Badrumsspegeln

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 24 maj kl. 15:39
Läst: 21074 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 158 röster, snittbetyg 5,15
Vi hade fått låna den mest fantastiska sommarvilla vid Lago di Maggiore och gläder oss åt att där kunna tillbringa några vilsamma veckor. Jag är helt ovetande om att villan har några överraskningar i beredskap. För att undvika inbrottsrisken hade ägaren, som är din kollega, helt gratis ställt villan till vårt förfogande. I förtroende män och män emellan hade han också invigt dig i hemligheten med badrumsspegeln.
Jag kommer in i det rymliga lyxiga badrummet bl.a. omfattar ett lågt bubbelbad. Mittemot det finns en stor spegel som går nästan från golv till tak. Medan jag klär av mig kollar jag utbudet av schampo, duschkrämer etc. och nickar förtjust. Detta skall bli en riktig lyxig stund i badet och jag har gott om tid. Ställer mig framför den stora spegeln och synar min kropp med kritisk blick. Sophia Loren såg bättre ut som ung, men det är inte många som har hennes kurvor. Jag väger brösten i händer och drar in magen. Nickar belåtet – brösten är tillräckligt stora och har fin form, midjan smal och höfterna välformade.... svänger lite på mig så att jag kommer att puta med baken mot spegeln... jo, rumpan är fin. För att inte tala om benen, de långa välformade benen som nog inte ens La Loren överträffade.
Jag lyfter upp brösten underifrån, studerar dem först framifrån och sedan från sidan. Gungar brösten uppåt och nedåt. Jag smeker dem och är förtjust över hur skön min egen beröring känns. Undrar för mig själv om också andra kvinnor är lika förtjusta i att leka med sina egna bröst. Hemma brukar jag göra det framför badrumsspegeln, men denna spegel gav helt andra möjligheter. Bröstvårtorna håller på att styvna av behandlingen. Jag släpper taget om brösten för att istället med fingertopparna ta tag i bröstvårtorna. Pressar ihop fingertopparna och klämmer till ordentligt. Lyfter upp brösten från bröstvårtorna så mycket det går, för att sedan släppa taget. Brösten gungar spänstigt på plats.
Ställer mig bredbent och böjer mig framåt så att brösten hänger rakt nedåt. Tittar förtjust på synen i spegeln. Du brukar tycka om att se mina bröst gunga fritt på detta sätt... jag vet inte om det är denna tanke eller synen av brösten som gör mig upphetsad. Känner hur det pirrar och rinner till mellan benen. Genom att röra lite på mig sätter jag brösten i gungning. Sedan tar jag hjälp av händerna för att puffa på brösten åt olika håll. Svänger på mig så att jag ser mig själv i profil – vad läckert det är med baken som putar uppåt och brösten som hänger fritt.
Jag sticker in ena handen mellan benen så långt att jag ser fingrarna sticka ut på baksidan. För att se hur handen tar sig ut mellan skinkorna svänger jag mig ytterligare 90 grader så att jag står med baken mot spegeln. Böjer huvudet åt sidan för att se hur jag med handen smeker skötet och pillrar lite med blygdläpparna. De yttre är hårbeklädda men de inre känns silkesmjuka. Jag fascineras av hur lena och fina de känns. Slutligen gör jag med båda händerna smekande rörelser över skinkorna, böjer mig hastigt nedåt och tittar bakåt mellan mina ben. Oj, vilken syn! Jag blir lite yr i huvudet av positionen och retar snabbt på mig. Dags för bad!
Först snurrar jag mitt långa hår och fäster det uppe på huvudet. Sedan börjar jag tvåla in min kropp hjälp av en tvättsvamp, medan jag låter badkaret långsamt fyllas med vatten. Jag drar in doften från den väldoftande tvålens rikliga lödder. Gnider med svampen runt hals och nacke, över axlarna för att sedan ägna extra uppmärksamhet åt brösten. Jag masserar och gnider med både tvättsvamp och händer. Täcker först noga in brösten i tvållödder och börjar sedan pillra bort löddret så att bröstvårtorna friläggs. Röda och hårda sticker de ut ur tvållöddret som toppen på två bergstoppar omgivna av luddiga moln. Jag tittar förtjust på min spegelbild och fortsätter sedan med att tvåla in magen, höfterna och baken. Med välbehag smeker jag de intvålade kurvorna och låter händerna glida upp och ned samt in mellan bakens springa. Slutligen placerar jag ena foten på badkarskanten för att lättare kunna tvåla in ben och fot. Tvättsvampen får glida längs med låret och jag ägnar speciellt mycken uppmärksamhet och dem silkeslena insidan av låret. Då jag är klar med det ena benet svänger jag på mig och upprepar proceduren med det andra.
Medan jag tvålat in mig har badkaret fyllts med vatten. Jag kliver i och knäpper på bubbelfunktionen. Det känns som att få behaglig massage över hela kroppen. Jag rör lite på mig för att experimentera med bubblandet. Oj, att få det rakt i baken känns häftigt. För att inte tala om skötet. Jag vrider på mig så att bubblorna träffar mig mellan benen. Det känns betydligt mjukare och mer upphetsande än att massera med hjälp av duschen.
Tvållöddret från min kropp flyter upp till vattenytan. Jag intar ryggläge för att sedan resa på överkroppen såpass mycket att brösten sticker upp ovanom vattnet. Omgivna av lite tvålskum guppar de som två honungsmeloner. Jag låter dem hastigt dyka under vattenytan för att sedan höja på underlivet. Könshåret skymtar under vattenytans tvållödder och då jag med hjälp av handen skapar vågrörelser, ser det ut som vattenväxter som gungar just vid vattenytan. Jag rycker i behåringen och snurrar med håret runt ett finger. Hmmm... kanske skulle jag göra något åt detta, mumlar jag för mig själv.
Så får det räcka med bubblandet och lekandet i vatten. Efter att ha stängt av bubbelfunktionen och dragit ut badkarsproppen greppar jag duschen. Stående på knä i badkaren låter jag duschstrålarna spola över hela min kropp så att den befrias från allt tvållödder. Jag för ner duschen mellan mina ben och känner strålen träffa skötet med kraft. Av erfarenhet vet jag att det är ganska skönt bara vattnet inte träffar indirekt ovanpå blygdläpparna. Jag för duschmunstycket bakåt samtidigt som jag böjer mig lite framåt. Rör duschen lite fram och tillbaka för att sedan föra den runt mig så att jag kan ”angripa” bakifrån, medan jag fortfarande står på knä böjd framåt. Byter till duschens massagefunktion och låter den masserande vattenmassan träffa mig rakt i baken. Duschens vattenmassa träffar pulserande mitt i min bakre öppning. Av njutning sluter jag ögonen tills jag tycker att hela mitt underliv pulserar i takt med massageduschen.
Jag stiger upp ur badkaret och börjar torka mig med en mjuk stor handduk. Med olika poseringar med handduken leker jag samtidigt framför spegeln. Handduken för jag t.ex. in mellan mina ben. Med den ena handen grabbar jag tag i handdukens nedre del och drar snett uppåt bakom min bak. Med den andra handen håller jag den övre ändan så att den täcker det ena bröstet men lämnar det andra bart. Jag drar handduken lite fram och tillbaka som om jag skulle torka mig mellan benen samtidigt som jag förgäves kämpar med att försöka täcka brösten.
Efter att ha torkat mig sveper jag in mig i min stora vita badrock. Jag slår mig ned på en stol bredvid badkaret och borrar in ansiktet i dens stora vita krage. Det ger en härlig sensuell känsla att vara inlindad i mjukast tänkbara frotté. Jag börjar rota bland sakerna på badrumshyllan invid mig och finner snabbt vad jag söker. Lutar mig tillbaka mot stolens ryggstöd och låter nedre delen av badrocken falla upp samtidigt som jag särar på benen. Mycket praktiskt med den stora spegeln mittemot. Med handen stryker jag över mitt sköte och så tar jag itu med att befria det från allt könshår. Långsamt och försiktigt använder jag rakhyveln för att klä av mitt kön. Jag känner hur upphetsningen stiger i takt med att håret försvinner. Det är otroligt upphetsande att raka bort könshåren och att samtidigt se hela akten i helbild i spegeln förstärker upplevelsen.
Då jag är färdig med rakningen smeker jag med handen över det nakna skötet. De yttre blygdläpparna putar nakna och runda. Jag för dem åt sidan med hän¬derna och öppnar de inre läpparna för att smeka dem fuktiga med hjälp av mina inre safter. Särar ännu mer på benen för att bättre kunna se i spegeln hur mina händer rör sig över mitt nakna kön och fram och tillbaka över och mellan blygdläpparna.
Jag reser mig, håller upp badrocken och tittar på den lilla springan över mitt kön. Som en liten flicka, så oskuldsfull och sårbar. Samtidigt fascineras jag över hur upphetsande snuskigt det är med rakat kön på en vuxen kvinna. Jag böjer mig framåt med baken mot spegeln och håller undan badrocken från baken. Det nakna könet blottläggs bakifrån.
Längtan efter beröring och att få någonting in i mig är påträngande. Jag kastar en blick omkring mig och får syn på en hårborste. Jag kan inte motstå frestelsen utan griper borsten och smörjer hastigt in det kraftiga runda skaftet med hudkräm. Därefter knäar jag vid stolen, håller undan badrocken och för in hårborstens skaft i min bak. Över axeln ser jag i spegeln hur hårborsten sticker rakt ut ovanför det nakna könet som skymtar mellan benen. Den ena handen sträcker jag bakåt för att komma åt att vidröra hårborsten. Det är otroligt skönt att känna hur den fyller och spänner ut den bakre öppningen. Men jag vet att njutningen vid behov kan ökas om jag rör borsten in och ut, eller vickar på den. Den andra handen för jag främre vägen ned mot mitt sköte och börjar smeka, trycka och gnida över de nakna blygdläpparna. Jag pressar dem samman för att intensifiera njutningen genom det indirekta trycket mot klitoris. Ibland nuddar mina fingertoppar vid det instuckna hårborstskaftet. Jag putar uppåt med baken så mycket jag förmår och grabbar tag i hårborsten för att med kraft dra den fram och tillbaka. Det är inte många stötar jag hinner göra med borsten före orgasmens muskelrörelser förlamar mig för några minuter. Jag känner hur mitt inre i rytmiska rörelser kramar om borstskaftet och jag stönar av välbehag.
Efter att framåtlutad över stolen hämtar jag andan en stund. Därefter drar jag med en slutlig njutningsfull gest ut hårborsten, tvättar dess skaft och rättar till badrocken. Så är jag redo att nybadad och nöjd bege mig ut på terrassen för att hoppeligen kunna dricka eftermiddagskaffe tillsammans med dig.
Ute på terrassen möter du mig med ett stort leende. Med en spjuveraktig glimt i ögat frågar du om jag hade haft en tillfredställande stund i badet. Då jag intygar att badrummet faktiskt är en upplevelse utöver det vanliga, uppmanar du mig att använda det riktigt ofta under hela vår vistelse i villan. Jag skakar förbryllat på huvudet åt din lite konstiga kommentar. Det jag inte har en aning om är att det från biblioteket som ligger vägg i vägg, går att iaktta allting som utspinner sig i badrummet. Den stora spegeln fungerar på samma sätt som de spegelväggar polisen använder för att ha insyn i ett rum utan att själva bli sedda. Till vardags är husets lilla pittoreska hemlighet väl dold bakom dörrarna till ett stort bastant barockskåp i biblioteket.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 158 röster, snittbetyg 5,15