PRÄSTINNORNA PÅ KRETA

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 3 jun kl. 07:44
Läst: 19596 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 103 röster, snittbetyg 5,34
Smoking för herrarna och kretensisk festdräkt för kvinnorna stod det på inbjudningskortet vi fått till det kretensiska gästabudet. Att just vi hörde till de speciellt utvalda som inbjudits, gissade vi be¬rodde på att vi så småningom i trakten erhållit ett rykte om att vara orädda och nyfikna på olikartade upplevelser. Men kretensisk festdräkt måste innebära något mer än att kvinnorna skulle uppträda med nakna bröst. Eller kunde festdräkten ha något samband med den speciella underhållning som utlovades. Vi blev tillräckligt nyfikna för att tacka ja till inbjudan.
I motsats till dig som bara behövde öppna garderobsdörren för att ta fram din smoking, var jag tvungen att anlita en sömmerska som utan att alltför mycket höjningar på ögonbrynen var villig att sy festdräkten enligt mina anvisningar. Då jag klär mig till gästabudet kan jag konstatera att resultatet av sömmerskans ansträngningar är rätt spektakulärt. Med fascination studerar jag min spegelbild. Den långa kjolen, som smiter åt över höfter och bak, har flere våningar med volanger och en rejäl vidd nertill. Framtill är kjolen försedd med ett ovalt ”förkläde” som gör att magen i profil fick en snygg platt siluett. Det intressantaste med dräkten är överdelen. Från midjan upp till brösten består den av ett rikt broderat spänt liv som får brösten att puta uppåt. Livet fortsätter på ryggsidan ända upp till halsen och är försett med både axelparti och halvlånga ärmar. Skärningen på framsidan är gjord så att brösten inte bara är totalt blottade utan också framhävs. Mitt uppsatta hår är krönt av en med färggranna broderier dekorerad huvudbonad i baskermodell. Jag svänger mig i profil och studerar hur väl dräkten framhäver bakens rundning i motvikt till den platta magen... och brösten som sväller ut från överdelens framstycke. Skall jag faktiskt gå på fest klädd såhär! Och komma alla andra kvinnor att ha likadana dräkter? Tanken gör mig förtjust, men framför allt nyfiken.
Iklädd din stiliga smoking möter du mig vid ytterdörren och skiner upp då du ser mig i min festdräkt. Du tar mina bröst i dina händer och kramar dem lätt. Madame är sällsynt förtjusande i kväll, säger du och kysser en bröstvårta. Efter att jag lag en cape över axlarna och noggrant svept den om mig, är jag redo att bege mig iväg. Jag är mycket spänd på vad denna kväll kommer att erbjuda och jag känner din iver.
Snabbt når vi villan som är scenen för gästabudet. I entrén tas vi emot av en betjänt som utan att ändra en min befriar mig från min cape. Därefter visas vi in i villan och värden kommer välkomnande emot oss. Han hälsar dig välkommen genom att räcka fram handen medan han välkomnar mig genom att med båda händerna göra en gest mot mina bröst och utbrista ett förtjust ”åhhhhh....”. Med en snabb blick på de redan anlända gästerna kan jag konstatera att alla kvinnor är klädda i liknande dräkter som jag. Det inger mig en underlig känsla att med en vinbägare i handen röra mig bland dessa elegant smokingklädda herrar och barbröstade damer iklädda dräkter inspirerade från antikens Kreta. Också dekorationerna är inspirerade av den minoiska kulturen – stilistiska ornament i olika jordfärger, tjurar med väl tilltagna könsorgan, dubbelyxor, delfiner samt framför allt ormar.
Stämningen är avslappnad och det goda grekiska vinet bidrog säkert till att kommenterar och gester rätt snabbt blir mer vågade. Kommenterarna, smekningarna och de försiktiga nypen, som i början gjorts sådär i förbifarten blir allt djärvare. Trots att det är uppenbart att kvinnornas bara bröst på något sätt är det centrala temat för gästabudet kan jag inte få grepp om själva idén. Efter att alla under några timmar avnjutit vin och mängder av exotiska frukter, överraskar oss värden med att meddela att det nu är dags för det verkliga gästabudet. Hittills har vi bara värmt upp lite. Och gästabudet är endast för prästinnorna på Kreta, förklarade han hemlighetsfullt, männen äger inte tillträde till dessa sammankomster. Idag är dock männen så privilegierade genom att vi får titta på kvinnornas riter.
Värden uppmanade gästerna att följa efter honom till en annan del av villan. Nyfiket anammade alla hans uppmaning och kom slutligen in i en salong formad som en amfiteater. På scenen, som var rikligt dekorerad med de redan bekanta kretensiska mönstren, symbolerna och föremålen, fanns några stora divaner klädda i purpurfärgat mjukt tyg. På den trappstegsformade åskådarsidan fanns stora länsstolar, soffor samt små bord dignande av frukter och godsaker. Värden uppmanade de närvarande herrarna att göra det bekvämt för sig. Nyfiket slog sig männen ned i länsstolarna och på sofforna. Några tjänsteflickor visade de kvinnliga gästerna vägen till scenen där vi fulla av förväntan slår oss ned på divanerna. Vad är det för föreställning vi riktigt förväntas ge männen. Vi sneglar undrande på varandra i väntan på vad tjänsteflickorna skall göra.
Vi behöver inte vänta länge före tjänsteflickorna återvänder bärande skålar med väldoftande olja. De smörjer in sina händer och vänder sig sedan till de när¬maste kvinnliga gästerna för att smörja in deras bröst. Jag hör till de först utvalda och lutar mig bakåt på händerna för att gå henne till mötes. Oljan och hennes masserande händer inger mig stort välbehag. Först sneglar jag lite upp mot den manliga publiken men sluter sedan ögonen och bara njuter. Då jag tittar upp ser jag att några av de kvinnliga gästerna låtit sig inspirera av tjänsteflickorna och tagit olja i sina egna händer för att smörja de egna eller den närmast sittande kvinnans bröst.
Då den tjänsteflicka som behandlat mig övergår till en annan kvinnas bröst, vänder jag mig mot kvinnan som sitter bredvid mig på divanen och sträcker fram handen. Hon reagerar omedelbart och tar mina bröst i sina båda händer. Oljan gör huden glatt och mjuk. Vi smeker, knådar och gnider med händerna. Så pressar vi våra bröst mot varandra och gnuggar bröstvårtorna. Jag känner hennes hårda bröstvårtor pressas in i mina mjuka bröst. Plötsligt omsluter mig armar bakifrån och händer griper tag om brösten. Fingrarna pressas upp mot bröstvårtorna och nyper till ordentligt. Kvinnan mittemot mig böjer sig ner och börjar suga på min ena bröstvårta. Omkring mig ser jag att de övriga kvinnorna är sysselsatt på samma sätt. Sittande och knästående på divanerna masserar, smeker och suger de på varandras bröst allt medan den manliga publiken fascinerat tittar på. I halvmörkret – scenen badar i ljus medan belysningen på åskådarläktaren är mer diskret – tycker jag mig se att några män håller sina blottade kukar i ett stadigt grepp.
Tjänsteflickorna vandra omkring och delar ut ormliknande föremål och kvinnorna på scenen. En kvinna lyfter upp en mycket realistisk men konstgjord orm och lägger den om sina axlar. Med sensuella rörelser för hon ormen nedåt och låter den ringla fram och tillbaka omkring brösten. Vi andra låter oss inspireras och plockar upp liknande ormar. Den glatta ytan känns behagligt mot huden. Jag känner mig alltmer uppeggad av att ha publik, ställer mig på knä på divanen och tar ormens huvud i min mun. Hållande upp svansdelen suger jag begärligt på huvudet och för in ormen i min mun så långt jag kan – associationerna är helt uppenbara! De andra kvinnorna applåderar mig och några följer mitt exempel.
Två tjänstekvinnor griper tag i mina armar och så fort de lagt mig ned på divanen börjar de vika upp min vida kjol och sära på mina ben. Deras händer smeker mig mellan benen och jag sluter ögonen av välbehag. Plötsligt känner jag att någonting pressas in i mitt sköte – de har fört in ormens huvud och resten av ormkroppen hänger ned mellan mina ben. Tala om ormen som fruktbarhetssymbol, tänker jag leende och grabbar tag om ormen med ena han¬den. Det hade säkert inte varit svårt för Freud att inse hur väl ormen kunde fungera som symbol för kuken. Medan tjänsteflickorna introducerar de andra närva¬rande kvinnorna i användningen av de konstgjorda ormarna som kuksubstitut rör jag ormhuvudet fram och tillbaka inne i mitt sköte. Till slut ligger vi alla tolv där vända mot publiken med särade ben och ormar ringlande ut ur våra öppningar.
Några av männen har flyttat närmare för att bättre kunna se det som utspelas på scenen. De upphetsade andhämtningarna hörs i den annars knäpptysta sa¬len. Jag känner hur någon vidrör mitt sköte med händerna. Det är flere händer som smeker mig samtidigt som de befriar mig från den omfångsrika kjolen. En tunga kittlar mina blygdläppar och arbetar sig in mellan hudvecken. Händer griper tag och uppmanar mig att lägga mig på knä lutande över divanen. Lydigt följer jag uppmaningen, varefter jag känner hur ormen dras ur mitt sköte, mina skinkor säras på och någonting – troligtvis ormen – trycks in i min bakdel. Stönande av upphetsning gör jag mitt bästa för att ta emot den. Spänner upp och putar bakåt med baken. Jo, jag vill ha den. Inför alla män som ser på vill jag ha en orm in i min bak! Tanken på åskådarna och de omgivande kvinnorna gör mig så upphetsad att jag darrar. Ormen glider långt in och jag känner hur dens bakkropp hänger ned mot baksidan av mina lår.
För några kvinnor är det riktigt smärtsamt att få bakdelarna penetrerade av ormar. De kvider högljutt protesterande. Nej, nej.... ååååhhhh.... hörs från olika håll. Men också åhhhh.... fantastiskt, fantastiskt. Jag svänger på baken så ormsvansen daskar. Snuskigt perverst! Därefter grabbar jag tag i ormen som sticker ut ur den närmaste kvinnans bak. För den ut och in några gånger för att sedan böja mig under ormen för att slicka hennes kön. Jag känner den lätt salta fräna smaken då jag borrar in tungan i hennes kön. Kvinnan stönar svagt av min behandling. Någon grabbar tag om mina höfter och gör på samma sätt med mig. En blick åt sidan informerar mig om att också andra har ställt sig på knä i rad för att slicka kvinnan framför och själv bli slickad av kvinnan bakom. Detta kan kalla ormgrop, far det genom min hjärna, en kretensisk ormgrop.
Tjänsteflickorna kräver vår uppmärksamhet. De vandrar runt svängande en annan typ av ”orm” i händerna. Det är mjuka dubbelstavar med stilistiska ormhuvuden i båda ändorna. En av flickorna uppmanar mig att stiga upp och komma fram till scenens kant. Där ställer hon mig i profil och ber mig böja mig framåt. Medan hon smeker mig över baken och låren försöker jag hitta dig i pub¬liken. Jo, där sitter du djupt nedsjunken i en länstol på andra raden. Jag tar ögonkontakt – tycker du om detta, frågar min blick... njuter du av att se mig med i denna ormorgie. Jag njuter av att du ser mig här på scenen, och jag njuter också av alla de andra männens närvaro.
Tjänsteflickan smeker mitt sköte bakifrån och för in några fingrar. Ett finger från samma hand sticker hon in i min anus. Jag måste ta stöd med händerna mot knäna för att hålla balansen då hennes fingrar glider in och ut. På mycket nära håll sträcker två män på huvudena, intensivt koncentrerade på vad som händer med min ända. De vet att det inte är tillåtet för dem att beträda scenen eller på något annat sätt blanda sig i kvinnornas göranden. Att runka som besatta kan de göra så mycket som de vill.
Så för tjänsteflickan in ena ändan av en dubbelstav i mitt sköte och snabbt därefter en i min bak – två olika stavar dock, för hon har vissa avsikter med stavarnas andra ändor! Upplevelsen av de båda stavarna är så omvälvande att jag för tillfället struntar i vad som händer med stavarnas fria ändor. Hela mitt underliv är fyllt till bristningsgränsen... ååååhhhhh! Plötsligt känner jag någon sorts motstånd bakifrån. Trycket på stavarna in i mina öppningar ökar. Jag sneglar över axeln och ser hur en annan kvinna står bakom mig i precis samma ställning som jag själv. Stavarnas andra ändor har hon instuckna i sina öppningar. Det är bara 10-15 cm av stavarna som är synliga mellan oss. Då hon pressar baken bakåt svarar jag med att pressa tillbaka. Så småningom finner vi en rytm där vi juckar mot varandra.
En kvinna sätter sig på huk framför mig och griper tag i mina bröst. Hon smeker dem först försiktigt för att sedan ta i med kraft medan hon suger turvis på bröstvårtorna. Jag behöver inte kolla bakom ryggen på mig för att vara säker på att kvinnan, som jag delar stavarna med, utsätts för samma behandling. Och vi är inte de enda, för lite längre in på scenen är två andra grupper sysselsatta på samma sätt.
Slutligen förklarar vår värd att prästinnornas gästabud alltid slutade med att de hade sexuellt umgänge med tjuren Minotaurus. Inte kan han väl förvänta sig att vi skall låta oss bli knullade av en tjur, tänker jag desperat. Ingen förklaring ges, men tjänsteflickorna hjälper oss ur våra positioner och ställer oss i en halvcirkel med ryggen om åskådarna. Från scenens fond kommer en man klädd i svart en svart åtsittande läderoverall och svarta stövlar. Det mest spektakulära är att hans huvud är täckt med ett tjurhuvud vars ögon blänger och näsborrarna är vidgade på ett hotfullt sätt. Den enda bit av mänsklig hud som är synlig, är den stora kuken som sticker rakt upp ur en öppning i hans byxor. Med sin behandskade hand smeker han över ollonet medan han låter blicken svepa över raden med kvinnor som står där iklädda de små spända överdelarna som lämnar brösten bara. Jag känner mig mer avslöjande avklädd än om jag skulle vara helt naken.
Tjurmannen går fram till den närmaste kvinnan och beordrar henne att ta stöd mot divanens huvudända och luta sig framåt. Då hon åtlytt hans befallning för han in kuken med i hennes sköte och knullar henne rätt brutalt – som en tjur? En efter en knullar han några av kvinnorna. Ibland går han ut från scenen för att snabbt återkomma. Jag kan inte säga om det är samma man hela tiden. Är det möjligt? Snart blir det min tur. Jag känner kylan från hans läderdräkt mot min nakna bakdel då han sticker in sin kuk. I samma ögonblick kommer en annan tjurman in på scenen. Han går fram till oss och griper mig om nacken för att jag skall suga hans kuk. Jag ser att en tredje tjurman kommit in på scenen och börjat knulla den kvinna han först fått tag på. Och så en fjärde...
Tjurmännen sprutar samtidigt sin sperma in i mig, den ena kommer i min mun och den andra drar ut sin kuk just i rätt ögonblick för att låta satsen spruta ut över min nakna bak. Riten når sin fullbordan då prästinnorna en efter en på ett rituellt sätt får smaka på Minotaurus sperma.
Prästinnornas gästabud slutar inte bara med att dessa på ett rituellt sätt får smaka på tjursperman, utan också att deras åskådare låter sin sperma flöda. De flesta ohämmat ut över golvet, men några i munnen på den som sitter närmast eller så pumpar de in den i någon tillgänglig bak.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 103 röster, snittbetyg 5,34