. Några av mina starkaste sexuella fantasier handlar om kuksugning. Kanske för att jag tycker det är något av det skönaste man som kille kan utsättas för, kanske för att jag levt mig in i tjejens roll lite väl mycket när jag sett porrfilmer. Hur som helst, för några år sedan insåg jag att jag, trots att jag skäms en del för mina tankar, skulle kunna göra verklighet av dem.

Internet ger en ju möjligheten att dela sina fantasier med likasinnade, men utan att ”komma ut” med dessa. Efter flera månaders sökande via kontaktannonser hade jag, vad det verkade, äntligen träffat rätt. Jag hade hittat en sambokille som inte visste något bättre än att bli sugen, allra helst ville han också få komma i munnen. Dessvärre var hans sambo inte lika förtjust i kuksugning, och att ta satsen i munnen var inte att tänka på. Jag hade testat att smaka på min egna sats. Jag kan inte säga att jag gillade det, men själva tanken på att känna en svullen lem spruta rätt in i munnen var ändå otroligt upphetsande.

Vi hade mejlat fram och tillbaka en massa gånger och det framstod som allt mer tydligt att vi svarade otroligt väl mot varandras behov. Han var och levde som hetero, liksom jag, men gjorde inte stor sak av om en kille eller tjej sög. Dessutom gjorde känslan av att den som sög verkligen tyckte om detta honom alldeles oerhört kåt, vilket i sin tur lockade mig lika mycket. Han ville gärna se sitt ollon svullna i min mun och jag eggades av att han ville se mig njuta av att smaka på honom.

Till slut bestämde vi oss för att ses. Han hette Göran och bodde på Kungsholmen i Stockholm, så det var bara några tunnelbanestationer bort. I ett av de sista mejlen han skickade innan vi skulle ses skickade han med några nytagna bilder av sin erigerade kuk och avslutade med orden ”här några foton av det du snart ska få känna pumpa in sats i din mun”. Perfekt! Jag tyckte verkligen om det jag såg. Kuken såg ut att svara väl mot det rätt tilltagna mått han uppgett. Kuken var en bit över medel i längd, rätt så grov och med ett rätt så stort och sprängfyllt ollon. Kuken böjde svagt uppåt, en aning åt vänster, och hade en ska vi säga svullen köl och kransades av några välfyllda ådror. Ett utseende på organet som verkligen föll mig i smaken.

Så var dagen inne. Äntligen skulle det bli av. Hela kroppen pirrade. Redan på tunnelbanan kände jag hur händerna darrade och blev kalla. Det var massor av tankar som for genom mitt huvud. Vill jag verkligen detta? Är det inte bara en förbjuden fantasi som ska stanna vid just det. Var mannen den han hade utgett sig för? Kunde jag lita på honom? Kunde jag lita på friskheten? Dessutom kände jag en oro för att kanske inte tycka om detta, när det kom till kritan.

Till slut stod jag ändå utanför hans lägenhet. I ren paranoia såg jag mig oroligt omkring och tvekade i sekunder som kändes som minuter innan jag ringde på dörren. Tystnad. Efter en liten stund hörde jag ett svagt slammer och steg som närmade sig. Dörren öppnades och en man visade sig, aningen längre än jag, lite mer mage fast utan att vara fet, kortsnaggad och med ett trevligt, men lite förläget ansikte. Han såg vardaglig ut, sympatisk utan att kunna sägas vara varken snygg eller ful. Han bar en ljusblå urtvättad t-shirt och ett par vita boxershorts av bomull.
- Jaha, välkommen in då, inledde han trevande.
- Tack, sa jag. Han stängde dörren och vred om låset.
- Ja, du kan hänga av dig här, om du vill.
Jag tog av mig skorna och hängde av mig jackan.
- Vi kan ju gå in här, sa Göran.
Det kändes i detta läget allt annat än upphetsat. Vi verkade båda rätt förlägna och tafatta, vilket på sitt sätt ingav en trygghetskänsla. Göran mumlade något om att detta inte var något han brukade göra, när vi gick in i ett sparsamt möblerat vardagsrum. En icebreaker. Vi var redan förbi småpratet, något jag oroat mig lite för. Jag ville ju bara testa att suga, inte bli kompis med föremålet för min fantasi. Han tycktes tänka i samma banor.
- Ja… äsch vi sätter väl igång direkt, eller, undrade Göran, och jag höll med med en snabb nick.
Göran satte sig på en pall framför tevesoffan, men reste sig upp med ett lite förvirrat leende och klev ur sina underkläder innan han satte sig igen, lite bredbent. Sedan hasade han fram några centimeter så att hela paketet var i höjd med pallkanten.
- Det är väl bara att ta för sig då, sa han nästan ursäktande.
Hans kuk hängde ner framför en ganska stor pung. Kuken var väl inte stor, men det syntes ändå att den inte var helt avslappnad.

Utan att riktigt veta vad som förväntades av mig så gick jag ned på knä och hasade mig fram så att jag satt bara någon decimeter ifrån kuken. Redan det närmre än jag någonsin varit en manskuk. Jag tittade på hans snopp och bestämde mig för att röra vid den med min hand. Jag lyfte den lite, granskade från vänster, från höger, underifrån. Förhuden täckte nästan hela ollonet. Jag drog försiktigt tillbaka lite och böjde mig närmre. Jag såg att Göran tittade på mig, allvarlig men förväntansfull, så jag stack ut tungan så att jag snuddade vid ollonet med spetsen. Kuken ryckte omedelbart till och Göran flämtade. Jag pussade på det nu lite mer blottade ollonet och lät tungan hastigt leka lite försiktigt över det. Nya flämtningar och ryck. Jag drog mig tillbaka och fortsatte att försiktigt spela över skaftet med fingrarna samtidigt som jag tittade på kuken. Minsann, hade den inte växt lite och höjt sig från pungen!

Jag drog tillbaka förhuden ännu mer, nästan hela vägen tillbaka till ollonets kant, och då tittade en liten klar droppe fram.
- Jag har nog ganska mycket försats, flämtade Göran.
Jag tittade upp på honom och mötte hans blick för första gången sen jag påbörjat min behanding. Samtidigt drog jag bak förhuden helt och slickade mycket långsamt i mig den växande droppen, som nu hade börjat rinna nedåt. Han ryckte till igen. Det smakade salt, men inte alls som sperma, utan betydligt bättre. Nu när ollonet var blottat kände jag också hans kukdoft. Det luktade frän kåthet och jag började nu släppa de flesta av mina oroliga tankar.

Återigen mötte jag Görans blick, och med öppen mun lät jag hans ollon komma allt närmre. Långsamt, långsamt så såg jag till att hela hans ollon var inne i munnen innan jag äntligen omslöt det med mina läppar. Vilken känsla, och vilken suck från Göran! Han nästan kastade huvudet bakåt och stönade till samtidigt som kuken ryckte till igen.

Nu började jag suga honom, varligt och inkännande. Jag öppnade munnen och tog långsamt in en bit in på skaftet och drog mig ut halvvägs samtidigt som jag sög. Det kändes hur kuken växte i min mun. Den blev längre, skaftet hårdnade och inte minst ollonet fylldes till nästan dubbla storleken. Vilken underbar känsla denna förändring var! Jag njöt mer än jag för bara en minut sen hade vågat hoppas på.

Att Göran kommit över blygheten gick inte heller att at miste på. Han tittade nu nyfiket och begärande på hur hans allt mer resliga kuk blev behandlad.
- Åh, så skönt du suger mig. Mmm…. Så…
Det tog inte lång stund innan det var Göran som hade tagit över taktpinnen, bokstavligt talat. Han tog tag om roten för att hålla kuken på plats för min lekande mun och tunga och masserade samtidigt försiktigt pungen.
- Jag ställer mig upp, det är fantastiskt skönt det här, sa Göran och reste sig hastigt.
Jag följde genast efter och sög in ollonet i min salivfyllda mun med ett slurpande ljud. Efter en stunds sugande, ibland djupare, ibland mest kring ollonet (det verkade han gilla bäst, liksom jag, och det var faktiskt något vi skrivits om redan innan), började flämtningarna komma tätare.
- -Ta det lite försiktigt nu en stund, bad han.
Jag slutade suga och tog tag om hans kuk och slickade lite försiktigt på den. Så höll jag på en stund. Han gillade det han såg, men tycktes ändå få en lite lugnare andhämtning.
-Okej, sug kuken igen. Sug på den!
Jag gapade för att få in ollonet i munnen. Han började nu jucka. Först försiktigt, men sen allt djupare och kraftfullt. Till slut var det nästan ända bak i halsen, eggande, men samtidigt på gränsen till vad jag klarade utan att det blev obehagligt. Ändå var det några centimeter kvar. Han var ändå hänsynsfull i sin iver och stötte inte in den mer än vad jag klarade.

Rätt snart så slutade han och tog tag om kukroten och stannade rörelsen med bara toppen av kuken kvar i min mun.
- Gapa ordentligt.
Jag gjorde som han sa varpå han började daska kuken mot kanterna av munnen och mot min tunga. Han bad mig suga igen och under någon minut varvade jag sugandet med hans daskande av kuken i min mun. Att Göran tagit över kommandot nu eggade mig nåt vansinnigt.
- Sug in mitt ollon nu, suuuug..
- Så här, frågade jag?
- Jaaaaa, djupare. Suuug, ja, så, sköööönt.
- Mmmhmm, stönade jag av vällust..
- Se på mig, uppmanade Göran.
- Mmmmhh…
- Du gillar det va? Du tycker om att suga min kuk?
- Mhhhh, ja-ah…
- Jag ska belöna dig snart, snart så…. Vill du det? Vill du smaka på nåt gott?
- Jaaah..stönade jag, fortfarande med kuken i min öppna mun.
- Då ska du snart få smaka sats.
Göran började nu för första gången att runka sin kuk. Han höll tag strax bakom ollonet och runkade kuken som fortfarande var inne i min mun.
- Mmmmmh. Öppna upp ordentligt nu. Öppna munnen. Jag lydde omedelbart.
Göran runkade nu ogenerat och intensivt. Lätt framåtböjd detaljstuderade han sitt svullna ollon som omväxlande syntes, omväxlande doldes av mina läppar…
- Åh det ska bli härligt att spruta din mun full, sa han.
Jag kände hur kuken styvnade ytterligare. Till och med ollonet kändes hårt.
- Gapa nu, åh sträck ut din tunga, bad han.
Rusig av lust och förväntan gjorde jag som Göran sa.
- Mhh, nu kommer jag snart flämtade Göran
- Gör det, fick jag fram. Spruta i min mun!
- Sväljer du, du måste svälja?
- Ahh…..gärna, försökte jag säga trots att jag knappt hade utrymme till det.
- Åh… du ska få… se på mig
Jag tittade på Göran som nu svettades på den rynkade pannan. Jag sträckte ut tungan så mycket jag kunde och jag kände hur han runkade allt snabbare. Plötsligt slutade han och tryckte istället ollonet hårt ned mot tungan.
- Nu….nuuuuuuu, skrek han, och jag kände en varm stråle fara in mot gommen.
Och ännu en. Det hann säkert komma en fem, sex sprut som jag kände av, de sista mot kinderna, innan han drog ut kuken. En överraskande sista stråle landade på mina läppar. Jag tittade upp mot Göran, strök pekfingret mot hakan och drog av sperman mot insidan av underläppen.
- Vänta, sa Göran, får jag se…
Nyfiket böjde han sig lite ned för att se vart hans sprut tagit vägen. Jag gapade lite större så att han kunde se. Jag kände att det var rätt mycket. Hade jag flinat till så hade det runnit ut i mungiporna.
- Svälj nu, bad Göran och jag gjorde som han sade.
Hur det smakade? Ja säg det. Det var inte så farligt, lite salt. Kanske för att nästan inget kommit utanför. Jag anade en lite frän doft precis innan, men det var allt.
- Mmmmmm, sa jag, och det syntes att Göran gillade det.
En sista droppe tittade fram på hans nu krympande ollon som jag snabbt sög in i munnen igen. Oj, oj, oj, sa Göran och skakade på huvudet. Vi började bli förlägna igen.

Om det blev fler gånger? Ja, vad tror du? ;-)
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 4,90