Onkel Åke. Del 1

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mekaren
Rek. länk: http://www.smsporrfilm.se
Inlagd: 23 jun kl. 00:49
Läst: 19772 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 121 röster, snittbetyg 5,84
Jag är gammal och orkeslös nu på ålderns höst, men i tanken är fortfarande klar och ofta sitter jag och går igenom minnen från mina yngre år .
Speciellt intressant är det då jag har suttit och läst era noveller i min gamla dator. Då kan jag inte låta bli att jämföra dom med mina egna sexuella erfarenheter.

Som motvikt till alla dessa fantasier, många av lite väl enkelt slag, vill jag bidra med en berättelse som dessutom är helt sann.
Den börjar då jag var i de tonåren och helt oerfaren sexuellt och förstod först långt senare innebörden av allt som hänt. Alla inblandade har gått hädan, så ingen kan ta anstöt eller känna igen sig i det jag nu återger.

Jag hade blivit föräldralös och för att jag inte skulle hamna på barnhem tog min enda moster med familj hand om mig. Jag var mycket tacksam och lovade dom dyrt att jag skulle arbeta hårt och att jag inte vara till besvär för dom.
Mina fosterföräldrar kallade jag ”far och mor” så som dom ville. Dom levde under knappa förhållanden som statare under en baron Erik Gustafsson på ett stort gods i Sörmland.
Far slet hårt under med långa arbetsdagar medan mor var hemma med oss barn och skötte vårt enkla torp med en stuga på två rum och kök, en liten jordplätt, tre kor och en gris. Jag hade gått ut den 3-årig folkskolan och hjälpte till både på torpet och hos de grannar som behövde hjälp. Dom hade två egna söner på var 9 och 8 år gamla som gick i byskolan någon kilometer bort.

Berättelsen börjar med att far får ett brev från Amerika. Det är från en släkting till far som emigrerat och nu skriver han att han skall komma hem någon gång under sommaren.

Dagen innan midsommar kommer en hästdroska till torpet och en fin herre, med guldkedja på bröstet, går ur och hälsar glatt på oss ungar. Han säger åt kusken att lasta ur koffertarna.
Eftersom det var helg så var far hemma och kunde ta emot sin kusin. Det var feststämning hela helgen för farbror Åke var gladlynt och mycket kärvänlig mot oss alla och han hade massor av fina presenter åt oss alla. Han berättade om de spännande händelser han varit med om och dagarna rusade iväg.
Jag lade senare märke till att han ofta såg på mor och hur hon förläget gled undan då hon sett hans mönstrande blick.

Det blev vardag och Far hade sitt arbete att sköta och måste upp tidigt på morgonen.
Jag och mina bröder sov i rummet bredvid köket och farbroder Åke hade fått finrummet medan far och mor låg i utdragssoffan i köket.
Jag vaknade alltid av att mor tände i spisen för att laga frukost och hörde nu far säga att han ville ta ledigt några dagar till för att fira med sin kusin. Mor svarade att han nog måste gå iväg för inte reta baron och hon ville inte bli utkastad från torpet.
Jag hör att även att farbror Åke kommer in i köket och hur han senare säger åt far att han kan köpa den där 98 kubikaren han talat om och jag hör hur han får pengar och att Far blir glad innan han går ut.

Att farbror Åke var en fräck gynnare blev jag snart varse.
Han rörde mor så fort han fick tillfälle och för att inte genera gästen höll hon god min och lät honom hållas, med ett litet skratt mot oss om vi barn sett det.
Jag kunde inte förstå varför hon inte protesterade mot hans tafsande för han verkade ta det som ett tecken på att det var fritt fram, för tafsandet fortsatte och blev med tiden allt grövre.

Mor stod och bakade bröd. Det var varmt i köket och hon hade en tunn klänning på sig och det var fler än jag som sett hennes behag skymta genom tyget.
Då jag kom in med ett fång ved stod farbror Åke tätt bakom henne och medan jag gick in och lade in veden, brydde sig inte om mig utan smekte över hennes bröst genom det tunna tyget. Han skrattade och sa att det var fina bullar det här och mor bakade på utan att protestera och jag såg hur han kramade dom innan han släppte och gick därifrån.
En morgon stod mor bredvid honom och serverade oss vår mat. Jag såg hur han i smyg smekte henne över hennes bakdel och att hon försökte flytta sig men han höll henne fast. Jag reste mig efter smöret och såg att jag att han hade fått in handen under hennes kjol. Hon stod nu lugnt kvar och lade med ett litet skratt rätt maten medan handen var kvar vid hennes underbyxor.

En annan episod jag minns var då Farbror Åke ville tvätta sig. Det var ju sommar och varmt och då brukade vi göra det utomhus på baksidan av huset där det stod ett bord med handfat och såpa.
Mor värmde en kastrull vatten på vedspisen och gav honom handdukar. Nästa kastrull kokade upp och mor tittade ut för att se om han behövde ha mer vatten.
Hon blir stående vid fönstret och stirrar ut en lång stund utan att säga något. Sen vänder hon sig om mot mig och säger.
”Du kan nog bära ut vattnet till farbror Åke nu”.
Då jag kommer runt knuten får jag en mindre chock.
Farbror Åke stod helt avklädd och i skrevet slängde den hemskaste grej en tonåring kunnat föreställa sig. Den var mer än dubbelt så stor som fars och jag tyckte den såg rent hisklig ut där den slängde omkring i såpskummet.
Jag förstod direkt att det var den mor sett på då hon stod vid fönstret.

Mor och jag mjölkade korna både morgon och kväll och eftersom hon var mycket renlig av sig, tvättade hon sig alltid och bytte kläder i ett litet utrymme vid ladugården, när vi var klara, innan hon gick in för matlagningen. Detta hade Farbror Åke tydligen också förstått, för han passade på att ha ärende dit ner just då.
Första gången stod mor i de skära underbyxorna då han ”råkade” titta in. Han stod helt lugnt och mönstrade henne, medan hon försökte dölja sig. Han stod där en stund och bad sen om ursäkt och gick ut.
Några dagar senare kom han in igen och då var hon nästan naken och som om det var helt naturligt, började tala med henne om att han skulle köpa en ny klänning åt henne och att han ville ha hennes mått till skräddaren.
Mor försökte skylla sig medan han började mäta henne med ett snöre. Han mätte först hennes längd, sen bredden över stussen och då han kom till hennes omfångsrika överdel ryckte han raskt bort trasan hon skylde sig med.
Mor hade en vacker och tung barm som hon reflexmässigt korsade armarna över. Han fortsatte mäta på henne och sa att hon måste nog lyfta på armarna om hon ville ha klänningen.
Efter en stunds tvekan lyfte hon armarna lite och såg sen skamset ner då han lade snöret runt ryggen och över de nakna brösten.
Han var mycket noga med att snöret låg rätt på de stora kullarna och för att vara säker på klänningens passform, sa han att han måste känna tyngden på dom också, för passformens skull, som han sa.
Han vägde dom i sina händer och sa med en fackmanna mässig min att dom var ovanligt tunga och medan han kramade dom, berömde han henne för att dom var väldigt fasta och fina.
Mor stod som förstelnad och såg med rodnande kinder ner på hans händer. Hon protesterade inte längre trots att han nästan mjölkade hennes stora bröst och jag tyckte det såg ut som om hon gillade hans tilltag.
Helt lugnt sa han att om man måste vara noggrann med måtten då man beställer en så dyr och fin klänning så måste han även ha hennes mått utan underbyxor.
Men då vaknade mor till och vilt protesterande skickade hon ut honom.

Mor fick allt svårare att hålla honom ifrån sig och jag tyckte att hennes protester blev lamare medan hans angrepp på henne blev allt grövre.
Som den morgon då far lämnat frukosten och mor var kvar i köket och slamrade med kastrullerna. Jag hör hur Åke kommer in och att dom talar där inne. Efter en stund är det är något i hennes röst som får mig att vakna till.
Jag hör en ovanlig skärpa i hennes röst då hon säger.
”Men Åke då, vad gör du?”
Sen är det tyst en lång stund. Sen säger hon med skarp stämma igen;
”Du får inte!”
”Tänk om barnen vaknar”!
Sen sa hon inget mer på en lång stund men jag låg vaken och lyssnade spänt. Hon lät så konstig nyss och jag förstod inte varför.
Jag hör sen hur mor upphetsat viskar något och det hörs att hon är förvirrad av någon anledning. Då jag hör att hon stönar till, måste jag smyga upp ur sängen för att se vad som pågår.
Mina bröder sover fortfarande då jag försiktigt gläntar på dörren till köket.

Fönstren är små i köket så det är dålig med ljus därinne. Mor står stödd mot vårt bastanta matbord i sin nattsärk och farbror Åke står tätt framför henne och det tar en stund innan jag ser att han har sina händer under hennes särk. Dom säger inget men jag ser att han rör händerna där under och jag ser förvånat att hon står kvar och låter honom hållas så tätt inpå sig.
Hon verkar trots allt gilla det han gör för hon står lutad mot bordskanten och särar på sina ben så farbror Åke kan stå mellan dom.
Jag ser något vitt skymta till ur hans pyjamasbyxor och då farbror Åke gör en rörelse mot mor får det henne att flämta till. Dom står där en stund och han försöker göra något med den vita grejen medan hon försöker hålla honom ifrån sig.
”Ne-ej Åke”!
”Ne-ej, du får inte mer nu”!
”Barnen kan komma när som helst”!
”Gå undan nu!”
Farbror Åke vill inte ge sig och står kvar framför henne med händerna under hennes särk och det ljusa skymtar mellan dom. Hon protesterar mer enträget nu och ber honom sluta och
sen hoppar hon ner från bordet, rättar till särken och går från Åke som står kvar med den ljusa saken pekande ut under skjortan.
”Vi får se senare.” Viskar hon svagt.
Jag smyger ner i sängen men kan inte somna om då jag inte förstår vad som hänt.

Senare vaknar bröderna och vi barn går upp och äter vår frukost tillsammans med mor. Hon var som vanligt men jag märkte en liten ljusare glimt i hennes ögon. Bröderna går iväg till skolan och jag går ut till mina sysslor.
Jag kan inte glömma det som hänt så jag vänder tillbaka hem igen för att se att inget ont händer mor.
Jag sparkar av mig träskorna ute och öppnar dörren till köket. Där står mor framböjd över matbordet med farbror Åke tätt bakpå sig.
Då dörren knarrar till hoppar dom båda till och ser överraskat upp på mig. Farbror Åke tar ett steg bakåt från mor och drar fram sin hiskliga grej som är mycket större än den jag såg då han tvättade sig. Nu pekar den rätt upp från byxorna, glänsande vit och fuktig.
Medan båda förläget skrattande försöker skämta bort episoden fumlar han med att stoppa in sin grej i byxorna.
Jag går tillbaka till arbetet men kan inte förstå det jag sett och funderar på hela dagen över det.

Några dagar senare då jag kommer hem tidigare än vanligt, är det tyst i huset då jag går in.
Det finns ingen i köket eller i kammaren men då jag går mot finrummet hör jag något. Dörren är nästan stängd så jag går tyst dit och kikar in.
Mors särk ligger på köksgolvet vid dörren och innanför dörren ligger mer kläder. I farbror Åkes säng ligger dom och mor ligger där helt naken.
Jag ser med förfäran att han ligger över henne! Jag förstår inte varför han tvingat ner henne i sin säng och lagt sig där han också, mitt på dan.
Farbror Åke har bara sin långa skjorta på sig och jag står som förstenad och förstår inte vad dom gör. Men eftersom mor inte protesterar så antar jag att hon inte har det för illa.
Farbror Åke lyfter på sin bakdel från mor och då skymtar hans jättestora vita grej igen och den kommer ut från mors underdel. Den är ute en stund men sen trycker han ner den mot henne igen och jag hör hur hon stönar då den försvinner in mellan hennes utbredda lår, som om det gjorde ont.

Helt oförstående står jag och ser på dom och kan inte fatta varför mor låter farbror Åke göra henne allt detta, eftersom det ser ut att göra så illa att hon nästan grinar.
Åke trycker in sin grej i mor gång på gång utan att hon protesterar.
Ännu mer förvånad blir jag då han rör sig fortare mot henne för hon flämtar allt högre och lyfter också upp benen och sparkar med hälarna på hans bak. Nu hör jag också vad hon säger då hon stönar fram:
Hårdare, me-er, gu-ud, ge mi-ig me-er ku-kkk, br-a s-å j-a!

Efter att sett på en stund förstod jag att hon tyckte om det farbror Åke gjorde med sin stora grej för nu hon möter upp mot honom då han kör allt snabbare med sin grej i henne. Jag förstår heller inte varifrån det plaskandet ljudet kommer från.
Jag går förfärat undan för det är nog inget jag skall se. Och det är nog ändå inget farligt, för det verkar som om Mor vill att Åke skall göra så där mot henne.
Jag är redan ute då jag hör någon vråla till där inne. Jag först blir rädd men då inget mer hörs antar jag att inget var något farligt. Jag går tillbaka till arbetet grubblande över det jag sett.

En kväll kommer far hem med en ny 98 kubikare som han stolt demonstrerar för oss.
Och den närmaste tiden är alla glada då farbror Åke köper hem allt möjligt som vi själva inte hade råd med och far är alltid glad då han talar med Åke. Trots att mor har ännu mer slit med att föda till en till, verkar hon leva upp och ser nästan yngre och skattar oftare och hon ser heller inte så trött ut.
Far knattrar glatt iväg på sin motorcykel till jobbet och verkar inte ha något inget emot att lämna mor ensam med farbror Åke, så jag antog det som hänt var rätt och sa därför inget till någon om det jag sett.
Händelsen jag sett upprepades ofta och jag tog inte så illa vid mig längre då vi alla hade så mycket att tacka farbror Åke för.

En morgon då jag blev sist kvar vid frukostbordet efter att bröderna gått till skolan låg farbror Åke kvar i sin säng och mor verkade vara nervös på mig för att jag dröjde mig kvar. Hon sa skarpt att det var tid att gå iväg nu och att jag skulle göra det ena och det andra och det nu direkt. Sen gick hon mot Åkes kammare med en trave tvättade kläder.
Jag slamrade med stolen då jag gick upp för att släppa ut katten men satte mig sen för att äta färdigt.
Jag hör förvånat hur mor säger med lättnad i rösten:
”Äntligen gick dom! Gud vad dom dröjde. Jag som är så himla kåt att det rinner ur mig.”
Det prasslar lite och Åkes säng knakar till högt och det låter som om någon försöker bädda den. Men sen ändrar knarrandet karaktär och jag hör åter det välbekanta flämtandet från mor.
Jag smyger tyst upp och tittar in i rummet.
Jag ser mor stå på knä i sängen, grenslad över Åkes underliv medan hon håller upp särken.
I den andra handen har hon Åkes jätte grej som en påle under sig och jag ser hur hon sänker sig ner så hela pålen försvinner in i hennes bakdel.
Sen sitter hon spikrak i ryggen och gapar konstigt medan Åke kramar hennes stora bröst. Hon sitter och bara suckar:
Ännt-ligen, Å-h v-ad sk-ön-t.
Medan hon jämrar sig med konstiga grimaser rör hon bakdelen i små sidorörelser och det såg ut att ske något märkligt med henne där hon satt med pålen i sig.
Mor lyfter sig långsamt tills tasken kommer fram och då hon grinande sänker sig ner igen. När hon lyft sig, sjunker hon ner direkt och skaver sig mot honom och lyfter sig igen och jag kan se på henne att hon tycker om det hon gör för hon jobbar sammanbitet fortare på honom och fortsätter en lång stund helt koncentrerat arbetar med sin bakdel på farbror Åkes stora grej. Han ligger still i sängen sin och ser flinande upp mot hennes grimaserande ansikte.
Nu får hon plötsligt bråttom som om hon ville skynda på och hoppar vilt snabbare upp och ned medan hon stönar högt. Sen hon skriker plötsligt till och mer ett utdraget åå-hh, sitter hon kvar stilla på farbror Åke. Sen faller hon flämtande ner över honom och där ligger hon länge och bara flämtar.
”Gu-ud vad gott du gör med mig Åke” Hör jag henne flämta.
”Ja den göken satt inte på fel pinne” skrattar han nöjt.
Medan hon ligger där, pussar hon och kelar med honom en lång stund.
Eftersom dom inte brydde sig om något annat än det som förenade dom, bakdelarna, stod jag lugnt kvar och ser hur mor reser sig och började röra på baken igen. Pålen har hon fortfarande kvar i sig.
Hon lyfte sig upp så hela den enorma pålen gled ur henne och sen tog hon tag om den fuktiga grejen och smekte den medan hon mumlar något jag inte kunde uppfatta. Det såg ut som om hon tackade den för något hon saknat då hon smekte den i sina händer.
Sen reste hon sig upp igen och styrde med en hand in den i sig igen och började den med bestämd min rida farbror Åke mot nya höjder, i ett raskt tempo.

Jag förstod att hon hade gått omkring hela morgonen och känt ett stort begär efter Åkes stora grej och det var därför hon vresigt motade ut oss ungar, vi kom inte ut snabbt nog. Hon viste nog om att Åke låg där inne och runkade med sitt morgon stånd och väntade på att hon skulle komma. Kanske hade hon också sett det.

”Åå-hh vad skö-öönt den gör i mig Åå-ke ”.
”Jag ba-ra måå-ste få-åå din stor-a sk-öö-na ku-uuk ii-i mig va-rrr-je da-ag. Lov-aa mi-ig de-et Åkkkkkkk-e ”. Nästan skrek hon medan hennes bak åkte upp och ned över hans blanka ståndare.
Jag tyckte jag sett nog och att det var lämpligt att smyga mig ut nu.
Jag dröjde mig kvar där ute och satte mig under deras fönster för att lyssna, för jag ville veta vad dom skulle göra sen.
Mor hördes tydligt och jag hörde att även Åke blev färdig förstod jag, men sen blev det tyst en lång stund.

Sen hördes ljud från köket då dom talade där inne och jag såg även en skymt av mor då hon naken gick där inne. Jag förstod att dom tänkte fortsätta en om stund men dom var i köket så länge och då jag hörde att mor skramla med kastruller och tallrikar tänkte jag att dom kanske var klara trots allt. Det var sen helt tyst en lång stund så jag reste mig för att gå.
Då såg jag mor komma in i kammaren igen, fortfarande utan kläder och med farbror Åke tätt efter med sin stora task vippande rakt ut under skjortan.
Mor gick direkt fram till sängen där hon lade sig på rygg och gjorde sig tillrätta med benen brett isär. Åke går efter och över mor där han med en hand styr in sin stora task i hennes välkomnande bakdel. Hon ser så nöjd ut och säger något jag inte hör då han börjar röra sin bakdel över henne .

Jag gick till mitt arbete. Jag förstod nu att det som hände var bra för mor och att hon tyckte att Åke var snäll mot henne och på kvällen var allt som förut.
Åke berättade att han varit nere till byn och handlat småsaker åt oss igen och att han fått höra att en granngård var till salu.
Han frågade far om han viste något om den gården och varför del skulle säljas.
Far sa det var en fin gård men att den var för stor och att ägarna hade slitit ut sig på den och inte orkade längre.

Det hade nu nästa blivit ett behov hos mig att följa mors och farbror Åkes förehavanden, så varje morgon dröjde jag mig kvar en stund innan jag gick min väg.
Far och Åke hade allvarliga samtal under flera dagar och jag började bli orolig över att far varsnat något om Åkes och mors förehavanden och att det skulle bli tråkigheter men förklaringen kom vid söndagsmiddagen.
Far berättade att Åke köpt grangården åt oss och att vi inte behövde arbeta åt andra längre. Åke hade också anställt hjälp åt både far och mor så dom inte skulle slita ut sig som den förra ägarna.
Vi skulle börja med att förbereda flytten så fort som möjligt.
Mor satt som förstelnad och fattade inte det hon hört.
Då far och Åke upprepat det ett par gånger började både hon och vi ungar att hoppa och skrika av glädje och mor både kramade och pussade Åke och att hon även kysste honom riktigt på munnen, var förlåtligt även det, i denna glädjens stund.
Nästa morgon var mor rastlösare än någonsin då hon lagade vår frukost. Jag kände igen hennes beteende och visste att det skulle gå hett till hos farbror Åke och han säkert låg och runkade upp sin stora task för den tackgåva som mor skulle komma med om en liten stund.
Dom blev ensamma väldigt snabbt med min hjälp.

Vi flyttade till vår nya gård och det kändes bra för oss på alla vis. Eftersom vi alla arbetade hemma nu, så var det inte så lätt för farbror Åke att sätta på mor länge. Dom fick smyga mer och kunde inte lita på att vara ostörda. Jag hittade dom en gång i höladan och ett par gånger vid ladugården där mor gjort i ordning ett tvättutrymme åt sig och även tagit in en gammal säng. ”Bara ifall hon skulle behöva vila sig som hon sa.” Vad hon än gjorde i den så inte vilade hon då farbror Åke var med. Och det hände oftast då dräng och piga var utskickade på andra sysslor.

Jag vet inte om far visste om deras äventyr för han varken visade eller sa något om det, vad jag minnas.
Jag tror att han var så tacksam mot Åke att han gav mor friheten att söka sin tillfredställelse och lät mor förnöja sig med Åke, efter eget omdöme.
Jag bygger detta antagande på ett svagt minne från en natt då jag vaknade av buller i mors och fars kammare. Sen knarrade deras säng en kort stund. Jag var vaken nu och hörde dom tala viskande en stund innan jag hörde hur golvbrädorna knarrade då någon gick ut från deras kammare, förbi mitt rum och till kammaren längre bort där farbror Åke låg.
Där började snart det välbekanta sängknarret igen och det var såpass starkt att alla som var vakna i huset, måste ha hört det. Även far.
Därför tror jag att far inte klarade av att tillfredsställa mor och att han överlät detta till Åke som mer än gärna skötte henne. Det var föresten det enda ”arbete” han gjorde hos oss.
Han betalade ju skapligt för sig också, så varför skulle far bråka eller klaga?
Vi behövde ju inte slita för vällingen i andras tjänst längre och hade dessutom anställda som skötte grovgörat medan vi i familjen hade tid och råd att kosta på oss lite fritid och ”finare” vanor.

Några månader senare kom Länsman och frågade efter farbror Åke. Han var inte hemma just då och han blev väldigt bekymrad då han hörde det.
Nästa dag var han borta med sina saker. Han hade sagt till far att han hade brådskande affärer att sköta om i Stockholm men att han snart skulle återkomma.
Länsman kom och frågade efter farbror Åke varje dag en tid, men verkade sen ge upp.
Farbror Åke hälsade på några gånger och ingen var gladare än mor, som bad och bönade att han skulle stanna för hennes skull.
Men han reste alltid iväg som om han inte vågade stanna kvar för länsman. Vi började misstänka att det var något med pengarna från Amerika som han strött omkring sig.

Jag märkte att mor var den som saknade honom mest och allteftersom månaderna gick, sjönk hon ihop och såg för det mesta lessen ut. Men hon blev också mer kärvänlig mot mig och hon sa att hon viste om att jag sett henne med farbror Åke men att hon litat på att jag inte skulle säga något.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 121 röster, snittbetyg 5,84