Bestraffningen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 31 maj kl. 15:49
Läst: 12459 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 47 röster, snittbetyg 4,96
Eftersom jag har dagen ledig hade jag bett en av mina väninnor komma på besök. Jag hade fått en försändelse med riktigt intressanta underkläder som jag vill visa henne. Denna väninna delar nämligen mitt intresse för underkläder och praktiskt nog har vi samma storlek. Vi brukar båda göra våra inköp i vanliga affärer samt beställa per postorder, och ibland ger vi underkläder i gåvor åt varandra.
Så fort hon anländer bjuder jag på en jordgubbssmoothie som vi tar med oss till sovrummet där vi sedan breder ut oss på sängen. Jag visar henne det ena plagget efter det andra och vi frossar i spetsar, mjukt siden och genomskinliga stoffer. Vi petar på rosetter och broderier, drar i strumpeband, fnissar och skrattar. Jag erbjuder henne att prova allt hon är nyfiken på — just med tanke på eventuell provning av mina nyförvärv, hade jag valt sovrummet med dess stora speglar.
Väninnan är inte svår att övertala. Kläderna så när som på trosorna åker av och hon bestämmer sig för att först prova en korsett av genombrutna vita spetsar. Jag hjälper henne att knäppa den i ryggen och blir inspirerad att också själv ta på mig något av de plagg som ligger utbredda på den breda sängen. En BH med ½ kupor kanske, med matchande strumpebandshållare och string! Jag klär snabbt om och med omsorg ser jag till att brösten ligger rätt i BH-kuporna — bröstvårtorna skall just och just titta fram ovanom brodyrkanten. Behandlingen fick bröstvårtorna att snabbt styvna till.
Jag börjar dra på mig svarta strumpor för att strumpebandshållaren skall komma till sin rätt. Min väninna iakttar mina förehavanden och undrar skrattande om också jag blir kåt av underkläder. Jo, jag medger att jag inte är oberörd av att se på sådana och att ha dem på mig. Väninnan låter sina händer glida från höfterna upp längs sidorna och kupa sig under brösten, allt medan jag iakttar henne via spegeln.
Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag föredrar romantiskt sexiga eller sådana här mer snuskiga, säger hon och nyper mig i ena bröstvårtan. Det ilar till i min kropp och jag räcker henne en korsett som lämnar brösten bara. Varför inte jämföra på ett mer konkret sätt, föreslår jag, varefter hon gör ett snabbt byte av korsetter och drar också på sig ett par svarta strumpor som hon fäster i korsettens strumpeband.
Fnissande ställer vi oss på alla fyra på sängen vända mot den stora spegeln. Vi gungar med brösten och döljer lite av vår upphetsning bakom skratt och skoj. Brösten gungar fram och tillbaka, så i sidled. Oj, vad vi känner oss sexiga! Jag sträcker ut en hand och smeker hennes ena bröst. Jag tycker så mycket om dem, både om hennes och mina egna. Vi reser oss upp i knästående mittemot varandra och gnuggar bröstvårtorna. Så griper vi tag i varandras bröst, kramar dem medan vi börjar kyssas.
Sovrumsdörren flyger upp och där står du i dörröppningen och stirrar på oss. Vi kommer av oss och stirrar tillbaka. Händerna håller vi fortfarande om den andras bröst. Så börjar ett leende leka i din ena mungipa, trots att du försöker se barsk ut.
Mina damer, jag må då säga… är det detta ni sysslar med medan jag är på jobb? Eftersom jag hade turen att kunna gå vid halva dagen, får jag väl ta itu med att bestraffa min kvinna och hennes medbrottsling för sexuella aktiviteter bakom min rygg. Först bestraffning, sedan är ni skyldiga mig en föreställning och om den är bra kan ni bli belönade. Fast av vad jag sett hittills förefaller ni att vara rätt bra på att belöna varandra också. Men först alltså bestraffning!
Du kommenderar oss på knä invid sängen och med handklovar fäster du våra händer bakom ryggen. Med ett lätt tryck i nacken får du oss att förstå att du vill att vi skall luta oss fram över sängen. Tänker du knulla oss båda bakifrån, eller…jo, jag kan gissa vad du ämnar göra, då jag hör att du tar någonting från klädskåpet. Piskan! Den lilla piskan med lädersnoddarna. Den som både smeker och snärtar på så upphetsande sätt.
Jag behöver inte vänta många sekunder före jag känner den första snärten träffa min bak. Jag kvider till av smärta samtidigt som mitt underliv rycker till av njutning. Till denna märkliga blandning av smärta och njutning bidrar den upplevelsen av förnedring att ligga bunden med blottad bak inför din blick. Jag hör väninnan kvida till — det hade varit hennes tur att få smaka på piskan. Med ena kinden vilande på sängen vänder vi ansiktena mot varandra. Jag ser kåtheten i hennes ögon. Vi tycks ha mer gemensamt än intresse för spektakulära underkläder. Nu låter du piskans snoddar smeka över våra bakdelar och glida längsmed springan mellan skinkorna.
Kyss varandra, kommenderar du. Våra läppar vidrör varandra och vi öppnar munnen för att förenas i en djup tungkyss medan du låter piskan vina ännu några gånger över våra bakar. Jag är säker på att våra sköten är lika blöta som våra munnar. För att försäkra dig om att så är fallet känner du efter med handen. Först söker sig din hand in mellan mina ben och gräver sig in mellan mina blygdläppar. Du gnider lite och sticker in ett finger på prov. Sedan upprepar du proceduren med min väninna. Efter att ha smakat på våra safter genom att slicka fingrarna rena, lägger du ifrån dig piskan och låser upp våra handfängslen.
Nu är det dags för föreställning, konstaterar du, jag vill se två rakade sköten och ni skall själva sköta om att de blir rakade. Klä av er alltsammans medan jag hämtar rakningsgrejorna från badrummet. Den som inte är samarbetsvillig kommer att bli bunden och få en hel del mera smisk.
Vi hinner knappt få av oss underkläderna före du är tillbaka. För tillfället var vi inte pigga på att smaka mera av piskan. Jag undrar för mig själv om min väninna finner tanken på att bli rakad av en annan kvinna lika upphetsande som jag. Eller att raka, jo det också! Allt medan du ser iakttar oss… för att inte tala om spänningen inför vad som sedan följer.
Jag lägger mig lydigt på sängen och med fötterna på golvet breder jag på benen så att min väninna skall komma åt att raka mig. Du har placerat dig själv i den stora länstolen där du smekande din kuk koncentrerat följer med vårt rakande. Efter att först ha mjukat upp huden med hjälp av en varm fuktig handduk börjar min väninna avlägsna mitt könshår med hjälp av en rakhyvel. Ovanpå skötet går det enkelt, de yttre blygdläpparna är däremot betydligt krångligare att befria från all hårväxt. Känslan är obeskrivlig. Jag sneglar på dig, tar ögonkontakt och låter tungan leka i mungiporna. Din tunga gör samma gest tillbaka och du nickar belåtet medan du smeker din styva kuk. Din blick säger att det kommer mera…
Jag känner efter med handen hur slätt det känns. Längst ned i springan mellan de yttre blygdläpparna ser jag de inre skymta. De känns fuktiga och varma. Jag reser mig från sängen och övertar rakhyveln för att under din bevakning ge min väninna samma behandling som jag just fått av henne.
Då jag har rakat färdigt och ämnar resa, uppmanar du mig att behålla min ställning mellan min väninnas särade ben. Du ställer dig bredvid oss och gör en gest mot hennes nakna blottade sköte och uppmanar mig att sätta igång. Jag sträcker fram handen och smeker försiktigt. Först ovanpå blygdläpparna sedan mellan glider min hand. Jag känner fukten på de mjuka blygläpparna. Böjer mig fram och börjar slicka dem och leka med tungan runt skötets öppning. Med kuken i ett stadigt grepp böjer du dig framåt för att kunna se ordentligt.
Jag sätter mig till slut på kanten av sängen bredvid min väninna. Fantastiskt, mumlar du belåtet, med en blick på våra rakade kön. Vidrör samtidigt, uppmanar du oss. Lydigt sträcker vi händerna i kors och börjar smeka varandras kön. Med de fria händerna griper vi tag i din kuk — jag tar kukens rot i ett stadigt grepp medan min väninna börjar smeka ollonet. Smekande, klämmande, gnidande och nypande rör sig dina händer över våra bröst. Så fort du fått tag i ett bröst lämnar du det för att övergå till nästa. Vi har fyra bröst och du har bara två händer!
Det blir för mycket, för många saker att koncentrera sig på en gång. Då jag stannar upp för en stund vräker min väninna mig bakåt på sängen, för att sedan glida ner på knä mellan mina särade ben. Du ser fascinerat på då hon viker blygläpparna åt sidan och med ett finger retsamt smeker kring öppningen. Jag gör en spontan rörelse då hon sticker in fingertoppen… men nej, hon drar ut den igen. Smeker lite till runt öppningen för att sedan sticka in fingret så långt det går. Sedan två fingrar på samma sätt — jag kvider njutningsfullt av känslan av att bli fylld. Hon drar ut fingrarna och bjuder dig att smaka. Glupskt suger du på hennes fingrar. Din blick är vild och du måste behärska dig till ditt yttersta för att inte sticka in din kuk i den närmst tillgängliga öppningen. Du har bestämt dig för att utnyttja situationen maximalt.
Du hjälper min väninna att resa sig och lägga sig ovanpå mig så att hennes bröst kommer i höjd med mitt ansikte. Hon gnuggar sina bröst mot mitt ansikte och jag känner hur bröstvårtornas retfulla beröring. Jag gör mitt bästa för att nafsa efter dem. Då jag får tag i en, biter jag till ordentligt för att därefter suga med all min kraft. Du har lagt dig bredvid dig och jag känner din andedräkt mot min hals. Du brukar tycka om att jag gnuggar mina bröst mot ditt ansikte… tänk om!
Jag skuffar väninnan över dig och följer själv efter. Hon förstår omedelbart idén och makar på sig så mycket att vi båda får plats ovanpå dig där vi fortsätter på samma sätt som hon nyss gjorde ensam. Brösten hänger över ditt ansikte, redo att gripas tag i, smeka, suga och nafsa på. Vi behöver inte be dig två gånger. Med händerna klämmer du ihop våra bröst så mycket det går, för att få dem så nära varandra som möjligt. Du behöver inte röra på huvudet speciellt mycket för att komma åt att suga våra bröstvårtor turvis. Du börjar ömt och övergår sedan till att vara lite mer hårdhänt.
Då kåtheten håller på att få dig att explodera lägger du oss sida vid sida på knä med bakarna i vädret lutande över sängen. Nu får det vara slut på bestraffningar och föreställningar. Nu vill du bara knulla, och knulla ordentligt! Lite tvekande tittar du på våra bakar och smeker våra nakna kön som syns mellan benen. I vilket hål känns det mest lockande att sticka in kuken? Du låter prövande fingrarna glida in i de fuktiga öppningarna. Därefter fuktar du pekfingrarna med saliv och pressar in dem i våra bakre öppningar. Vi kvider och darrar av spänning och upphetsning. Slutligen besluter du att försöka nyttja alla fyra öppningarna och börjar med att skjuta in kuken i mitt sköte. Hastigt byter du till väninnans sköte för att sedan penetrera hennes bakdel. Och så får min bak smaka på din kuk. Därefter för du lite halvbrutalt den in och ut på ett helt slumpmässigt sätt. Vi hinner inte förbereda oss, för vare sig att ta emot den eller att lika plötsligt uppleva att den lämnar vår öppning. Du knullar alla våra nedre öppningar ända tills du inte längre kan stå emot, utan sprutar din sperma över våra runda bakdelar.
Om detta är bestraffningen och belöningen för att lite tafsande med en väninna, ser jag nyfiket fram emot den efterföljande behandlingen ifall du skulle ertappa mig tillsammans med flere kvinnor… eller kanske med en eller flere män!

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 47 röster, snittbetyg 4,96