Middagssällskapet

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 26 maj kl. 15:51
Läst: 12157 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 59 röster, snittbetyg 5,53
Efter att hela eftermiddagen ha legat och latat oss på den stora terrassen med utsikt över Lago di Maggiore börjar vi så smått känna oss hungriga. Klockan närmar sig åtta på kvällen, så åtminstone ur nordiskt perspektiv är det verkligen dags för middag. Vi besluter oss för att uppsöka någon av de trevliga restaurangerna inne i den närliggande lilla byn. Jag slänger av mig min stora vita badrock och låter den ligga kvar ute på terrassen. Helt naken vandrar jag in i villan för att klä på mig något lämpligt för kvällen.
Jag väljer en ärmlös vit bomullsklänning som är knäppt hela vägen framtill. Det snäva livet och den vadlånga vida kjolen klär min figur och färgen framhäver min solbränna. Fötterna sticker jag in i ett par öppna espandriller. Konstaterar belåtet hur stilig du är i mörka byxor och vit skjorta med uppkavlade ärmar, då jag möter dig vid ytterdörren. Det gråa i ditt skägg står så fint mot skjortans vithet.
Då vi kommer fram till vår favoritrestaurang konstaterar vi till vår besvikelse att det inte finns ett enda ledigt bord. Vi är beredda att gå vidare då vi blir hejdade av ett par som sitter vid det närmaste fönsterbordet. De förklarar att om vi nöjer oss med deras sällskap så är vi välkomna att slå oss ned vid deras bord. Varför inte, denna restaurang har den bästa maten i hela byn och det kan som omväxling vara trevligt med lite sällskap. Av deras italienska att döma, härstammar paret som är i vår ålder, inte från Italien trots att de utseendemässigt väl skulle kunna göra det. Kvinnan bär en hårt åtsnörd topp som framhäver hennes vackra bröst och mannen är maskulint stilig på ett sätt som bara sydländska män är, när de är som bäst. Det är matcho men inte för mycket. Kvinnan är de för sydländska kvinnor så typiska högklackade skorna. Jag har alltid förundrat mig över hur de både lyckas hålla balansen och inte få grava fotproblem.
Efter att ha gjort vår beställning inleds ett gemytligt småprat som kommer att omspänner allt från den korrumperade italienska politiken till stilettklackar. Maten är som vanligt helt förträfflig och servicen okomplicerat vänlig. Det dröjer inte länge före jag under bordet sparkar av mig mina espadriller. Min avsikt är att hetsa upp dig med lite fotflirt. Få se om du lyckas vara stadig på gaffeln då jag masserar dig med tårna på ett strategiskt sätt. Jag glider en aning ner på stolen, sträcker det ena benet framåt och pressar in foten mellan dina lår. Du ger mig ett förvånat ögonkast men håller god min. Då jag med tåspetsarna känner en mjuk utbuktning börjar jag ivrigt bearbeta den. Du kämpar för att se oberörd ut, men ger klara signaler på att du uppskattar mitt tilltag.
Plötsligt känner jag en hand på mitt lår och stelnar till mitt i viftandet med tårna. Oj! Den främmande mannen som sitter vid min sida har diskret placerat sin hand på mitt lår. Jag känner värmen från handen genom det tunna klänningstyget. Långsamt låter han handen gnida upp och ned längs låret. Därefter blir fingrarna lite djärvare och söker sig inåt. Nästan omedvetet särar jag lite på benen så att hans fingrar kommer åt att smeka mig på lårets insida. Jag iakttar dig noga men bedömer att du inte har noterat vad som försiggår på andra sidan bordet. Den höga bordsskivan ger nog gott skydd för insyn från andra sidan. Jag slås av tanken att det är möjligt att också du håller på med någonting på andra sidan bordet.
Då jag hämtat mig från den första förvirrade överraskningen fortsätter jag med att med tårna smeka din kuk ovanpå byxorna. Jag känner hur du långsamt får stånd. Under tiden har den främmande mannen petat upp några knappar i min kjol så att han kommit åt att föra in handen under kjolen. Han smeker mycket lugnt och försiktigt längs troskanten. Hur skall kvällen egentligen sluta! Då han för in tummen och pekfingret under troskanten och luggar mitt könshår, ger jag honom ett snett ögonkast. Lite till och det kommer att vara uppenbart för de två andra närvarande vad vi håller på med.
Då vi ätit färdigt och druckit upp den sista espresson bjuder den främmande kvinnan oss till deras hotellrum. Hon förklarar att vi kan sitta på deras stora fina balkong och beställa någonting läskande från hotellet. Vi accepterar inbjudan med förtjusning. Kvällen hade hittills varit alltför trevlig för att vi skulle ha någon lust att redan avbryta den.
Vi slår oss ned i två soffor, som är placerade mittemot varandra på den rejält tilltagna och för insyn skyddade balkongen. På bordet framför oss placerar vi de iskalla fruktdrinkarna från hotellets bar. Samtalet löper vidare lika otvunget och trivsamt som på restaurangen. Du lägger din arm runt mig och smeker mig först varsamt över axeln. Sedan börjar dina fingrar glida långsamt ned mot mitt vänstra bröst. Jag lägger märke till att den andra mannen leker med snörningen i kvinnans topp. Han har löst upp rosetten och lirkar upp de översta hakarna, allt medan han med inlevelse lägger ut texten om Michelangelos betydelse för det italienska måleriet. Hela situationen är lika fascinerande som absurd. Den mjuka varma norditalienska natten omsluter oss i sin famn och vi är behagligt avslappnade tack vare vinet vi druckit.
Du lägger din andra hand ovanom mitt högra bröst och med smekande rörelser för du händerna över mina bröst. Det är så skönt att känna smekningarna ovanpå klänningstyget. Du klämmer till lite och eftersom jag inte har någon BH kan du lätt känna de styva bröstvårtorna genom tyget. En efter en börjar du knäppa upp knapparna i mitt klänningsliv. Då du öppnat tillräckligt många knappar viker du den ena delen av klänningslivet åt sidan så att ett av brösten blottas. Du kramar bröstet underifrån och börjar gnugga bröstvårtan. Blicken har du stadigt fäst på paret i soffan mittemot oss.
Den andra kvinnas bröst sväller upp ovanför det spända toppen som mannen öppnat och dragit ned så mycket att brösten frigjorts. Vid de toppiga bröstvårtorna glimmar någon sorts smycken. Mannen har för länge sedan glömt Michelangelo till förmån för de svällande brösten han håller i sina händer. Precis som du stirrar på hans kvinna, gör han detsamma med mig. Jag kan se i hans blick en ivrig längtan efter att se också mitt andra bröst. Före du hunnit dra blottlägga det, gör jag det själv. Jag viker undan den andra sidan av klän¬nings¬livet och tar brösten i mina egna händer, reser mig och går fram emot paret i soffan.
Retfullt erbjuder jag inte mina bröst åt mannen utan vänder mig istället mot kvinnan. Jag är nyfiken på vad hon har fäst vid bröstvårtorna. Från någon sorts klämmor fästa vid bröstvårtorna, hänger från varje bröst en stor pärla fäst på en silverfärgad länk. Kvinnan lossnar snabbt ett av sina brösthängen och kniper fast den runt min ena bröstvårta. Aj! Det gör ju ont.... fast inte så mycket. Det känns som ett ordentligt nyp om bröstvårtan, men jag vänjer mig rätt snabbt. Pärlan fungerar som Känslan är faktiskt mer upphetsande än smärtsam. Vi gnider de pärlförsedda brösten mot varandra, jämför och skrattar.
Under tiden har ni rest er och står nu och tittar på våra förehavanden. Hade vi kvinnor ögonen för någonting annat än våra bröst, skulle vi se hur det putar ordentligt innanför era byxor. Mannen börjar långsamt knäppa upp spännet till sitt byxbälte.
Det är dags att visa vem som bestämmer, utropar han med bestämd röst, drar löst bältet från byxorna och.... grabbar med ena handen tag om din nacke och ger dig en djup tungkyss. Det finns många hål att tränga in i denna kväll, fortsätter han och kommenderar med en handrörelse kvinnan och mig mot soffan.
Kvinnan, som tydligen varit med om något liknande tidigare, drar ned blixtlåset i sin snäva kjol och låter den falla till golvet. Iklädd bara de högklackade skorna kliver hon upp i soffan och ställer sig på knä lutande framkroppen över ryggstödet. För att göra henne sällskap på lika villkor knäpper jag upp de resterande knapparna i min klänning och drar av mig trosorna. Jag väntar mig någon sorts bestraffning med bältet.
Men så känner jag dina smeksamma händer på min bak. Du särar på mina skinkor för att sticka in någonting i min anus. En blick över axeln upplyser mig om att det är det ena av de två röda ljusen som stått på bordet mellan sofforna. Trots att du i brist på glidmedel har fuktat ljuset med hjälp av saliv, får du trycka och skruva med kraft för att få ljuset att glida in. Jag sluter ögonen för att bättre koncentrera mig på att spänna ut så mycket som möjligt för att ta emot ljuset i min bak.
Plötsligt känner jag någonting trycka mot min mun. Det är den främmande mannen som försöker pressa in sin kuk i min mun. På samma sätt som jag försöker öppna min nedre slutmuskel så mycket som möjligt, öppnar jag min mun. Jag känner mig sprängfylld i både anus och mun. Bröstsmycket som klämmer till om min ena bröstvårta bidrar till att öka min upphetsning. Men så tar det slut..... efter att ha skjutit in en rejäl bit av ljuset släpper du taget samtidigt som den andra mannen drar sig ut ur min mun.
Ni övergår till att ge den andra kvinnan samma behandling medan jag knästående — med det röda ljuset stickande ut ur baken — bredvid henne i soffan fascinerat tittar på. Jag ser dig göra samma sak med hennes bakdel som du nyss gjorde med min. Kuken, som du har befriat från byxornas fängelse, smeker du med ena handen medan du med den andra för ljuset in och ut i kvinnans bak. Hon har rest sig lite på armbågarna så att pärlan hänger lodrätt nedåt från det ena bröstet. Att iaktta hur pärlans fäste spänner om hennes bröstvårta intensifierar känslan av trycket runt min egen bröstvårta. Det är omöjligt för mig att avgöra om den klämmer så hårt att jag allra helst vill avlägsna den, eller om jag faktiskt vill spänna till fästet ännu hårdare.
Då den andra kvinnan fått en rättvis behandling lägger hon sig på rygg på soffan. Hon har fötterna på golvet och baken alldeles vid soffkanten för att inte få problem med ljuset som sticker ut ur hennes bakända. Hon breder inbjudande på benen åt er män samtidigt som hon vinkar mig till sig. Vänd mot er sätter jag mig gränsle över hennes bröstkorg så att hennes bröst putar upp mellan mina utspärrade lår. Hon griper tag om mina höfter och för mig nedåt så att jag nästan kommer att sitta på hennes ansikte. Jag känner hennes tunga röra sig i mitt sköte.
Vår värd erbjuder dig platsen i kvinnans sköte. Seende mig i ögonen kör du in kuken med fart. Vi böjer oss närmare varandra tills våra munnar möts. Glupskt börjar vi kyssa varandra — du med din kuk inne i den andra kvinnans sköte och jag med hennes tunga svepande inne i mitt sköte. Plötsligt stelnar du till och flämtar till. Du stönar och kvider sakta. Jag inser att mannen måste ha trängt in sin kuk i din bak, och jag intensifierar vårt tungkyssande medan du blir häftigt knullad i baken ända tills mannen inte kan behärska sig längre utan sprutar in sin sperma med fart. Nästan omedelbart kommer du inne i kvinnan.
Fullständigt utmattade lägger ni er ner på var sin soffa för att vila, medan kvinnan och jag ställer oss vid balkongräcket och ser ut över den vackra sjön. Helt färdiga med kvällen är vi ännu inte. Fortfarande är hon iklädd enbart sina högklackade skor medan jag är helt naken. De röda ljusen sticker ut ur våra bakdelar där vi står framåtlutade. Kvinnan tar av sig bröstsmycket och klämmer fast det på min andra bröstvårta. För att jag skall känna hur det är att ha båda två, förklarar hon. Nästa gång skall jag smycka ditt sköte, viskade hon och började röra på ljuset i min bak. Jag lutade mig mot räcket, slöt ögonen och bara njöt.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 59 röster, snittbetyg 5,53