het första hjälp

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Janice Joplin
Inlagd: 16 jul kl. 22:27
Läst: 13751 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 3,38
Vi var på en rockfestival i grannkommunen. Efter en mängd alkohol i blodet var jag rund under fötterna..och kåt. Jag skulle gå in i skogen när jag stukade foten riktigt ordentligt. Jag fick hjälp till första-hjälp tältet, där en en äldre 45+ man och en 25+ man kollade upp min fot och lindade den. Den äldre skötte radiosnacket medan den yngre varsamt, lite trevande undersökte min fot och mitt ben.
När jag väl slapp till bilen som skulle ta mig till stadens akut lämnade den äldre kvar på festivalen medan den yngre följde med mig. Chauffören har jag ingen aning om.
I bilen ville skötaren se ytterligare på mitt ben. Han smekte benet och tack vare alkoholhalten i mitt blod lät jag honom förstå att det hetsade upp mig. Han mumlade något om att det är fel, men jag tystade honom med att stoppa mina fingrar i hans mun. Han började suga o slicka dom samtidigt som han smekte allt högre upp på mitt ben. Ju närmare fittan han kom desto hårdare sög han mina fingrar och desto högre stönade jag. Jag kände hur trosorna var våta. Han upptäcker mina bröst, och jag upptäcker hans hårda kuk som vill ut ur byxan. Jag släpper ut den och börjar behandlingen med handen. Han stönar tungt i mitt öra och letar sig ner innanför mina trosor. Han arbetar sensuellt och ganska hårt med min fitta, trycker in sina fingrar hårt och jag känner hur jag närmar mig. Snabbt flyttar jag mig mellan hans ben och börjar hungrigt suga o slicka hans hårda kuk. Jag var så jävla kåt! Han inte suga länge innan han kastade mig på båren och drog av mig byxorna och kom in i mig med hårda stötar. Han var dominerande och hård..Efter hand handskades han allt hårdare med mitt hår och mina bröst...och min fitta. Vi knullade kåta o hungriga efter sex..
När vi var klara frågade chauffören om vi nu kunde köra till akuten...han hade kört runt medans...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 3,38