Sommarkväll hos Sara och hennes kille

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Abby (frankston@passagen.se)
Rek. länk: http://www.sexkamrat.com
Inlagd: 13 dec kl. 14:54
Läst: 28674 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 5,59
Hemma hos Sara..fortsättning.
Efter min härliga kärleksstund med Sara, låg vi och bara hade det mysigt… Jag kände mig så nöjd över att jag kunde skänka henne en orgasm, även om jag vill ha mer…mycket mer… Min mus bultade fortfarande av upphetsning, och jag skulle inte neka Sara att åter slicka mig, det var ju så gott! Jag hade haft en helt annorlunda njutning med henne, än vad jag haft tillsammans med någon kille, men samtidigt så älskade jag ju att känna en styv lem sakta glida in i mig…. Jag såg på Sara och sa:
- Vill du igen?
- Ja, absolut!
- Bara koppla av, jag vill smeka och smaka dig igen! Sa jag.
- Jag har massageolja, vill du prova det? Frågade Sara Det står där borta, sa hon och pekade.
Snabbt gled jag av henne, och gick efter oljan, jag öppnade den och luktade på den, den luktade gott, lite kryddigt, lite sött, mycket sexigt på något sätt…. Detta blir spännande!
Jag bad Sara lägga sig på mage, och jag tog lite olja i mina händer, gnuggade in oljan ordentligt, för att den skulle bli varm, och började sedan med mjuka svepande rörelser gnida ut oljan över hennes rygg. Från nacken, ut över skuldrorna, ner längs sidorna, jag nuddade hennes härliga bröst på sidorna, upp igen på ryggen… Jag arbetade mig sakta neråt, närmade mig hennes läckra rumpa, den var så inbjudande! Jag tog allt mer olja i mina händer och fortsatte längs hennes runda höfter, längs låren, följde benen ända ner till fötterna. Omsorgsfullt gned jag in hennes fötter, innan jag vände uppåt längs benen igen. Jag lär min händer massera insidan av hennes lår, och Saras ner gled brett isär, hon putade med rumpan, och blottade hennes läckra, släta, våta mus… Jag vill smaka henne, men jag var inte färdig än! Jag tog mer olja i mina händer och smörjde över hennes rygg, nu glänste hon av den sexiga oljan! Sakta lät jag mina bröst glida mot hennes rygg, jag gled ända från hennes nacke och ner över ryggen till hennes mjuka rumpa, det kändes underbart! Mina mjuka bröst trycktes mot Saras rygg, jag gled upp och ner och bara njöt av det!
Plötsligt kände jag en hand på min rumpa, det var inte Saras! Jag stelnade till, när Sara märkte det, sa hon:
- Det är min kille som kommit hem, hörde du inte honom?
Det hade jag inte gjort, jag var ju så upptagen av att njuta av Saras kropp! Jag såg upp mot honom, rodnande, han var jättesnygg, blond, solbränd, lagom välbyggd, hon hade verkligen en stilig kille! Han hade bara ett par shorts på sig, med en spännande bula….
- Hej, Roger heter jag, jag hoppas jag inte skrämde dig! Sara och jag har pratat om att få dela en tjej, och när jag såg dig och henne, kunde jag inte hålla mina fingrar i styr… Du är jättefin!
- Får han vara med..? frågade Sara.
Jag var nu så upphetsad, och dessutom ville jag gärna prova att ha med en kille, så….
- Ja …. Stönade jag. J
Jag fortsatte att smeka gnida mig mot Sara, och den kraftiga handen på min bak började smeka mig, det var så upphetsande, så läckert, och jag kände hur det bultade i min kåtsvullna mus, hon väntade sig mer! Rogers sträckte sig efter massageoljan, och snart kände jag hans valkiga händer glida in oljan över min rumpa, det var så skönt! Jag rörde mig allt hetsigare över Saras rygg, ner till rumpan, jag ville smaka henne! Sara putade kraftigt med rumpan, tog en kudde och lade under magen, och skönt ner över den, nu hade jag perfekt utsikt! Hennes mutta glänste av saft, och hennes lilla stjärthål lockade… Sakta kysste jag över hennes välformade bak, in mellan skinkorna, ner över hennes våta mus….jag lär min tunga smaka hennes kåta safter, det var så upphetsande att känna doften av kåt kvinna, blandat med doften av massageoljan! Nu stod jag på knä mellan hennes lår, med rumpan upp, och Roger såg rakt in i mig…
- Ni är så sexiga!. Stönade han. Två så underbart vackra och sexiga tjejer….
Han händer smekte nu allt närmare min brinnande mus, jag kände hans grova fingrar glida in mellan mina våta läppar, först lite försiktigt, sedan allt häftigare. Plötsligt försvann de sköna fingrarna, det blev tomt, men snart kände jag hans heta andedräkt mot mig, och hans långa tunga började svepa över min mus…Så skönt! Hans tunga kändes som en liten kuk i min trånga mus, och jag kunde känna hans näsa mot mitt anus… Jag var inte overksam under tiden, jag hade ju Sara att ta hand om! Jag ville hon skulle njuta lika mycket som jag! Jag borrade min tunga in i Sara, in i hennes våta, hala mus, sedan gled jag allt längre upp, och närmade mig hennes lilla stjärthål…jag cirklade runt först, och sedan ville jag prova något nytt! Galen av kåthet spetsade jag min tunga, och började borra mig in i hennes minsta hål, jag stötte med min tungspets, Sara verkade verkligen gilla detta, hon småjuckade mot min tunga, och stönade högt….
- Det är så skönt! Din tunga i min stjärt, det är så skönt! Ge mig mer, Mer, MER…!!
Under tiden blev Roger inspirerad, och snart kände jag hur hans mjukt provande slickade allt längre bak på mig, snart cirklade hans tunga över mitt anus, försiktigt borrade han med spetsen, liksom för att kolla min reaktion, jag tryckte mig mot hans underbara tunga, det var så skönt…
Hans slickande gjorde mig tokig av kåthet, hela situationen var så galen, så sexig, så vansinnig! Jag hade en tunga i min rumpa, medan jag hade min tunga i en annan kvinna, luften darrade av sex, doftade kåta kvinnor, och massageolja!
Jag hade aldrig var med om något liknande!
Plötsligt kom jag! Orgasmen bara flög genom min kropp, och jag bara skrek rakt ut! Det var som om blixten träffat mig! Roger hade knappt rört min mus, bara stimulerat mig där bak, och jag kom….
Visste inte att jag kunde få orgasm på det sättet, men det kunde jag….med besked!
Jag sjönk mer över Saras rygg och bara snappade efter luft….så härligt!
- Nähä! Sa Sara plötsligt, -Nu måste Rogerstackarn få njuta också!
Roger stod bredvid sängen och såg på oss med blanka ögon, hans shorts tältade…såg läckert ut!
Sara och jag satte oss på sängkanten, sakta gled Saras hand över hans bula, det kliade i mina fingrar..
- Sitt inte bara där! Ta för dig! Sa Sara. Och det gjorde jag så gärna…
Jag kände nu över hans shorts, där fanns något verkligt fint! Sakta hjälptes vi åt att dra ner hans shorts, och snart fjädrade hans stiliga stake ut! Inte jättestor kanske, och det var jag tacksam för, jag är ganska trång, och jag vill ju gärna ha den fina staken i mig, hela vägen in…. Roger hade också rakat sig, det fanns inget hår på skaftet, han hade också rakat pungen, den var alldeles slät!
- Vill du smaka den? Den är jätteskön att suga! Sa Sara.
- Ja…. Stönade jag. Sakta drog ner huden och blottade ett blankt stort ollon, det skulle riva gott!
Lite prövande slickade jag med tungan över ollonet…mmmm…snart sög jag in hela ollonet i munnen, jag tog allt mer av hans härliga kuk i munnen, tills jag kände hur hans ollon stötte mot i min hals, där blev jag tvungen att stoppa, jag kände kräkreflexen i halsen, och ville ju inte spy…
Sakta gled Rogers kuk ut och in i min sugande mun, ibland stannade jag upp och slickade med tungan längs undersidan av hans stake, vilket var populärt, det kunde jag höra på hans stönande…
-Hon kan det här, sa Roger plötsligt, hon suger mig så skönt!
- Nu är det min tur, sa Sara. Lägg dig på sängen så ska vi hjälpas åt!
Roger log lyckligt mot oss, och lade sig på rygg. Han var verkligen fin! Vältränad, solbränd, staken stod rakt upp mot magen, och mellan hans ben glänste pungen… Sara och jag lade oss på varsin sida, hon började suga honom, allt djupare, till slut hade hon hela hans stake i munnen, jag glodde med stora ögon!
- Det är en träningssak, sa Sara medan hon hämtade andan, man kan träna bort kräkreflexen, så man kan ta den hela vägen ner!
Medan Sara sög honom drogs mina blickar till hans pung, jag böjde mig fram och kysste den lätt, sedan slickade jag provande på den, den var så mjuk, så varm!
- Fortsätt så! Sa Roger, det är så skönt när du slickar min pung medan Sara suger mig!
Hans ben gled mer isär, och då såg jag att han var rakad även bakom pungen! Snabbt kröp jag runt så jag hamnade mellan hans ben, när han märkte det drog han upp benen och bredde isär dem. Jag såg nu att han var rakad ända ner runt anus, undrar om han var lika känslig som jag där…?
Jag lät min tunga glida från under pungen över kulorna, och ända upp till staken. Jag mötte Saras tunga, våra tungor virvlade mot varandra, sedan återvände jag till Rogers pung. Jag sög försiktigt på först den ena kulan, sedan på den andra, jag slickade över hela pungen, och Roger trivdes, det hördes på hans stönanden… Jag var fortfarande intresserad av hans anus, snabbt blötte jag mitt pekfinger i min genomvåta mus, och började mjukt massera hans anus, det var också omtyckt! Jag blötte åter ner mitt finger i min mus, nu glänste det riktigt att mina kåtsafter, och jag började försiktigt stöta lite med fingerspetsen i hans anus. Roger tryckte sig mot mitt finger, lite trögt var det fortfarande, så jag hämtade mer halka… Nu gled mitt pekfinger lätt in i Roger…. Jag småjuckade lätt…
- ååhh, Gud! Hon knullar mig med sitt finger! Sug försiktigt annars sprutar jag direkt! Sa Roger.
Sara såg på mig illmarigt, och log.
- Visst är han härlig? Han är den bästa jag nånsin haft, och det blir bara bättre! Sa Sara.
- Bäst att ta det lugnt, vi vill njuta av honom så mycket som möjligt! Fortsatte hon.
Jo, jag ville gärna känna den där stenhårda saken i mig… Så jag tog det också lugnt med mitt finger, även om jag lät det vara kvar i honom. Sara slutade suga honom, och istället gränslade hon honom, med ryggen mot mig, och skönt sakta ner över hans stolta stake. Hon suckade nöjt…
- Det är så skönt när den borrar sig in för första gången, den liksom banar väg in i musen, sa Sara.
Så började hon rida honom, jag låg fortfarande kvar mellan hans ben, och hade en fantastisk utsikt! Rogers kuk blev allt blankare av Saras safter, den riktigt glänste! Jag kunde hålla mig, jag böjde mig fram och slickade lite provande längs hans stake, det smakade ljuvligt av kåt kvinna…
- Ooh, så läckert det känns, sa Roger. – Hon slickar min kuk medan jag knullar dig!
- Jag känner att du gillar det, sa Sara. – Jag har aldrig känt dig så här hård förut!
Uppmuntrad av deras upphetsning, fortsatte jag mitt slickande, nu tog jag långa tag ända från hans pung, som nu glänste av hennes safter, och vidare upp till hennes öppning, där hans stake gled ut och in…. Så började jag slicka hennes mellangård, Sara stönade högt, och la sig platt på Rogers bröst. Detta gjorde att jag kom åt ännu bättre att slicka henne, min tung gled upp och började cirkla runt hennes anus, blötte, mjukade upp, spetsen retade hennes mest hemliga öppning, Sara skrek av upphetsning..
- Gud vad skönt!! Jag kommer snart!! Mer!! Snälla, sluta inte!! Roger, stöt mer, djupare!!
Nu kunde jag inte borra med tungan, Sara nästan studsade upp och ner på Rogers stenhårda kuk. Snabbt blötte jag mitt andra pekfinger i min våta mus, och omilt pressade jag in det i Saras trånga rumpa, hon blev alldeles vild, hon kastade med huvudet, och morrade grovt ur halsen:
- Nu är det nära, jag kommer när som, det är så skönt, det är så SKÖNT!!
Jag började åter jucka med mitt andra pekfinger i Rogers anus, och samtidigt juckade jag i Saras rumpa, detta sände dem över tröskeln…. Båda skrek rakt ut…..
- Nu kan jag inte hålla mig längre, jag sprutar!!! Skrek Roger, och han juckade allt hårdare i Sara.
- Ja, Ja, JA!!! Spruta i mig!! Bara kom! Nu kommer jag!! JAG TROR JAG SVIMMAR!!!
Saras härliga kropp skakade i orgasmen, hon verkade komma flera gånger, och hon fortsatte att skaka… Hennes anus knep om mitt finger varje gång hon kom, mitt finger nästan fastnade…
Samtidigt kunde känna hur Rogers kuk började pumpa in satsen i Sara, och mitt finger pullade snabbt hans anus, nu rejält blött av Sara safter som rann ända ner till hans anus. Rogers kuk pumpade stöt efter stöt, hans ben skakade, han verkade vara i sjunde himlen….. Själv var jag kåt som en iller, och hoppades att Roger skulle få fart på den härliga staken igen, jag kunde behöva känna den i mig!
- Det var det bästa jag vart med om! Sa Roger. – Jag trodde jag aldrig skulle sluta spruta!
- Jag kände det, sa Sara. Det känns som om muttan är full…. Vilka orgasmer jag fick!!
Hon gled sakta av Roger, och lade sig bredvid honom, hon andades tungt…
- Underbart! Sa Sara. Nu måste jag hämta andan lite, sen måste vi få återgälda dig, sa hon och såg på mig med blanka ögon. – Vi ska göra allt för du ska få det lika skönt som vi!
Ja tack, det jag fram mot, tänkte jag, och log mot dem…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 5,59