Högskolan i Göteborg

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: David
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 31 maj kl. 01:12
Läst: 12779 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 63 röster, snittbetyg 2,37
Högskolan i Göteborg. Massivt med läxor har jag blivit tilldelad. Stressen bara fördubblar sig. Som celler gör.

Jag öppnade portarna till skolan med en suck. Tog en hastig titt på klockan då jag la märke till at den var kvart över nio. Rusande tar jag mig till tredje våningen där jag hastigt andas till, med ett djupt andetag, och stannar till.

Där står hon…! Frida.. En skönhet som kan sätta världen under trans. Med sitt blonda hår vänder hon sig om.. Hon går mot mig med mjuka steg.. Hon har sin underbara jeans kjol på sig idag. Hennes långa slanka ben är så ljuvliga. Hon stannar till framför mig.. iakttar mig med en smygande försiktighet. Trots de otroliga brösten som blottas halvt under sin u-ringade skjorta håller jag mig till syn i hennes ögonnivå.

Hon tar en titt runt.. Jag kan känna hennes doftande parfym.. Det är som om den kramar om mig. Jag kan inte ta mig ur, jag vill inte ta mig ur. Plötsligt talar hon till mig

Frida: -hej

Micke tittar sig runt om med ett frågande ansiktsutryck

Micke: - ehh.. Hhheej…

Hon säger inget.. Vågat tar hon plötsligt min hand och drar in mig till den intilliggande tjej toaletten. Helt stum är jag. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Hon börjar långsamt knäppa upp sin skjorta och brösten blir mer och mer synliga. Utan att tänka släpper jag mina böcker och tar av mig byxorna.

Chockande knuffar hon mig till handfatet. Hon viskar till mitt öra lyft upp mig på handfatet. Jag tar slingrigt av hennes vita trosor. Jag tar inte av dem helt utan endast till knäna ifall någon skulle råka komma in. Jag drar hennes midja närmare min. Jag är rädd. Jag vågar inte blotta min kuk. Jag drar fram den under hennes kjol. Den vidrör hennes lår hon stöter till visar tecken på kåthet. Sakta drar jag den upp och ner över hennes sköte.
Och utan förvarning tränger jag in den. Det gör ont för båda, Frida lutar sig tillbaka. Jag håller kuken i samma läge en kort stund. Vi tittar på varandra. Sakta rör jag mig längre in. Som en smal väg jag vandrar. Vi hör några utanför dörren. Men vi fortsätter. Jag kan se att hon försöker gör allt hon kan för att inte stöna. Hon lutar sig fram till mitt öra. Hon säger i en låg röst, var varsam!, snälla. Hennes ansiktsutryck säger desamma. Men samtidigt så njuter hon. Med en låg röst börjar hon stöna intill mitt öra. Hon säger med sorgsen röst kom inte in i mig snälla.. Jag fortsätter hon njuter, hon lutar sig tillbaka. Jag känner en explosion något vill ut. Utan eftertanka kommer jag i henne. Hon stönar till och lutar sig fram mot min axel till mitt öra och andas andfått.. vi är helt stilla,, Min kuk fortfarande i hennes sköte. Jag tar om hennes lår och drar ut den. Det rinner ut lite.. Hon säger inget. Hon andas tungt.

En sekund senare drar hon upp sina trosor, hastigt knäpper hon sin skjorta och avviker oundvikligt.

6 månader senare får jag åter syn på henne… hmm???..
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 63 röster, snittbetyg 2,37