Kursen Del 4

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Nisse 50 (nisseman_44@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 24 maj kl. 11:31
Läst: 6053 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 16 röster, snittbetyg 4,56
Nu har jag tagit mig tid att skriva ner ytterligare en del. Inte så mycket sex i den här, men den bäddar för fler delar. Håll till godo!

--------------------------------------------------------

Hela förmiddagen satt jag och funderade vad hon kunde mena. Vad var det för nytt hon kunde hitta på? Mina sexuella fantasier sträckte sig inte längre, om än så långt, till det vi redan hade gjort. Trots allt pirrade det en hel del när jag satt och funderade på vad hon skulle hitta på. Avsugning var ju avklarat, lika så både missionären, 69 och doggy. Inte en susning. Analt? Njae, inte min grej i så fall, fast, propsade hon så skulle jag väl inte banga.
Lunchen kom, men hon satte sig med de andra tjejerna och jag fick hålla tillgodo med buffeln och några andra killar. Han gick på om någon erövring. Jag lyssnade inte så noga, men jag fick ändå för mig att han på något sätt ville få det att låta som om det var någon av tjejerna på kursen. Han kanske ville ge sken av att det rentav var Helena, som min heta sängkamrat hette. Jag avbröt mina funderingar och sneglade bort mot tjejernas bord och såg att Helena kastade en kort blick mot mig, innan hon fortsatte konversationen.

Lunchrasten tog snabbt slut och det var dags igen att äntra kurslokalen. I dörröppningen krockade jag nästan med Helena. ”Jag längtar till i kväll”, viskade hon. ”Gör du?” Hennes ögon glittrade. ”Ja”, viskade jag lite förvirrat tillbaka. Vad hade hon hittat på för sattyg? Vad kursledaren sa gick mig stort sett förbi medan jag grubblade. Under eftermiddagsfikat kom Helena fram till mig och sa: ”Har du träffat Klara?” Jag hade ju bara sett henne där men aldrig pratat med henne, så jag sa: ”Nej, jag har tyvärr inte haft den äran”. ”Klara – Nisse. Nisse – Klara”, sa Helena lite högtidligt. Vi satte oss ner alla tre vid ett bord och började prata lite om kursen.

Vi hade pratat en stund om programmet vi höll på att lära oss, då Helena slängde ur sig: ”Skulle du inte kunna visa Klara dina färdigheter i kväll”? Jag visste inte vad jag skulle tro? Skulle vi sitta med programmet? Hur skulle det då gå med det hon frågat om tidigare? Det behövde ju inte bli så sent i och för sig, men… Helena avbröt mig i mina tankar när hon sa: ”Jag har berättat om hur duktig du är”. Hon blinkade när hon sa det och nu började jag ana att något jäkelskap var på gång. Hade hon berättat om oss och vad vi gjort. Jag rodnade, Klara såg det och log lite blygt.

”Jag skulle också vilja erfara själv hur duktig du är”, sa hon. Då höll jag på att sätta kaffet i vrångstrupen. Vad hade de kokat ihop? I min hjärna snurrade alla tankar hit och dit. Hur skulle det här sluta? Jag fattade ingenting. Eller, rättare sagt, jag vågade inte riktigt drömma om vad det betydde som just hade utspelat sig.

När vi klev ur taxibilarna utanför hotellet, smög Helena sig återigen fram mot mig och viskade: ”Vi ses nere i matsalen halv sex”. Hmmm, ovanligt tidigt för middag, men det var väl helt ok. ”Visst”, sa jag. Jag snabbduschade och klädde mig. Sedan gick jag ner i matsalen på hotellet. Vi hade inte ätit där tidigare, men den var ganska trevligt inredd, såg jag. När jag spanade ut över lokalen såg jag hur Helena vinkade åt mig där hon satt vid ett bord. Och…
Klara satt där också. Båda log när jag kom närmare. ”Vi har spanat in menyn, och den ser riktigt lovande ut”, sa Klara. ”Det var ju bra”, svarade jag. ”Ja, så slipper vi gå iväg någonstans. Det tar ju bara en massa onödig tid”, fortsatte hon. Jag blev återigen konfunderad. Vad hade de kokat ihop? Ville båda ha sex med mig? Vad hade Helena berättat för Klara? Jag var nog lite tankspridd när de frågade vad jag ville äta. Jag hade ju inte ens kollat in menyn när jag satt i mina egna tankar.

”Vad tänkte ni ta”, frågade jag lite listigt då för att få en chans att se vad de hade. ”Filét Mignon Provençale”, svarade båda i kör. ”Vad kul att den har kommit tillbaka på menyerna”, sa jag då och tänkte att det är väl bäst att jag också äter vitlök, så jag svarade: ”Inte för att jag vill härmas, men det har varit min favorit för ett antal år sedan. Hoppas bara att de skär potatisen lövtunt, tyvärr fuskar alltför många kockar med det”, svarade jag.

”Kan vi ta det där goda vinet vi drack igår kväll och dela på en flaska”?, frågade Helena. ”Ja, det verkade ju fungera bra för musen”, flikade Klara in. Nu rodnade jag igen. Hur mycket hade Helena berättat för Klara om våra bravader? ”Visst”, svarade jag käckt, trots att mitt inre var i uppror. För vilken gång i ordningen som det gjorde revolt inuti mig under de här korta dagarna, hade jag för länge sedan förträngt.

Jag tog mod till mig och frågade lite osäkert: ”Är det någon av damerna som vill berätta vad det här handlar om”? ”Ja, jag ska förklara”, svarade Helena. ”Jag berättade inte allt som hänt efter buffelns framfart första kvällen. När jag kom tillbaka till hotellet, var jag ordentligt upprörd. Jag menar, jag älskar sex, men inte på äckliga gubbars villkor.” Jag svalde. ”Hur menar du?, frågade jag. ”Han är ju yngre än mig”. ”Ta det här rätt”, fortsatte hon, ”en karl blir en äcklig gubbe, oavsett ålder när han försöker få mig på rygg utan att ens fundera vad jag tycker. En älskare blir en man som uppför sig som en man ska, oavsett ålder. Hur som helst, jag tror till och med att jag grät en skvätt när jag väntade på hissen. Jag tänkte på hur annorlunda det troligen skulle ha blivit om du hade varit med. Klara kom och såg mig och frågade hur det var fatt.”

”Ja, hon var verkligen upprörd”, fortsatte Klara. ”Jag sa till Helena att komma upp till mig så att vi fick prata. Det ena gav det andra och innan vi visste ordet av…”. Nu tystnade hon och sneglade på Helena. ”… så låg vi nakna i samma säng”, fyllde Helena i. ”Ja, jag är bi”, sa hon. ”Jag visste inte om det, men jag är nog det också”, sa Klara rodnande.
Maten kom och gratängen var faktiskt så perfekt som jag hade önskat. Samtalet fortsatte och jag fick veta att Helena hade börjat prata med Klara om mig nästa morgon och att hon då hade avslöjat en del intima detaljer. Klara hade blivit kåt under samtalet vid frukostbordet och frågat Helena hon inte kunde få vara med och dela på mig i kväll. Helena hade snabbt svarat ja på det. När middagen, med en mycket uppkåtande konversation var avklarad, hade jag en tjej på var sin sida om mig och båda smekte mina lår, farligt nära min kuk som var ganska hård vid det här laget.

”Kan ni sätta upp notan på mitt rum och sedan sända upp Room-service med kaffe till rum 419”?, frågade jag servitören. Det skulle gå bra. Jag tog mina bordsdamer under var sin arm och sa: ”Ska vi?” De fnittrade och sa att de gärna blev eskorterade till mitt kärleksnäste. Vi hann bara in på rummet innan Helena började knäppa upp min skjorta, medan Klara kysste mig passionerat. Jag var i himmelriket. Jag lät mig kläs av, av de ivriga damerna. När jag bara hade kalsongerna kvar sa jag att: ”Nu är det min tur”, och började först dra av Helenas top. Hon hade en liknande BH som igår. Sedan var det Klaras tur att få sin blus uppknäppt. Jag såg att hon hade en läcker svart push-up, trots att inte heller hon hade behövt någon sådan av bröstens fasthet att döma. Jag vände mig åter till Helena och drog upp blixtlåset till hennes kjol och lirkade den nerför hennes vackra ben.

Klara hade sådana där party-byxor i ett tunt material med vida ben. Jag knäppte upp knappen, drog ner blixtlåset och de gick samma öde till mötes. Nu stod de i sina läckra underkläder. Klara lite rödblommig av vinet och en stark förväntan på vad kvällen skulle bjuda på. Jag ställde mig framför båda tjejerna och sträckte höger arm bakom Helena och vänster arm bakom Klara och började knäppa upp deras BH:ar. Jag lyckades tima riktigt bra, så de gick upp ungefär samtidigt. Båda lutade sig lite framåt och lät sina BH:ar glida av. Nu fick jag se Klaras bröst också. Nästan lita stora som Helenas, med lite mindre vårtgårdar, men ett par hallonstora vårtor som prydde deras mitt. Helena hade lite större vårtgårdar, men mindre vårtor.

Vilken syn! Min kuk reagerade naturligtvis med att börja hårdna riktigt ordentligt. Jag ställde mig på knä framför Helena och drog sakta i hennes stringtrosas linning. Sakta, sakta drog jag neråt tills hela fittan var bar. Hon luktade fräsch, kåt kvinna. En liten fläck kunde jag se i trosgrenen. Snabbt drog jag ner dem. Nu vände jag mig till Klara och gjorde likadant. Oändligt sakta drog jag i hennes svarta string. Det blottades ett hjärta format av hennes hår.
När jag kom längre ner såg jag att läpparna var helt rakade och de glänste av fukt. Trosan åkte nu snabbt av. ”Ställ dig upp!”, manade båda på mig. Så jag ställde mig upp och båda tjejerna gick ner på knä och började dra i min kalsonglinning. Sakta drog de den neråt, men av förklarliga skäl fastnade de på min stenhårda kuk. Helena började lirka kalsongerna över den då Klara avbröt henne. ”Får jag”?, frågade hon, nu mycket rödblommig. Hon tog linningen med sin mun och drog den utåt över min kuk, så att hennes läppar snuddade ollonet i hennes försök att ta av mig kalsongerna. Hon lyckades få ner dem under kuken, då hon snabbt släppte linningen och i stället formade sin mun till ett O runt ollonet.

I samma veva knackade det på dörren. Visstja, kaffet! Det hade jag alldeles glömt bort i kåtheten. ”Ett ögonblick”, ropade jag, men det var för sent. Dörren öppnades och en häpen, söt tjej ur personalen klev in med kaffebrickan i högsta hugg. Hon rodnade och frågade förskrämt var hon skulle ställa den. Jag förstår henne. Två spritt språngande nakna tjejer och en lika naken man med ena tjejens mun runt kuken. Inte att undra på att hon rodnade. Hon ställde snabbt ner brickan och började gå ut, men precis i dörren vände hon sig om och tittade på sceneriet igen och hon hade en speciell glans i ögonen.

Klara sög nu mitt stånd med full frenesi. Hon hade inte brytt sig så mycket om incidenten. Klara bara skrattade åt det hela och började smeka min pung så där mjukt som hon gjort tidigare. ”Hörni, om jag ska klara av er bägge får ni ju inte suga mig tom på en gång”, sa jag salig av lycka. Jag var nära att fyra av min kanon, men lyckade hålla mig. Jag fortsatte: ”Nu när vi ändå är i den här situationen, kan inte ni visa mig lite hur ni gjorde den där första kvällen”. ”Ja!”, kvittrade båda i kör.

De la sig på sängen i en 69:a och började sexigt slicka varandras våta kön. Jag ställde mig så att jag kunde se Klaras härliga springa och Helenas flinka tunga som spelade i den. Jag var tvungen att dra lite i kuken, men kände snabbt att det skulle gå överstyr om jag fortsatte att runka. Jag gick runt sängen och såg Klaras tunga penetrera Helenas goda fitta. Jag höll på att spricka av kåthet.
Nisseman_44@hotmail.com
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 16 röster, snittbetyg 4,56