Läraren och jag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hemligt (tiger___lou@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 14 jun kl. 01:18
Läst: 39703 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 448 röster, snittbetyg 4,35
De va en helt vanlig dag jag satt längst bak i klassrummet och läraren titta på mej och gav mej en märklig signal hon blinka me ögat å Slicka sig runt munnen.
De va sista timmen för dagen, jag räckte upp handen för jag behövde hjälp. Hon kom emot mej så jag la ner handen på bänkennär hon kom fram luta hon sig över mej så jag skulle se hennes vackra bröst bättre.
Läraren kolla på klockan och sa nu är timmen slut, jag reser mej upp för att packa ihop å gå, då säger hon att jag ska stanna kvar för hon vill prata me mej..alla går ut och hon låser dörren hon be mej att komma fram till skrivbordet, jag går fram å fråga va hon ville, då säger hon jag ha sett att du ha kollat in mej lite..
Då säger jag: Ja lite för du är så vacker och jag ha lagt märke till dina signaler till mej. Hon tar tag i min hand och lägger den på hennes ena bröst jag streta emot lite va ff inte säker om jag ville de här, men hon drog mej närmare och drog ena handen över min bröstkorg..
Jag börja ge med mej nu för hennes vilja, hon drog av mej mitt linne så min vita bh me liten diamant syndes, hon titta på mina bröst och sa, vilka fina å fasta bröst du har, jag börja rodna lite..
Jag känner hur jag bli lite våt i mina troser, dom är rosa me lite spets..läraren (Karin) lägger mej ner på skrivbordet och dra av mej min kjol , hon ser en liten blöt fläck, hon tar av sig sitt vita linne, hon ha ingen bh på sig, jag blir lite förvånad när jag ligger där på rygg och se min lärare halvnaken hennes bröst är så fina och jag blir nu ännu mer upphetsad,
, jag stryker min hand över min byst och hon gör lika dant på sig själv..hon går emot mej och lägger sig över mej och kysser på lite lätt på munnen, och hon forsätter neråt biter mej lite lätt i vänster bröstvårta, jag börja vrida på mej nu för jag blev så jävla kåt jag trycker ifrån mej henne och jag tar tag i henne och lägger henne på skrivbordet och drar av henne byxorna och hennes svarta string..jag börja smeka henne lite lätt på fittan och hon säger åt mej att pulla henne fort å hårt, och jag lyder henne direkt och jag börja pulla henne, hon får en jätte stor orgasm nu och jag börja Slicka henne nu, hennes fittsaft smaka jätte gott..hon ber mej att ta av mej min troser så hon kunde få återgälda mej, så jag drar av mej dom hon ställer sig på knä framför mej och börja Slicka mej, jag smeker mina bröst undertiden jag har aldrig vare så här kåt förut, jag får en skön orgasm, jag har aldrig fått en så stor förut ..Forsättning följer
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 448 röster, snittbetyg 4,35