Spanska rör

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mockaren
Rek. länk: http://www.smsporrfilm.se
Inlagd: 23 jun kl. 01:44
Läst: 17269 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 82 röster, snittbetyg 5,38
Det jag nu återger inträffade då Lena, min sambo och jag, tillbringade tre av senhöstens regniga månader på Spanska sydkusten.
Eftersom vi hade en arbetsam tid bakom oss, behövde vi komma ifrån en tid för vila och avkoppling. Så när en kompis erbjöd sin bungalow i Spanien, om jag som motprestation skulle installerade en luftkonditionerings anläggning där ner.
Vi slog vi till direkt och åkte ner.

Vi slappade och njöt av sol och värme hela första veckan och började bli lite rastlösa av allt slöande. Episoden inträffade den andra veckan, då börjat se oss om efter något annat att aktivera oss med.

Den dagen bar jag upp lådor till anläggningen jag skulle installera på det plana taket. Jag satt och plockade upp ur en låda då jag hör röster från den närmaste grannvillan.
Det var ganska rikligt med buskar och träd mellan villorna, men från taket hade jag fint synfält runt omkring.

Jag ser en karl stå vid entredörren och krama om grannfrun, men dom var lite för intima för att det skulle vara helt oskyldigt. Vi umgicks en hel del med det tyska paret och han som hånglade med frun vid hennes ytterdörr, hade jag inte sett tidigare så min nyfikenhet blev väckt.
Jag ser sen hur den något korpulenta mannen i femtio års ålder lämnar henne och går gatan ner åt vårt håll.
Han svänger ju av och är på väg in till oss!
Och nedanför mig på gräsmattan låg Lena och solade!

”Leeena!” Hyssjade jag försiktigt ner. ”Det är besökare på väg”.
Hon låg näck som vanligt men hann precis dra på sig ett badlakan, innan karlen kom gående runt husknuten.

Han går fram, hälsar artigt och presenterar sig som Jose´ någonting och sa sig representera ett välkänt kosmetika företag. Sen satte han sig ner på huk och plockade fram några burkar ur väskan medan han fjäskade och kråmade sig för henne med smicker och beröm över hennes yttre företräden.
Lena som är mycket svag för allt vad kosmetika heter och inte minst smicker om hennes yttre, log åt hans överdrifter, men hon blev så småningom märkbart intresserad. Och att det var hans smicker som bidrog till att hon blev så tillmötesgående, var jag säker på just då.

Hon undersökte noggrant hans varor och sniffade i flera av dom med uppskattande min. Lakanet var besvärlig att hålla ihop då hon rörde sig och hon visade en hel del av kroppsdelarna som borde varit dolda för främmande karlar.
Gubben gjorde stora ögon och spann på ännu ivrigare medan han plockade upp burk efter burk åt henne.

Nej. Det här gick inte an, tänkte jag. Kosmetika snacket kan dom fortsätta med hur länge som helst och jag hade mycket kvar att göra, så jag jobbade tyst vidare medan jag i bakgrunden hörde dom diskutera där nere.
Jobbet krävde full koncentration en stund men då jag senare såg ner, hajade jag till men lyckades sansa mig.

Det såg inte direkt hotfullt ut och Lena verkade inte må illa precis.
Hon såg tvärtom ganska nöjd ut, där hon låg bakåtlutad på armbågarna med hela sin välskapta nakna kropp helt exponerad och såg ner på gubbens händer, som smetade in henne med något grön färgat medel.
Då han kom till överkroppen, lyfte hon upp bröstkorgen så de stora brösten framhävdes ännu mer och gubben var minsann inte nödbedd, utan gick direkt på dom och kladdade noggrant ner dom med allt som fanns kvar i burken. Han var väldigt noga med att salvan blev jämnt fördelat över de stora och toppiga brösten och gned dom tills dom glänste i solen.

Medan han smekte och kramade brösten från alla håll och kanter med sina små nävar berömde lyriskt sin salvas egenskaper. Den var helt perfekt till hennes fantastiskt styva och fint formade byst.
Lena som själv var mycket nöjd med sina behag, var helt klart påverkad av hans behandling av de känsliga brösten.

”Oh. Seniore!” ”Salvan känns verkligen skön”. Suckade hon något ansträngt.
”Si. Si. Den verkar vara effektiv. ”Ja?” Sa gubben flinande då han såg hur berörd hon var av behandlingen.
Av alla kringliggande burkar och tuber att döma så hade dom hunnit med en hel del. Men det fanns tydligen ännu mer att prova, för gubben vände sig om och började rota i väskan efter fler ”nyheter”.

Lena fick syn på mig där jag hukade vid kanten och vinkade diskret med en hand medan hon med en frågande grimas log upp mot mig.
Jag signalerade tillbaka att det var ok och att hon kunde fortsätta, för jag började förstod att hon hade läget under kontroll och att hon spelade med i det hela.
Jag var dessutom skyldig henne ett snedsteg sedan jag i förra veckan fick mig en fin kväll med hennes tyska väninna. Vad jag kunde förstå, så kunde jag se fram mot en händelserik föreställning där nerifrån, så jag satte mig ner i skydd under några palmblad som växte ut över taket och öppnade tyst den ölburk jag hade med upp.
Detta kunde bli intressant och ta en stund om jag kände min Lena rätt.

”Jag har ett medel som är något helt extra.”
” Memento Singorita” Sa han medan han letade i väskan.
Han tog sen upp en flaska som han frenetiskt skakade en stund. Sen pytsade han ut innehållet över hennes båda ben, från vaderna och upp över låren och den var tydligen effektiv, för han skulle komma åt ordentligt även mellan dom, särade hon ut låren åt sidorna.
Som hon nu satt, blottade hon en rejält svullen och våt bulle som redan hade delat sig kraftigt.
Jose tappade fattningen helt och satt bara och stirrade ner på uppenbarelsen där nere med vidöppen mun.
Och jag förstod honom väl, för Lena har en imponerande hyska då hon blir riktigt het.

Utan krusiduller för han sen ner flaskan och skakar ut allt som finns kvar i den så hela hyskan blir ner kladdad så det rinner ner på filten.
När han sen utan att tveka, för handen rätt ner i hennes hyska, viker hon upp låren helt, så han kommer åt att behandla henne ordentligt där nere. Medan hon sitter och stirrar på handen som rotar omkring där nere, kommenterar hon bara hans varor. Inte ett ord om de fingrar som gräver sig in i hennes fitta.

”De-en salvan ä-är verkligen sköö--ööön!” Flämtar hon medan hon juckar med baken mot handen och de två fingrar hon har i sig.
"Ja är den inte dum va?". Flinar han, där han sitter med fingrarna i syltburken.
”Duuu är sää-kert myck-et framg--ångsrik som fööööörs—äljjare” ! Hon börjar jucka mot handen och stönar allt högre.
Nu tänker han tydligen fullborda försäljningsakten för han reser sig upp och drar ner shortsen.

Jag ser bara ryggtavlan av honom men av Lenas min att döma så ser hon något ovanligt med honom och jag ser sen en kort skymt av en hisklig grej som vippar framför honom.
Lena var van vid grova saker sen förut, men nu skulle det bli intressant att se om hon skulle klara av denna.
Lena berättade senare att hon sett det enorma huvudet titta ut ur shortsbenet redan då han hukade sig ner första gången och att hon blev nyfiken på hur stor den skulle bli. Den svullnade hela tiden ju mer hon lät lakanet öppna sig, och hon gav honom medvetet mer yta att demonstrera salva på, bara för att hon ville se vad effekten på grejen skulle bli.

Han står nu och håller verktyget i vänsternäven medan han går ner på knä mellan Lenas lår, som hon viker ut för honom.
”Nu skall jag visa singorita min bästa produkt.” Säger han och tar sikte mot hyskan.

Jag sitter högt och ser bara ryggen på honom där han står och verkar böka med sitt stora ollon mot hennes öppning. Han verkar hitta rätt och får efter en stund in ollonet och lutar sig sen över henne medan han försiktigt börjar driva in sin hårda åsnekuk i henne.
När han kom in en bit, stannar han och betraktar nöjt hennes minspel där hon ligger raklång på filten och verkar helt utslagen av de känslor fittan förmedlat. Han ger henne lite tid att vänja sig innan han fortsätter.
Hennes ögon är helt simmiga och frånvarande då han drar ballen ur henne och sen långsamt pressar in den igen, tills botten tar emot. Där står han sen och bökar för att den skall ge efter mer.
Detta upprepar han några gånger tills motståndet minskat. Då börjar han pumpa henne mer taktfast med långsamma och djupa drag medan Lena fortfarande ligger slak under honom och tar emot allt utan ett ljud.
Hon verkar trots allt klara av den stora på ett behagfullt sätt, för hon är snart med i rytmen och börjar sucka och stöna under honom och efter en stund börjar hon också hetsa på honom.
”Åh—åh –åh—bra-a –s-så-å –jaa –åh- va – bra. De-en –äär—jää-äv-la br-a-a. Jaa-aa. Såå—jaa. Meer såå. Åå-h”
Hon verkar helt koncentrerad på sin på egen njutning och på att den stora grejen som rör sig i hennes inre.
Han ökar inte takten nämnvärt utan stöter med sin åsnegrej i samma långsamma takt, från mynning till botten och snart utnyttjar han mer än halva längden då han stöter in mot botten. Lena ligger med anklarna på hans bakdel för att styra och pressa honom ännu djupare in i sig.

Snart börjar hon kasta upp höfterna mot honom och småskriker åt honom tills hon når fram till sin orgasm.
Han stannar han upp och sitter med lemmen inkörd och ser flinade ner på hennes minspel och väntar tills hon skall lugna sig.
”Nå?” Frågar han sen.
Hon fattar först inte vad han menar.
”Vad tycker Singorita?” Fortsätter han
”Va?” Säger hon förvånat och stirrar förvånad på honom.
"Är Singorita intresserad av att göra en liten affär?" Säger han medan han demonstrativt drar ut veken ur henne.
Det tar ett par sekunder innan hon förstår vad han menar.
”Sii sii !"Ropar hon nästan desperat medan hon trycker på med anklarna.
”Singorita vill kanske köpa tio flaskor av den sista salvan?” Fortsätter han flinande
”Si, si sii-ii!” Väser hon argt och stöter upp med höfterna för att få igång honom igen.
Han fortsätter att reta henne med att bara småjucka lite vid mynningen.
”Skall vi ta några av de första också?”
”Jag kö-per tju-go.”
” Men du måste demonstrera mer med den där grejen först. Sen får vi se.”
”Ja-gg är inte rikt-iii -igt nööö-jd ännnnuu.” Väser hon medan hon jobbar med höfterna under honom.
Nu trycker han in staken en bit, men stannar där.
”Vill inte Sinorita ha ett par flaskor ”Soft Milk” också?”
Lena svarar inte, för hon börjar bli arg på honom. Hon höjer sig så hon får utrymme under sig och ser sammanbitet ner på staken som kommer fram då hon sänker sin plaskvåta hyska ner från den.
”Hur skall vi ha det med ”SoftMilken”? Frågar han medan han ser ner på hennes bökande kön.
Hon arbetar sammanbitet med höfterna så hyskan åker upp och ned längs den ådrade grova stammen och hon lyckas åla sig ner under honom så hon kan trä upp hyskan över staken.
Han ser fascinerat ned på hennes arbetande kön och hade säkert aldrig varit med om ett sådant kåtstycke till kvinna förut.
”Si-Si”. ”Men sätt fart på din stora kuk nu. Din dumma spanjor”! Väser hon ilsket på svenska medan hon juckar sig mot honom.
Nu kan han inte hålla sig längre utan trycker ned henne mot filten med kraft så bakmusklerna spelar.
" Ååhh. Så-åå—j-j-a” Skriker hon, då staken glider in, och han återtar de långa djupa jucken i henne igen.

”Dom är hää-ääär hä-räli-ga-aa di-na vaaa-ro-oor Jose’ men jobba gä-är-na på-å en stund ti-ii-ill.” Jollar hon leende mot honom.
”Oh va-aa bra-aa du-uu kaa-an.” Fortsätter hon där hon ligger och medverkar i akten med följsamma höfter som möter upp den stora kuken då den går in och sänker sig då den går ur.
"Ja-ag kan-ske ”
”Kö-öper en he-eel ”
”Deee-e-e-l a-av dig”.
”Bra-aaa ”
”Så-å ”
”Ja”,
”Meer såå såååå.”
”Så-åja-aaa,
”Hhhhmmmrrrr." Nästan skriker hon fram, så som hon brukar då hon närmar sig sina orgasmer.

Jag kan inte annat än imponeras över gubben för hans uthållighet, för han håller på i evigheter med ett stötande och skruvande utan att ändra takten eller visa trötthet. Lena var som ett spelande dragspel under honom där han taktfast behandlade henne med sin stora påk och det verkar som om den extra mängden av smörjelse var effektiv för hon får den ena orgasmen efter den andra, utan att visa minsta tecken på besvär eller protester. Tvärtom, hon stönar, talar Spanska och Svenska om vartannat, och då hon skriker ut sin njutning så högt att blir jag lite orolig över att det hörs ut till grannarna.

När jag ser att han ökar tempot och att han börjar bli stel i baken, drar jag mig mot stegen på andra sidan för att klättra ner.
Jag går runt husknuten och går sakta mot dom. Jag stannar bakom en buske och har gubbens pumpande acshle mot mig, då jag ser hur han med ett vrål kastar sig ner mot min lilla fina Lena och jag ser hur det mesta av den ofantliga grejen försvinner in i henne.
Där stelnar han till och jag ser hur musklerna spelar i baken då han rosslande börjar pumpa ur sig sina försäljningsargument i henne.
Lena ligger raklång och flämtar med öppen mun, helt överväldigad av den känsla den stora kuken förmedlar i hennes inre nervbanor då den trycker sig mot hennes innersta och pumpar litervis av Spanska sperma ur sig.

Dom ligger sen flämtande i flera minuter innan han långsamt drar ut sin rosafärgade långa slaka balle ur henne och rullar av åt sidan. Där ligger dom sida vid sida och flämtar i orgasmernas efterdyningar ytterligare en stund.

Då han så småningom kvicknar till, vänder han sig mot henne och flinar:
”Puh du var mig en kåt juvel till kund.
”Du är den kåtaste kund jag dragit över på mycket länge.”
Han fortsätter på ett retligt sätt och talar om hur värdefullt det måste ha varit för henne att få känna en riktig spansk karl med potens, som omväxling till dessa fes mjuka nordbor som inte ens klarar av att tillfredsställa sina kåta kvinnor.
”Din man är inte karl nog åt dig, så het som du är.
”Om du betalar bra kan jag komma tillbaks och smörja upp dig och din hyska fler gånger, och då kan jag ge dig lite rabatt på kosmetikan också.”
En väl tilltagen summa nämns som ersättning för varorna och för det kuk-arbete han nu utfört.

Då vänder hon sig om och gör tecknet jag stått och väntat på!
Jag stiger fram, smått förbaskad av hans förargliga tonfall, och utbrister med ett rytande:
”Vad fan är det som pågår här!”

Jag tar tag i nasaren med mina stora rörmockar händer och reser upp honom så han hänger fritt i mina armar.
Hans förut röda ansikte tappar färgen helt, där han sprattlande hänger utan markkontakt och stirrar med livrädda ögon på mig samtidigt som han hackande försöker säga något.
När jag släpper taget faller han ner på knä, rafsar genast åt sig sina shorts och den öppna väskan.
Sen halvspringer han ut mot gatan medan han hoppande försöker dra på sig shortsen och högljutt beklagar sig sin otur.
”Det var ju så bra .Vad hade han här att göra?”
Medan han skyndar sig ut mot gatan, tappar han det mesta ur väskan och han snubblar på burkarna som rullar runt fötterna på honom.
Lena och jag står och skrattar efter honom tills han försvunnit och sen samlar vi ihop grejerna för att gå in för att återuppleva händelserna.

Grannfrun som också hört och sett föreställningen kom fram och berättade hänfört att även hon hade fått en behandling lik den som hon sett Lena fått, men att hon hade fått betala en ansenlig summa för ett par burkar solskyddsmedel och en dos spansk sädesvätska.
Det var kanske förklaringen till hans uthållighet med Lena, men jag är ändå imponerad av denna yrkesman. Hans försäljnings metoder var ovanliga och han var säkert även ekonomiskt framgångsrik. Om han inte råkade bli "störd".
Lena var i alla fall nöjd och vi fick oss ett gott garv som vi inte glömmer på ett tag. Kosmetikan som blev kvar, testade jag direkt på Tyskan, som villigt la upp sig då jag tog fram en grön tub.
Lena låg bredvid och nöjt såg på, med sin ömmande hyska.
Ps: Den rosa salvan kan vi rekommendera, den använder vi flitigt.

Spanska rör.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 82 röster, snittbetyg 5,38