Stina- den tredje

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: petter (novellpetter@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 27 maj kl. 12:18
Läst: 13582 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 62 röster, snittbetyg 5,06
Johan hade så länge han kan minnas drömt om att få ha sex med två tjejer samtidigt. Nu satt han där, i baksätet på den svarta taxin med sin flickvän Frida vid sin ena sida och deras nyfunna kompis Stina vid sin andra. Han kunde inte riktigt förstå att han satt där, med dessa två tjejer. Än mindre att dom båda ville ha sex med honom, hans dröm skulle äntligen uppfyllas. Ingen kunde undgå hans entusiasm då den bultande bulan i hans jeans var svår att dölja. Hans kuk värkte av kåthet och han ville inget annat än komma hem och få av sig sina kläder, och framförallt få av tjejerna deras kläder.
Han kollade åt höger och såg sin flickvän i ögonen och dom möttes i en blöt kyss samtidigt som han strök sin hand genom hennes bruna lockiga hår. I samma stund lutar sig Stina över Johan lägger sin högra hand försiktigt utanpå Johans bula i jeansen och den vänstra lägger hon på insidan av Fridas lår. Johans kuk bultar hårdare i hans byxor och för en sekund kändes det som om det skulle gå för honom direkt. Johan och Frida låter sina läppar sakta skiljas och Frida lutar sig framåt, sätter sin högra hand mot Stinas kind och låter sina läppar möta Stinas. Sakta möts deras tungor och Frida kan känna Stinas piercade tunga i sin mun. Johan lutar sig tillbaka med sin högra hand om sin flickvän och sin vänstra hand i ryggslutet på Stina. Samtidigt som tjejerna kysser varandra framför honom så klämmer Stina lite retsamt på Johans kuk som syns och känns rejält genom jeansen.
Taxi chauffören som ideligen sitter och kollar i backspegeln har i framsätet en svår stund att hålla bilen på vägen. Johan märker att chauffören håller på att kolla in dom i baksätet och det gör honom bara ännu kåtare.
Frida och Stina lät i samma stund sina läppar skiljas, och Frida lät sin hand strykas ner över Stinas kind och över hennes bröst för att sedan lägga den på Johans lår. I samma stund så lutar sig Stina bakåt, tar Johans högra hand och lägger den på sitt lår. Johans vänder sig då om till Frida och kollar frågande med ett leende på henne. Frida kollar tillbaka med en kåt blick och ett lika kåt leende, nickar och tar sin hand och lägger den på Johans och för handen sakta upp under Stinas vita kjol. Johans låter sin hand gå sakta upp efter låret samtidigt som Stina lite försiktigt särar på låren, inte mycket men nog för Johans att komma åt bättre. Just i samma stund som han kommer fram till hennes varma och våta trosor hör han taxichauffören harkla sig:
-Då var vi framme vid Grevegatan, det blir 265:-.
Johan rycker snabbt tillbaka sin hand och sticker ner den i sin ficka där han fiskar upp tre stycken hundralappar som han lämnar över till chauffören med orden:
-Det är jämt så.
Chauffören tackade och vände sig därefter mot Frida och sa med ett stort leende:
-Ha det så trevligt ikväll
Frida rodnade till och svarade lite blygt:
-Det skall vi absolut ha.

Därefter lämnade dom tre taxin och gick mot porten som slutligen skulle leda till Johans och Frida lägenhet. Johan gick en bit bakom tjejerna och försökte passa på att göra något åt bulan som stack rakt ur byxorna på honom. Men utsikten han hade gjorde det nästan omöjligt att göra något åt problemet. Hans blick fastnade på Stina som gick längre fram bredvid hans flickvän hand i hand. Stina var omkring 160 cm lång och hade ljust axellångt hår. Hennes bröst var rätt stora i förhållande till kroppen och hade en uppsättning stora blå ögon som hade kunnat smälta vem som helst. Men nu var det något annat som han fick syn på. Det var hennes lilla och otroligt välformade rumpa som han inte kunde släppa blicken från och det gjorde hans kuk ännu hårdare, och följaktligen en inte direkt mindre lätt hanterlig bula. Hennes rumpa rörde sig fram och tillbaka från sida till sida i den vita korta kjolen som slutade just strax under skinkorna. Johan som i vanliga fall föredrar brunetter var nu otroligt kåt när han beundrade den fem år yngre Stina bakifrån. Det var inte så att han inte var nöjd med sin Frida, tvärtom. Han är otroligt glad över det dom har och han tycker att hon är det sötaste och vackraste han sett. Men hela situationen och den kommande chansen att knulla med Stina gjorde honom otroligt kåt.
Dom kom fram till porten och gick in, tog till höger och tryckte på hiss knappen. Väl inne i hissen vände sig tjejerna mot varandra och den något längre Frida tog undan Stinas hår från kinden, böjde sig ner och kysste henne över halsen. Johan stod i andra änden av hissen och kollade trivsamt in dom och tänkte för sig själv vad underbart detta kan bli.


Det hela hade börjat drygt en månad innan när Frida och Johan hade pratat om sina fantasier och sexdrömmar med varandra. Trots att dom vart ihop i snart 4 år så hade dom aldrig pratat direkt ingående om vad dom hade för fantasier och drömmar. Under tiden dom pratade så märkte dom att dom hade en fantasi som dom båda delade. Det var den att ha med en person till i sängen. Johan ville som många andra killar ha en tjej till i sängen, vilket även gällde för Frida. Även om hon gärna skulle vilja ha en kille till att ta hand om så hade hon ofta innan hon träffat Johan fantiserat om att hon har sex med en annan tjej när hon onanerade. Hon visste inte varför, men det hade gjort henne otroligt kåt och var något hon absolut ville testa.
Veckorna efter dom delat sina fantasier och drömmar med varandra så hade dom tagit upp det mer och mer. Så dom bestämde sig för att gå ut denna lördag, och om dom träffade någon dom båda gillade så skulle dom göra verklighet av fantasierna.
Så när dom kom hem från jobbet denna dag så åt dom middag ihop. Johan som inte var någon direkt gourmet kock hade tagit på sig att göra maten. Till Fridas förvåning så blev hon serverad en riktigt god fläskfilé gryta med ris och till det rött vin.
Efter middagen så fortsatte Frida till duschen samtidigt som Johan tog hand om disken. Väl ute ur duschen började Frida att klä sig. Frida som var dryga 170 cm lång tog på sig Johans favorit trosor, ett par svarta string trosor med spets. Till dom hade en matchande bh som hon satte över sina relativt små bröst. Dom var ungefär en handfull och det var en handfull som Johan bara älskade. Hennes mörkbruna hår satte hon i en tofs bak i nacken som hon för det mesta gör. Sen hoppade hon i ett par blå jeans och avslutade med en topp som hade en sån låg skärning att det inte lämnade mycket åt fantasin. Efter det fortsatte dom till soffan där dom satt nära varandra, och drack varsitt glas vin och pratade om hur kvällen skulle kunna bli.
Frida var lite orolig att Johan skulle ägna för mycket tid och omtanke på en annan tjej om dom träffade någon. Men Johan försäkrade henne om att det bara fanns en tjej för honom och att detta bara var en kul och mysig grej som dom skulle göra ihop.
Framåt tio tiden så beställde dom en taxi och for in till stan och till stans största inneställe. Dom tänkte det att ju större stället är ju större måste ju utbudet vara. Väl där lämnade dom in jackorna i garderoben och fortsatte upp i baren där dom beställde varsin drink och började iaktta tjejerna på stället. Efter en inte allt för lång stund så upptäckte dom en tjej som kollade in dom båda. Hon var i 19 års åldern, klädd i en vit kort kjol, ett vitt linne och ett par halvhöga stövlar. Frida kollade in henne och log åt hennes håll, och tjejen svarade med ett lika vackert leende. Frida vände sig då om till Johan och frågade vad han tyckte om den tjejen. Johan vågade inte vara för stor i orden och säga som det verkligen var, att han tyckte hon var otroligt snygg och sexig. Så han svarade att han tyckte hon var söt och såg intressant ut. Därefter köpte Frida tre stycken drinkar och gick över till tjejen i vitt. Hon presenterade sig som Stina och berättade att hon var på besök i stan hos en kompis som nyss flyttat till stan. Allt efter kvällen gick så fortsatte dom tre att prata och hade en trevlig stund där dom satt i en soffa i hörnet av lokalen.
Senare under kvällen så vände sig Johan och Frida mot varandra och möttes i en stor kyss som av Stinas reaktion att döma höll på lite för länge. För hon var på väg att resa sig och gå därifrån. Frida märkte det, avslutade kyssen med Johan och frågade Stina om hon kanske också ville ha en kyss så hon inte skulle känna sig utanför. Stina log till och slog sig ner till höger om Frida och kollade henne djupt i ögonen och dom möttes i en kyss. Frida la handen bakom huvudet på Stina som svarade med att lite försiktigt lägga sitt högra ben lite över Fridas lår. Sen så flyttade Stina sin mun mot Fridas öra och viskade något. Frida log och nickade som svar på det Stina sagt. Därefter böjde sig Stina fram mot Johan som satt på andra sidan av Frida och kollade honom djupt i ögonen och deras läppar möttes, desamma gjorde deras tungor.
Dom tre hade inte suttit så väldigt länge där och hånglat med varandra innan Frida frågade om Stina ville följa med dom två hem. Stina log och sa att det ville hon absolut göra. På vägen mot garderoben så passerade dom Stinas kompis och Stina sa att hon skulle sticka iväg och att hon skulle komma hem igen nästa dag. Stinas kompis stod frågande kvar och kollade långt efter sin kompis som försvann ner för trappan med två personer. Kort efter att dom lämnat Stinas kompis så hade dom fått ut sina kläder från garderoben och hade hittat en taxi som skulle ta dom hem till Frida och Johan.


Hissen stannade på femte våningen med ett pling och dom tre gick ut ur hissen vidare fram till Johans och Fridas lägenhet där dom gick in. Väl inne i lägenhet hände dom av sig sina ytterkläder i hallen och fortsatte in till vänster där vardagsrummet återfanns. Dom tre satte sig ner i tresits soffan med Johan i mitten och tjejerna på varsin sida. Först så var stämningen lite blyg och spänd så Johan tog initiativet och vände sig mot Frida och kysste henne samtidigt som han lät sin hand smeka hennes bröst utanpå tröjan. Samtidigt lät Stina sin hand glida upp för Johans lår och fram till hans bula i jeansen. Johan vände då sig om och kollade på Stina som hade en otroligt kåt blick, lutade sig mot henne och kysste henne. Samtidigt som dom kysstes lät han sin hand stryka genom hennes hår ner över halsen och ner på brösten. I samma veva kom Frida med igen då hon satte sig gränsle över Johan och drog av hans tröja och blottade hans vältränade överkropp. En vältränad överkropp som han inte kämpat en enda minut på ett gym för att få. Han vände då tillbaka till Frida kysste henne och drog av hennes tröja, lät sina läppar vandra ner över halsen samtidigt som han knäppte upp hennes bh som föll ner i hans knä. Han lät sina läppar och tunga leka med Fridas styva bröstvårtor med en arm runt hennes svank och en som han placerat på Stinas rumpa som nu stod på knä i soffan bredvid dom. Frida sträckte sig då och drog av Stinas linne, böjde sig ner och kysste hennes hals och lät tungan leka i Stinas öra. Johan passade då på att knäppa upp Stinas bh som föll ner på soffan och blottade hennes fasta bröst. Han böjde sig fram och slickade och nafsade lite med tänderna i Stina bröstvårtor, samtidigt som hans hand hade letat under kjolen och smekte nu Stinas fasta skinkor. Stina andades lite hårdare när dom två behandlade hennes överkropp och hon kände att hon bara blev våtare och våtare i fittan.
Johan drog sen tillbaka sin hand från Stinas rumpa och började knäppa upp Fridas jeans knapp för knapp. När sista knappen var upp knäppt så ställde sig Frida med händerna på Johans axlar och Johan som med hjälp av Stina drog av Fridas jeans, som sedan igen satte sig gränsle över Johan och lät sin tunga åka in i hans mun, samtidigt som hon kände Stinas hand leta sig upp till hennes bröst och sakta smeka dom. Stina lutade sig sedan bakåt och satte händerna på bordet varpå Johan och Stina lät sina tungor leka med varsin av hennes bröstvårtor. På samma gång som Johan lekte med sin flickväns bröstvårtor smekte han Stinas båda bröst med sina händer. Stina som nu halvlåg med sin rygg mot Johans mage. Johan lät sina händer vandra ner över magen, tog tag i kjolkanten och drog kjolen neråt. Stina lyfte på rumpan och hjälpte själv till att få av sig kjolen.
När kjolen väl var av så fortsatte Stina att smeka och små bita i Fridas bröstvårtor och Johan hade låtit sin hand glida innanför Stinas trosor och kände nu hennes plaskvåta rakade fitta. Detta fick Johans kuk att bulta hårdare än på väldigt länge. Han lät först ett av sina fingrar glida in i Stina för att sedan dra ut fingret och smeka hennes klitta med det fuktiga fingret. Stina stönade allt högre och hade nu slutat att leka med Fridas bröst, som nu sakta satte sig ner på sidan av Johan och dom båda möttes i en kyss. Sen så tog Johan sin andra hand och smekte in den innanför Fridas trosor och ner mot hennes minst lika våta fitta. Frida som satt nersjunken i soffan med låren brett isär blundade och andades häftigare och häftigare.
Johan kunde knappt fatta att han satt där med två fingrar inne i två olika tjejer. Stina flyttade nu sig ner på golvet framför Johan, och vidare ner mellan hans ben. Sen började hon knäppa upp en knapp och tittade upp på Frida. Frida log och sa åt Stina att ta fram kuken hur Johans byxor. Stina knäppte upp byxorna och drog ner dom, samtidigt som Johan nu lät sitt finger gå snabbare och snabbare in och ut ur Fridas våta fitta. Frida som stönade allt högre kollade på Stina när hon drog av Johans byxor, hans sockar och lät sin tunga leka utanpå Johans boxershorts. Frida kände en viss svartsjuka sprida sig i kroppen, men samtidigt blev hon väldigt kåt av det hon såg. Sen tog Stina tag i boxershortsen och drog dom av Johan och hans kuk stod nu rakt upp i det fria. Stina slickade upp efter Johans lår och kollade in hans kuk. Den var omkring 17 cm lång, han hade en rakad pung och ovanför kuken var han väl ansad. Hon lät sin tunga åka upp efter låret och upp mot pungen där hon lät tungan leka med hans lena pung. Johans kuk pulserade och var stenhård där den stod. Han hade aldrig vart så här kåt tidigare och han bara väntade på att få trycka in kuken i Stinas fitta. Sen lät Stina sin tunga leka upp efter skaftet och upp mot ollonet. Johan hade nu slutat att pulla Frida och lät bara sina fingrar leka försiktigt kring hennes klitta istället. Han var så kåt att han knappt kunde koncentrera sig på vad han gjorde. Frida kollade på Stina när hon lät sina läppar slutas runt Johans ollon. Den blandade känslan av svartsjuka och kåthet blev allt starkare ju längre Stina gick. Sen sög Stina in kuken i sin mun, tog tag i den med handen och runkade den i samma takt som hon sög. Hon hade inte sugit in den mer än ett par gånger innan Johan kände att det började rycka i magen och hela kuken. Han hann inte säga något innan han kände sin varma klibbiga sperma fylla Stinas mun. Stina som först inte uppfattade vad som hände fick en jättesats i munnen, när hon drog ut kuken så kom två sprut till som la dig över kinden och upp över näsan på henne. Hon lät satsen rinna ur munnen på henne och den fortsatte ner för hakan och ner på hennes bröst. Det som inte nådde hela vägen ner till brösten blev hängande från hakan på henne.
Johan tittade lite skamset först på Frida och sen på Stina. Det var ju inte riktigt vad han hade tänkt sig. Frida kollade ner på Stina och log ett avundsjukt men väldigt kåt leende. Stina kollade på Frida och log tillbaka, varpå hon tog Johans boxershorts och torkade bort hans sperma från ansiktet och brösten.
Därefter gick hon på knä fram till Frida och lutade sig fram mot henne och kysste henne upp för låren, vidare upp över magen och fram till brösten. Väl vid brösten lät hon läppar och tunga stanna vid Fridas styva bröstvårtor för att sedan fortsätta upp mot halsen. Sen möttes Stinas och Fridas läppar och likaså deras tungor. Frida kände smaken av Johans sperma i munnen på Stina och smaken av sin pojkvän i munnen på en annan tjej gjorde henne om än ännu mer kåt. Då reste sig Frida ur soffan och tog Stinas hand och ledde henne in mot sovrummet.
Inne i sovrummet la hon ner Stina i sängen och ställde sig på knä vid fotändan. Tätt efter dom kom Johan in och satte sig på den högra sidan av sängen på den gamla bruna fåtöljen som mest användes till att samla kläder på. Därifrån fick han se sin flickvän beskåda Stina där hon låg för att därefter lägga sig över henne och dom möttes i en stor kyss. Johan började än en gång känna kåtheten sprida sig i kroppen när han såg sin flickvän ligga näst intill naken så när på ett par trosor med en annan tjej och hångla. Han såg Frida sakta glida neråt, där hon lät sin tunga leka över Stinas kropp. Ner över brösten vidare korsade hon magen samtidigt som hennes händer smekte Stinas välformade bröst. När hon kom ner mot trosorna vek hon av och lät tungan leka i ljumsken på Stina. Hon kunde känna lukten av hennes fitta och kände värmen från densamma när hennes kind lades mot dom fuktiga trosorna. Sen lät hon tungan glida över trosorna utanpå fitta och Stina drog efter andan. Därefter fattade Frida tag i Stinas trosor med ett finger på varsin sida av dom vita hot pantsen som Stina bar och drog sakta ner dom över benen och la dom sedan på golvet jämte sängen. Sen så lät hon tungan vandra upp samma väg som trosorna åkt av och närmade sig kort därefter Stinas våta fitta. Frida lät sin tunga glida upp efter blygdläpparna korsa utan på klittan och ner på andra sidan. Stina kippade efter andan och det enda hon ville var att känna Fridas tunga leka med henne. När Frida kom ner på andra sidan lät hon tungan försiktigt glida in mellan blygdläpparna och vandra hela vägen upp till klittan där hon stannade och lät tungan cirkulera runt den. Stina började andas allt häftigare och när Frida lät ett av sina fingrar glida in i Stina så kom dom första stönen. Frida förde in ännu ett finger och pullade Stinas fitta allt fortare samtidigt som hon sög och slickade på hennes klitta. Stina stönade mer och mer och började slänga sina höfter fram och tillbaka. Hon hade aldrig vart med om något så skönt tidigare och kunde inte hålla sig från att nästan skrika ut sina högljudda stön.
Johan kände nu hur hans kuk började resa sig igen och snart stod den pulserande i all sin prakt igen. Men han satt kvar och tittade in sin flickvän som slickade Stinas fitta som om det var det bästa hon visste.
Frida som fortsatte att slicka och suga på Stinas klitta älskade smaken av hennes fittsafter. Kort därefter tog Stina tag i Fridas hår och tryckte hennes ansikte mot sin fitta i samma stund som hon skrek ut sin orgasm. Frida kände hur fittmusklerna kramade om hennes fingrar och hon undrade tyst för sig själv varför hon inte gjort detta förut. Att slicka en annan tjej och känna henne komma var ju helt underbart.
Nu började Johan röra på sig från sin fåtölj och satte sig bredvid tjejerna i sängen. Han böjde sig fram och kysste Frida djupt. Nu var det hans tur att få känna smaken av en annan persons kön i sin partners mun.
Frida böjde sig därefter fram och lät läpparna slutas om Johans ollon. Hon hade inte mer än sugit in kuken en gång innan Stina kom mellan och bad Frida lägga sig på rygg. För nu ville hon smaka på Fridas fitta. Frida som nu var så otroligt våt och kåt la sig på rygg och tog själv av sig sina trosor, varpå hon lät benen glida isär och kollade Stina djupt i ögonen. Stina tittade på Frida och kröp fram mellan Fridas lår. Frida kunde känna Stinas tunga som direkt sökte sig mot hennes fittöppning och fördes in så långt hon förmådde. Sedan gled den upp mellan blygdläpparna som Stina hade särat med sina fingrar och träffade Fridas klitta. Frida rös till av kåthet och gav ifrån sig ett gällt stön.
Johan som nu var riktigt kåt igen ställde sig bakom Stina och lät sin kuk leta sig in i hennes trånga fitta. Han placerade sin händer om Stinas höfter och tryckte in den så djupt han kunde, för att sedan sakta låta kuken och in och ut i hennes fitta. Frida kollade in Johan som knullade Stina bakifrån då hon kände två fingrar tränga in i henne. Hon började nu andas allt mer intensivt och synen av hennes pojkvän i en annan tjej fick hennes kropp att pirra än mer av kåthet. Stinas fingrar trycktes allt snabbare in och ut ur Fridas våta fitta samtidigt som hon lär tungspetsen leka med hennes klitta. Stina kände hur Johan tog ett rejält tag om höfterna på henne och stötte in kuken allt häftigare i henne bakifrån.
Frida kände sedan hur Stinas fingrar drogs ut ur hennes fitta och hur Stina la sig bredvid henne i sängen. På uppmaning från Stina så flyttade sig Frida och ställde sig på alla fyra över Stina så att dom placerade sig i en 69a. Frida hade inte mer än ställt sig tillrätta innan hon än en gång kände Stinas fingrar glida in i hennes fitta och hur Stinas tunga började leka med hennes klitta. Kort därefter tog Stina ut sina fingrar igen och Frida kände Johans kuk tryckas mot sitt plaskvåta fitthål. Hon rös till och gav ifrån sig ett ljudligt stön. Hela hon darrade av känslan att bli slickad samtidigt som hennes fitta fylldes upp av Johans hårda kuk. Johan hade ett hårt tag om hennes höfter och knullade nu henne hårt bakifrån. Det tillsammans med Stinas lekande tunga gjorde att Frida inte längre stönade ljudligt, utan hon mer eller mindre skrek till varje gång Johans kuk kom in i henne.
Frida själv var så uppe i behandlingen hon fick att inte förmådde att slicka Stina. Då och då kom hon till med tungan, men mest hela tiden hade hon sitt huvud tillbakadraget mot nacken och skrek ut sin njutning. Hon kände Johans kuk gå in hela vägen i hennes fitta och Stinas tunga och läppar som slickade och sög hennes klitta. Frida kände hur det ilade i hela kroppen och hur hennes fitta pulserade fram den skönaste orgasm hon fått. Hela hon ryckte av och an då hon tjöt ut orgasmen.
Johan kände hur Fridas fitta kramade hans kuk och han kunde inte hålla satsen tillbaka längre. Med ett vrål lät han sin sperma fylla Fridas fitta, och Frida kände den varma sperman sprutas in i hennes fitta. Johan tog ut kuken och förde den mot Stinas mun och hon sög ut det sista som fanns kvar i hans kuk för att sedan låta det rinna ut från munnen ner över kinden och ner på sängen.

Dom tre la sig sedan ner i sängen med Johan i mitten och tjejerna på varsin sida. Frida och Stina lät sina huvuden vila mot varsitt av Johans bröst där dom alla tre somnade, utmattade men väldigt tillfredställda.

När Johan vaknade på morgonen så hade han armen om Frida. Han vände sig om mot platsen där Stina somnat. Men där låg ingen. Johan gick då upp för att kolla om hon satt i vardagsrummet, men på vägen genom hallen såg han en lapp där det stod:
-”Tack för en helt underbar kväll och natt. Ha det bäst båda två. /Puss Stina”

Johan gick då tillbaka till sovrummet, la sig bakom Frida och la armen runt henne. Därefter kysste han henne i nacken och somnade om.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 62 röster, snittbetyg 5,06