Födelsedagen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 29 maj kl. 15:22
Läst: 9638 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 5,30
Med anledning av din födelsedag har du inbjudit mig till middag hemma hos dig. Du hade förklarat att du hellre firar middagen på tumanhand med mig än ordnar någon större fest. Eftersom du med åren utvecklats till en riktigt skicklig kock ser jag fram emot att bli utfodrad med flere delikata rätter tillsammans med ett ett med omsorg utvalt vin. Men också jag som gäst bör bidra med någon överraskning – det är ju din födelsedag!
Iklädd mörka byxor och vit skjorta med uppkavlade ärmar möter du mig i dörren. Grattis, säger jag och ger dig en kyss på munnen efter att först ha överräckt en stor röd ros. Du försöker ta mig i din famn men jag skjuter dig vänligt men bestämt ifrån mig. Gå du och gör allting klart så gör jag dig sällskap bara jag hängt upp min kappa, uppmanar jag. Du försvinner motvilligt mot köksregionerna.
Efter att ha klätt av mig ytterkläderna vandrar jag med presenterna på ena armen mot vardagsrummet där du nomalt brukar servera dina middagar. Jag stannar medvetet i dörröppningen väntande på att du skall notera min närvaro. Aha, slå dig ned så.... du avbryter mitt i meningen och bara stirrar. Av din blick att döma torde synen vara till din belåtenhet.
Dagen till ära har jag klätt mig i en svart fotsida klänning. Modellen är sedlig med rundad inte alltför djup urringning, halvlång ärm och en något utsvängd kjol. Materialet däremot är genomskinligt med nätkaraktär. Det elastiska materialet smetar åt min kropp och framhäver att jag under klänningen inte har någonting annat på mig än röd strumpebandshållare till strumpor i samma färg. Fötterna har jag instuckna i svarta skor med mycket höga klackar. Då jag långsamt kommer närmare kan du se hur mina styva bröstvårtor sticker ut mellan klänningens nätmaskor. För att ge dig en uppfattning om hur klänningens baksida tar sig ut gör jag en piruett. Också på baksidan är klänninen mycket sedesam och ”täcker” mig nästan från nacken till vristerna. Men bakens två rundlar putar demonstrativt ut mellan strumpebandshållarens ryggknäppning och de röda strumpornas övre kant.
Din andhämtning har blivit häftigare och du sträcker fram ena handen för att vidröra mig. Snabbt räcker jag över presenterna och påpekar, med ett retsamt ögonkast, att maten kallnar om vi inte sätter oss till bords. Presenterna kan du öppna medan vi äter!
Efter att jag snabbt slagit mig ned vid bordet häller du upp vin i glasen. Med tanke på att du främst har blicken fäst på mina bröst, där de mer framhävs än skymtar, bakom klänningens svarta nätverk. Jag höjer en skål för din födelsedag och uppmanar dig att öppna det större paketet. Lämpligt nog är förrätten en skink- och valnöttssallad, vilket ger oss tid att ägna uppmärksamhet åt presenterna.
Du sliter av pappret och finner en förpackning läckra svarta butt plugs kallade ”Liqourice Dip”. Ett set på tre bestående av en förtjusande liten, en medelstor och en nästan skrämmande jättestor. Med ett småleende vänder och vrider du på dem en stund, för att sedan hålla upp den minsta. Jag föreslår att vi börjar omedelbart, säger du och uppmanar mig med en gest att resa mig. Därefter tar du flaskan med valnötsolja, som du ställt fram ifall vi skulle önska mer olja till salladen, och håller några droppar på pluggen. Efter att jag rest mig från stolen, böjer du mig lite framåt och drar upp bakdelen av min klänning för att komma åt att köra in butt pluggen. Jag hinner knappt känna den mot min öppning, före den oljeindränkta pluggen med lätthet glider in. Åååå... vilken känsla. Visserligen är den knappt tjockare än ett finger, men nog känns det att det bakre hålet fått besök.
Du leder mig tillbaka till stolen och hjälper mig att sätta mig ned. Vi fortsätter väl med salladen, föreslår du... det finns andra rätter som väntar, samt en överraskning åt dig. Jag skruvar lite trevande på mig på stolen, vickar åt sidorna samt höjer och sänker baken några centimeter. Det är otroligt upphetsande att, klädd som jag är och med pluggen i baken, sitta mitt emot dig och försöka äta sallad som om det vore en helt vanlig middag. Jag märker hur påverkad du är av situationen trots att du försöker låtsas om ingenting.
Då vi avslutat salladen, reser du dig för att duka av tallrikarna och servera en väldoftande kryddstark tomatsoppa. Det är dags för mellanrätt... samt byte av plugg, förklarar du och kommer fram till mig. Före jag hunnit resa mig grabbar du tag i mina bröst och börjar massera dem. Vet du hur galen du gör mig genom att se ut som du gör, viskar du i mitt öra. Jag skulle vilja knulla alla dina öppningar på samma gång! Men det får vänta, för vi tycks båda vara inne på att idag leka anala lekar.
Då jag rest mig böjer du mig framåt. Smeker över baken, drar lite i strumpebanden så de snärar mot sidorna av mina skinkor och drar slutligen ut den lilla butt pluggen. En medelstora åker in med fart och fyller upp mig på ett helt annat sätt. Jag sätter mig på nytt, men har denna gång betydligt svårare att sitta oberörd. Den medelstora butt pluggen känns verkligen! Börjar det kännas som kuk, undrar du retfullt medan du smakar på soppan.
Jag föreslår att du öppnar den andra presenten medan vi avnjuter soppan. Du öppnar paketet och får fram två uppsättningar med kulor på ett snöre, s.k. lustkulor eller geischa-bollar. Denna variant har kulor i tre olika storlekar – längst ut en liten, i mitten en större och till slut en rejält stor kula fäst vid en ögla. Kulorna är halvgenomskinliga och inne i dem finns rörliga delar som påverkas av rörelse.
En uppsättning åt oss var, konstaterar du, eller vill du att jag skall föra in dem i dina båda öppningar samtidigt? De kommer att passa bra till efterrätten, tillägger du, men först skall vi njuta av en rejält stor huvudrätt. Jag inser att du hänvisar lika mycket till den största butt pluggen som till den fina kallskurna rostbiffen du serverar som utgör måltidens huvudrätt. Jag skruvar lite oroligt på mig. Den största butt pluggen är stor, mycket stor. Större än din kuk faktiskt. Så får jag en idé.
Eftersom det är din födelsedag så är det nog du som bör avnjuta den största, föreslår jag. Du tvekar några sekunder – jag kan gissa att du sett fram emot att försöka trycka in den pluggen i mitt lilla hål – men sedan nickar du medgörligt. Med smekande rörelser smörjar jag in pluggen med olivolja. Därefter placerar jag den på en stolsits och ser till att dens sugkopp fäster ordetligt. Min herre är så vänlig och sätter sig, säger jag med en inbjudande gest. Kanske jag får assistera?
Du knäpper upp dina byxor och närmar dig stolen där jag fäst butt pluggen. Din upphetsning är uppenbar. Kommer det att kännas som i fantasin om att bli våldtagen av en man med jättekuk? Du drar ner byxorna och hukande försöker du sikta rätt. Jag ställer mig gränse över dina böjda lår och pressar med händerna dig nedåt. Du stönar högt då butt pluggen glider in i din bak. Du pressar ditt ansike mot mina bröst och fångar med munnen upp en bröstvårta som sticker fram mellan klänningstygets nätmaskor. Kvidande suger du häftigt på bröstvårtan. Sedan börjar du försiktigt röra dig upp och ned. Det är så skönt, så otroligt skönt, stönar du. Sug mig! Var snäll och sug mig!
Med den mellanstora butt pluggen fortfarande inne i mig knäar jag framför dig och tar din kuk i min mun. Jag håller om den med ena handen samtidigt som jag försöker få så mycket som möjligt av den in i min mun. Att få baken helt fylld har fungerat så upphetsande att det behövs sug före det går för dig. Jag sluter ögonen och låter din sperma spruta över mitt ansikte.
Efter att ha stigit upp från stolen, tar du en tygnäsduk från fickan för att torka mitt ansikte. Tack, säger du och kysser den sista resten av sperma från mina läppar. Du får skölja av ansiktet i badrummet före vi övergår till efterrätten, säger du med ett leende. Jag kilar iväg för att putsa upp ansiktet medan du serverar deserten.
Då jag återvänder räcker du mig en kopp rykande espresso. På bordet har du ställt ett fat med läckra kulor av mörk tryffel. Jag tror att vi sparar de andra kulorna till en annan gång, säger du menande medan du matar mig med en tryffelkula. Det är nog inte bara ditt ansikte som behöver en uppfräschning. Sedan har jag en överraskning i beredskap åt dig, tillägger du, men först vill jag ta en närmare titt på din vackra klänning.
Lite förbryllad över vad du menar med både uppfräschning och överraskning, sätter jag mig tillrätta i soffan. Du gör mig sällskap och börjar smeka mig över brösten och ned mot skötet. Klänningens nättyg mellan min kropp och dina händer intensifierar upplevelsen och får mig att känna mig mer naken än om jag faktiskt skulle vara det. Jag njuter av dina händers iver, men butt pluggen börjar göra mig otålig. Det är dags att det händer något i den bakre ändan.
Det är som om du skulle kunna läsa mina tankar. Du lägger mig på knä vid soffan och blottlägger min bak. Ett ögonblick min sköna, jag är strax tillbaka. Förväntansfullt ligger jag helt stilla och behöver inte vänta länge före du är tillbaka. Du drar ut butt pluggen från min anus och..... sticker in en annan.... Hm... nu förstår jag inte. Den nya känns inte något speciellt. Den är om möjligt mindre än den föregående. Jag hinner känna en stänk av besvikelse före den kommer – vattenstrålen! In i min bak pumpar du strålar med kallt vatten. Vilken känsla! Jag kvider av njutning.
Du smeker mig över baken och konstaterar att duschen i rumpan får ersätta drinken till kaffet. Du har redan ätit så mycket att du inte skulle orkar med något mer. Bättre att ”mata” den nedre ändan, skojar du, varpå du drar ut den analduschen som ser ut ungefär som en större variant av pumpen man använder för att spola öronen. Nu skall du fyllas så mycket som du bara klarar av, säger du och för igen in någonting i min bakre öppning. Jag hör pumpande ljud och känner hur någonting långsamt börjar svälla inne i mig. En uppumpbar analplug!
Då du anser att du fyllt mig sådär lagom, svänger du på mig så att jag kommer att halvligga i soffan med särade ben. Du räcker mig analpluggens gummipump och jag ger den på försök ett tryck.... åh, omfånget ökade ytterligare. Mina inre blygdläppar glänser av fukten som rinner ur mig. Jag putar med skötet mot dig... inbjudande! Kom in i mig! Knulla mig! Knulla mig samtidigt som du pumpar mig! Jag behöver inte säga någonting med ord. Du drar fram den styva kuken och pressar in en i mitt vidöppna sköte samtidigt som du tar pumpen ur min hand och klämmar till riktigt ordentligt några gånger. Sprängfylld gnyr jag av njutning. Det är som om jag skulle ha tappat omdömet om vad som finns var. Jag är bara fylld och känner hur det sväller och rör sig i mitt underliv. Du hinner stöta till några gånger med kuken samt pressa pumpen ytterligare en gång, före de böljande rörelserna välver fram inne i mitt underliv. Mina inre muskler kramar din kuk i rytmiska rörelser och de förorsakar mig obeskrivlig njutning då de omsluter den uppumpade pluggen i min bak.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 5,30