Förförerskan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Miss A
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 28 maj kl. 16:45
Läst: 22374 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 112 röster, snittbetyg 4,46
Min vän Noi skulle sova över hos mig en torsdagkväll. Hennes man hade hamnat på psyket igen, och hon ville inte vara ensam hemma. Jag visade runt i mitt hem, där även min mor och två yngre syskon bor.

När vi kom till mitt rum, och jag sa "This is my room", så skrattade hon åt mig och sa "You very funny". Hon la sig i min säng och sa att hon ville sova där. Jag sa att hon fick sova i gästrummet. Men hon sa att hon tyckte bättre om mitt rum. Sen kurade hon ihop på min säng och sa "Kom, sova nu" och gjorde en gest som betydde att jag skulle lägga mig hos henne. Jag lydde mer än gärna, eftersom jag var utsvulten på intimitet. Jag la mig tätt intill, med ansiktet mot hennes bröst, och drog in doften av henne. Hon la ena benet på min höft och jag la handen på hennes midja. Jag njöt av närheten och lät bli att tänka på vad vi höll på med.

Nå, klockan började närma sig nio och det var dags att gå och lägga sig på riktigt så jag sa att hon skulle gå till sin egen säng. Hon gick med på det men bad mig göra henne sällskap.
"I Thailand brukar kompisar ofta dela säng" sa hon. "Me not like to sleep alone." Det låg förväntan i luften och jag var nyfiken. Så när ljusen släckts smög jag mig in i hennes rum och gled ner bakom henne (hon var naken men jag hade pyjamas!). Jag blev omfamnad, och hon placerade sitt lår mellan mina ben. Vi låg så ett tag och jag försökte somna.

Sen vände jag mig ifrån henne, för jag kunde inte somna. Jag vände och vred på mig, steg upp och åt lite, gick på toa, tvättade underlivet för jag kände mig ofräsch.

Återvände till sängen. Nois hand gled in innanför min
pyjamaströja och stannade på magen. Jag tog hennes hand och förde den till mitt bröst, där den stannade kvar ett tag. Klockan slog elva. Jag drog henne till mig, och hörde hennes andhämtning bli häftigare, och förstod först då att hon var kåt. En sekund kände jag mig äcklad, sen ville jag bara ge henne allt. Min mun grep tag i en av hennes stora bröstvårtor medan händerna smekte hennes midja och höfter, och hon blev alldeles exalterad, började jucka mot mitt ben och utstötte ett kvidande ljud. Min hand bara nuddade hennes ljumske och hon stönade och bad mig fortsätta längre ner. Jag förde in handen i hennes fitta, som var våt och svullen. Jag var hemma på området och smekte henne till orgasm om och om igen. Vi kysstes, och hon sa att hon ville göra det skönt för mig också. Jag krånglade av mig pyjamasen, kände på mitt kön och upptäckte till min förvåning att jag var våt och svullen precis som hon!

Hon smekte mig men inget hände, förutom att jag njöt av att vara så nära henne. "Why you not come?" undrade hon. Jag sa att jag bara kommer med män. "Soon you have boyfriend. You not need me no more." Jag brydde mig inte om hennes påstående, utan vände mig till hennes bröst igen, som gav mig en trygghetskänsla. Varje gång jag började suga väcktes hennes lustar igen och hon kom. Jag fick inte en blund i ögonen den natten.

Morgonen därpå for vi till arbetet, och en av damerna frågade mig, "Har Noi sovit över hos dig?". När jag svarade ja så flinade hon som om hon redan visste allt.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 112 röster, snittbetyg 4,46