En härlig badkväll

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kicki
Inlagd: 14 sep kl. 08:53
Läst: 27047 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 101 röster, snittbetyg 5,19
Jag och min kompis var ute och gick på kvällen och det var så himla varmt så vi bestämde att vi skulle gå ner och bada vid Gimo damen. När vi var på väg dit träffa vi en kille som hette Niklas. Han skulle också gå och bada, så vi gick med honom ner. När vi kom fram så var det inte en käfft på bad platsen, så jag och Eva föreslog att vi skulle bada nakna, Niklas var lite skeptisk mot det för han var orolig att det skulle komma Folk. Men jag och Eva tog av oss kläderna och tog bara på oss bikiniunderdelarna och Niklas tog på sig sina mörk blåa badshorts och vi hoppade i.
I vattnet började vi små brottas lite, helt plötsligt frågade Niklas om jag och Eva vågade kyssa varan.
- klart vi vågar, sa Eva.
- Det har vi gjort många gånger, sa jag.
Sagt och gjort så gjorde vi det. Jag tror att Niklas blev lite tänd på det. För när vi gick upp ur vattnet så hade Niklas en hård bula under badshortsen men jag låtsades inte om något, Eva kunde inte bärga sig hon började smeka Niklas på hans rygg och jag som stod framför han började få styva bröst vårtor för jag började förstå vad som skulle hända. Han vänder sig om mot Eva och frågar vad hon håller på med. Hon sa att han skulle vara lugn så fixar vi det här. Hon gick fram till mig och började kyssa mig på kinden och sedan på munnen, jag började kyssa tillbaka hon arbetade sig i mot örat och sög lite lätt på örsnibben. Nu började jag känna en lätt kåthet blåsa i genom min kropp. Hon och jag lade oss på handdukarna som vi hade lagt ut på bryggan, och började krama, kyssa och smeka varan vid det här laget var jag mycket kåt så det bara ran längst benen på mig.
Eva vek undan stringen åt sidan så att hon kunde smaka på härligheten, det röstill i hela kroppen. Hon började med en mjuk tunga och slickade ända nerifrån och upp ett par gånger jag kikade mot Niklas och han satt med stora ögon och kollade på. Jag så också att han hade fått lust droppar på sina badshorts han hade nu fått full erektion på sin penis. Eva spetsade sin tunga och stoppa in den i min vagina och jag kunde inte hejda mitt skrik, jag har aldrig upplevt att en tjej har slickat mig till en orgasm men det kändes helt okej. Hon vände sig om så att vi hamna i en 69:a och jag började smaska på hennes härlig het, jag hade inte smakat på en vagina för men det var inte så farligt som jag hade föreställt mig. Det var riktigt härligt, jag gjorde precis som Eva hade gjort på mig men jag små naffsa på hennes klitta. Hon började stöna, jag fortsatte precis likadant hela tiden och hon började små skrika, hon bad mig sluta men det gjorde jag inte jag placera ett finger i henne och till slut så gick det för henne också, men jag hade blivit kåt av allt skrik så jag bad Niklas att trycka in sin rätt så stora penis i mig. Jag satt med hela härligheten i vädret och Niklas satte sig på knä. Han började rätt sakta men tillslut kom vi upp i ett rätt högt tempo. Eva låg på rygg bakom Honom och började slicka på hans kulor. Niklas drog ut sin penis för att inte komma så fort och tog en lite paus. Under tiden fortsatte Eva att slicka mig brutalt och jag höll på att komma så jag reste mig också för en lite paus.
Eva lade sig på rygg så att Niklas kunde prova henne också, jag satte mig över Evas ansikte så att hon kunde slicka mig för det tyckte jag var skönt. Hon slickade mig fortare och fortare det märktes att hon tyckte det var skönt det Niklas gjorde med henne. Nu började det gå för mig och det var nog den skönaste orgasmen i mitt liv jag kunde inte hjälpa det jag började skrika och det gjorde Eva också det kändes som jag skulle svimma så det var nog tur att Eva sluta för då hade jag nog gjort det Niklas drog ut sin penis och jag slängde mig imot den för jag hade bestämt mig för att ta det i munnen, jag började suga brutalt och Niklas kropp spände sig och skulle dra ut den ur munnen men jag tröck den nästan ända in i svalget och kände den varma sperman rann ner i hallsen, jag förstår inte folk som säger att det är äckligt. Jag började att suga så lugnt som möjligt men det är svårt efter ett bra ligg. Niklas studsade till när jag sög på den. Sedan la vi oss alla och titta upp på himlen ingen sa något på flera timmar. Men tillslut reste sig Niklas och sa att han skulle hem, men att vi var välkomna hem till han på fredag. Men det är en annan historia.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 101 röster, snittbetyg 5,19