Evorna i paradiset

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 25 maj kl. 08:16
Läst: 11945 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 58 röster, snittbetyg 5,16
Vi förtöjer vår segelbåt i den lilla skyddade vik som vi ofta brukar besöka under våra seglatser i den yttersta skärgården. Viken ligger i skydd av en obebodd liten ö, där vi vanligtvis brukar få vara för oss själva. Där finns släta fina stora klippor, en liten sandstrand samt mitt på ön en liten skog som ger gott vind¬skydd. Det är en vacker sommardag med strålande solsken och en svag bris. Vi har en fin dag att se fram emot i vårt sommarparadis.
Efter att ha klätt av mig flytväsen drar jag av mig alla kläder. Solen värmer behagligt min nakna kropp. Brösten och baken lyser lite vitare än den övriga huden. Det är ju inte alltid som jag har möjlighet att vistas i solen på samma sätt som Eva i paradiset. Jag hoppar vigt i land från fören av segelbåten och vinkar åt dig att följa mig. Du behöver inte uppmanas två gånger. Snabbt har också du gjort dig av med kläderna och hoppat i land. Jag springer retfullt undan och du börjar jaga mig över klipporna. För att locka dig med bröstens gungningar vänder jag ibland om mig och tar några svajande springsteg bakåt. För att dra ut på leken använder du bara en bråkdel av din kapacitet i försöken att få mig fatt.
Då jag lyckats kliva upp på öns högst belägna klippa böjer jag mig framåt och gungar från sida till sida med överkroppen. Du sträcker fram händerna för att gripa tag i mina svajande bröst. Jag svänger på mig och vickar utmanande på rumpan. I ett språng är du över mig och lyckas gripa tag i ett bröst som du håller i ett stadigt grepp. Jag är fast! Jag ger mig! Jag signalerar underkastelse med händerna.
Du drar mig till dig och hafsar glupskt med munnen efter det fånade bröstet. Bröstvårtan försvinner in i din mun och ditt sugande får mig att kvida av välbehag. Jag kråmar och krumbuktar mig i din famn – kan inte riktigt bestämma mig om jag vill ha mera av samma behandling eller om jag försöker slingra mig ur ditt grepp. Med handen griper du det andra bröstet och ger det samma behandling. Jag känner din styva kuk pressas mot min höft. Snabbt släpper du brösten och svänger runt mig med en bestämd rörelse, varpå du kör in kuken bakifrån. Mina höfter håller du i ett fast grepp medan du kör kuken in och ut. Jag flämtar och försöker hålla balansen. Detta var häftigt! En snabb fantasi om hur grottmannen tar sin kvinna, flyger genom mitt huvud. Eller som Adam knullade Eva i paradiset. Jag hinner inte riktigt med, men jag misstycker inte alls. Efter att du sprutat in i mig drar du snabbt ut kuken så att delar av den kroppsvarma sperman börjar rinna ned längs inre sidorna av mina lår.
Du daskar mig ömt på baken och menar att det nu är dags för dig att vila en stund. Utan att bry sig om mig skuttar du vidare till en annan slät klippa där du lägger ned dig och sluter ögonen. Jaha, när mannen fått sitt vill han vila, tänker jag med ett leende. Nåja, inte mig emot. Jag är mest av allt intresserad av att svalka av mig genom att ta ett dopp i det klara vattnet. Varpå jag beger mig till andra sidan av den lilla ön för att uppsöka det bästa badstället.
Då jag rundat sydspetsen av ön märker jag till min förvåning att vi denna gång inte har ön för oss själva. I närheten av stranden sitter en kvinna, iklädd piratbyxor och soltopp, och tittar ut över havet. Bredvid sig har hon en stor badhandduk samt en korg. Hon tittar upp då hon hör mig komma. Vi hälsar på varandra och hon berättar att hon kommit med en liten motorbåt som hon nu har förtöjd bakom den närmaste klippan. Trevligt att få sällskap, konstaterar hon.
Kvinnan tittar på min nakna kropp från topp till tå, skrattar och börjar klä av sig. Känns fånigt med kläder i denhär miljön, konstaterar hon och föreslår att vi skall ta ett dopp tillsammans. Medan vi skrattande tillsammans vadar ut i vattnet noterar jag diskret att hon har en fin figur med lämpligt stora bröst och rund bak. Jag ser också att hon rakat sitt kön så att bara ett smalt streck med könshår återstår i mitten. Vattnet känns svalkande och skönt mot våra solvarma kroppar. Vi doppar oss och tar några simtag men väljer att hålla oss på ett vattendjup där vi når bottnen.
Kvinnan nickar leende då jag berättar jag seglat till ön tillsammans med min man. Jo, jag vet att ni har segelbåten förtöjd på andra sidan ön, ler hon, jag har sett både den och vad ni hade för er på klippan. Jag stelnar omedelbart till där jag står med vattnet nästan upp till axlarna. Kvinnan bara skrattar och jag känner en smekande rörelse över mitt ryggslut och bak. Det är sommar, konstaterar hon och skuttar till så att brösten gungar vid vattenytan — låt oss njuta av sommaren och de möjligheter den ger, föreslår hon gäckande.
Jag kan inte motstå frestelsen att under vattnet sträcka fram händerna mot kvinnans bröst. Jag kramar dem från undre sidan och gör smekande rörelser i riktning mot bröstvårtorna. Kvinnan reagerar omedelbart och griper mina bröst på samma sätt. Vi gnuggar alltmer upphetsade brösten mot varandra. Våra rörelser under vattnet är mjuka och lätta, nästan viktlösa. Det är som om våra kroppar skulle vara nedsänkta i ett mycket tunnflytande glidmedel.
Jag är ordentligt kåt då kvinnan tar min hand för att leda mig upp ur vattnet. Vattnet rinner om våra nakna kroppar där vi står på stranden. Kvinnan tittar menande på mig och undrar om jag tror att min man vilat tillräckligt för att orka med en annan omgång. Bara tanken på vilka möjligheter det kunde innebära gör mig alldeles blöt och jag andas häftigare.
Vi samlar snabbt ihop kvinnans tillhörigheter och vandrar tillsammans till den motsatta sidan av ön. På långt håll ser vi dig liggande raklång på rygg med händerna under huvudet. Du är lika naken som du var då jag lämnade dig. Kuken vilar slak mot ditt vänstra lår och hela du utstrålar lugn och ro. Vi närmar oss nästan ljudlöst och slår oss ned på var sida av dig. Jag böjer mig ned och kysser dig försiktigt på munnen. Mmmm.... du besvarar min kyss och lägger din ena hand om min nacke. Plötsligt rycker du till för du har känner hur någon vidrör din kuk — om jag kysser dig kan jag inte samtidigt.....!!! Du lättar på huvudet och ser hur en kvinnas läppar omsluter din kuk som inte är sen att reagera på behandlingen. Med en flämtning lägger du ned huvudet igen och stirrar på mig. Vad är meningen med detta? Inte för att du misstycker, men....
Jag ger dig ett leende samtidigt som jag flyttar på mig så att också jag kommer åt din kuk med munnen. Med tungan sveper jag över kuken medan den andra kvinnan har ollonet i sin mun. Hon glider lite åt sidan så att jag får möjlighet att med läpparna omsluta den andra sidan av ditt ollon. Vi suger och slickar ackompanjerade av dina stön. Du har rest dig upp i nästan sittande ställning för att kunna iaktta vår gemensamma behandling av din, vid dethär laget, sten¬hårda kuk. Vi ligger på knä med bakarna i vädret på var sin sida av dig. Du ser hur våra bröst gungar i takt med våra rörelser då vi turvis tar din kuk i munnen så djupt vi bara förmår. In och ut glider den i våra munnar.
Plötsligt stoppar den andra kvinnan och börjar leta efter någonting i sin korg. Triumferande håller hon upp en engångsrakhyvel. Har du någon gång upplevt en kuk i hela dens nakna prakt, frågar hon mig. Om inte så är det dags att göra det. Hon motar dig milt men bestämt tillbaka i ryggläge, varefter hon med rakhyveln börja går lös på ditt könshår. Jag följer fascinerat med hennes förehavanden och behöver inte övertalas två gånger då hon räcker mig rakhyveln. Du förefaller att vara helt paralyserad av kåthet och spänning. Till slut har vi med gemensamma krafter befriat dig från allt könshår. I sin helt nakna omgivning ståtar kuken med ett praktfullt stånd.
Kvinnan sätter sig gränsle över dina höfter, för in kuken i sitt sköte och börjar rida dig långsamt. Jag böjer mig ner bakom kvinnans bak och letar med munnen efter dina testiklar. De känns så lena och fina då jag smeker dem varsamt med mina läppar. Några centimeter från mitt ansikte har jag kvinnans kön som rör sig upp och ned över din kuk. Med svepande tungrörelser slickar jag roten av din kuk och hennes blygläppar.
Jag reser mig från min hopkrupna ställning och lägger mig ned sida vid sida med dig. Därefter griper jag tag i kvinnans ena hand och drar henne ned mot oss så att du kommer åt att suga på hennes ena bröstvårta och jag på den andra. För att dra ut på leken har hon upphört med ridandet men sitter fortfarande stadigt förankrad på din kuk. Vi slickar, nafsar och suger de styva bröstvårtorna medan kvinnan nästan försöker pressa in sina bröst i våra öppna munnar. Vi vänder lite på huvudena för att låta våra tungor mötas. Du gör ett utfall mot ”mitt” bröst och biter till lite i bröstvårtan. Kvinnan stönar svagt och drar sig till slut bort från din kuk.
Du ser din chans och grabbar tag i kvinnan, vänder henne på rygg på den släta bergsklacken och särar på hennes ben. Jag ser hur fukten mellan benen glimmar i solskenet. Därefter vänder du dig till mig och visar att du vill att jag skall lägga mig i en 69 över kvinnan. Jag sätter mig gränsle över kvinnans ansikte och sänker långsamt mitt sköte ned mot hennes mun. Känner hennes tunga slicka mina blygdläppar och komma in i min öppning. Den upphetsning som detta ger upphov till gör slut på den tveksamhet jag hyste inför tanken att med munnen vidröra hennes fuktiga sköte. Jag böjer mig framåt och smeker först med händerna längsmed den strimla könshår hon lämnat kvar. För in fingrarna mellan blygläpparna och känner mjukheten och fukten. Så vidrör jag med tungan, först försiktigt sedan mera djärvt.
I halvliggande ställning, smekande din kuk, har du på mycket nära håll följt med hur den främmande kvinnan och jag slickar varandras kön. Slutligen reser du dig för att gå ned på knä bakom min bak. Med kuken skjuter du undan kvinnans tunga och tränger in i mig. Du håller fast om mina höfter och knullar mig medan hon och jag fortsätter vårt slickande. Fast det är inte så lätt — din kuks rörelser tar nästan andan ur mig så att jag bara borrar in mitt ansikte i kvinnans kön.
Jag vill spruta på era bröst, stönar du och drar ut kuken. Sedan får ni slicka varandra rena! Fort upp, ställ er bredvid varandra och håll upp brösten före jag kommer! Snabba som blixten reser vi oss och ställer oss på knä sida vid sida, med händerna pressande brösten sam¬man och uppåt. Vi har knappt hunnit inta våra positioner före sperman sprutar över oss. Sperman rinner ned mellan brösten och droppar från bröstvårtorna.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 58 röster, snittbetyg 5,16